Big Data in de tuinbouw – introductie, verwerking en analyse

30 uur
Aalsmeer
€1.557,00 p.p. 0% btw

Maak kennis met de facetten van Big Data.

Deze complete training behelst de modules “Big data – Introductie” en “Big Data – Verwerking & analyse. De training combineert theorie en praktijk. Een onderdeel van de modules zijn veldbezoeken bij bedrijven om te ervaren hoe Big Data in de praktijk werkt.

Doel

In de training maak je kennis met de belangrijkste facetten van Big Data. Je leert hoe data kan worden verzameld, hoe je data bewerkt en op welke manieren je de data kunt analyseren.

Voor wie?

Voor iedereen die onderneemt en werkzaam is in de sector voeding en teelt. Of voor organisaties welke actief zijn in de sector voeding en teelt.

Wat leer je?

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is Big Data?
  • Wat kunt je met Big Data?
  • Verzamelen van Big Data
  • Big Data visualiseren
  • Big Data analyseren
  • Big Data in de tuinbouw
  • Kunstmatige intelligentie
  • Basiskennis programmeren in Python:

– Loop
– If then else
– Functions en modules
– Werken met bestanden (bijv. csv)

  • Big Data acquisitie met Arduino of Phyboard
  • Big Data processing

Opbouw, werkwijze en leerroute

Tijdens de complete training word je in de wereld van big data geïntroduceerd en leer je om data te verwerken en te analyseren.

Deze nieuwe training is ontwikkeld samen met het bedrijfsleven. De training wordt verzorgd door Bastiaan Vroegindeweij, eigenaar van Livestockrobotics en verbonden aan de Wageningen Universiteit.

Afronding en vervolg

Aan het einde van de training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname.

Informatie

Training
30 uur
Aalsmeer
€1.557,00 p.p. 0% btw
Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Krijg direct opleidingsadvies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij je doelstelling past.

Betaalmethodes

Op factuur
Voor de startdatum van de training/opleiding ontvang je de factuur per mail.
IDEAL
Binnenkort beschikbaar.

Meer weten over de trainingen en opleidingen van Yuverta LLO?

Wij vertellen je graag wat Yuverta Leven Lang Ontwikkelen voor jou kan betekenen.  Download of bekijk dan nu de brochure. Onze brochure biedt uitgebreide informatie over ons aanbod, zodat jij de juiste keuze kunt maken die past bij jouw doelstellingen.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte opleiding of training die jouw carrière in de groene sector naar een hoger niveau tilt.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Maaike van Leeuwaarden referentie

"Wat een feestje! ... waren alle 24 cursusdagen Topopleiding Urban Green Development, heel veel geleerd van de experts, de interessante excursies en de inspirerende groep medecursisten. ... was het om vandaag mijn adviesrapport te mogen presenteren en mijn getuigschrift in ontvangst te mogen nemen! ... wordt het volgend schooljaar, als ik zelf aan de slag mag als coach en coördinator van de Topopleiding!! Enorm veel zin in! ????"

Maaike van Leeuwarden

Docent paraveterinair | Projectleider Hotspot Diermanagement en Welzijn

Jos Jonkers referentie

"Ons vak wordt ook steeds belangrijker. Als je kijkt naar de uitdagingen waarvoor de samenleving staat en de rol die wij daarbij hebben als groene branche, dan zie je dat er heel veel kansen voor ons zijn en nog komen."

Jos Jonkers

Jonkers hoveniers

Annemarie Bergsma referentie 2

"Wat was het een heerlijke tijd! Een jaar lang genoot ik wekelijks van de topopleiding Urban Green Development van Yuverta. Samen met en van elkaar leren, avontuurlijke excursies naar steden en bossen, geraakt worden door groen en goede gesprekken, groenontwerpen maken, een bredere blik op het belang van natuur in ons leven, de vrijheid om je te verdiepen in een zelfgekozen locatie, het was onverminderd waardevol. Vanmorgen geweldige presentaties en vanmiddag de uitreiking van de getuigschriften. Biodiversiteit, sociale waarden van groen, klimaatadaptatie, trends van vroeger en nu, circulariteit, het levende gebouw en eetbaar groen; wat hebben we veel geleerd om direct toe te passen en de wereld om ons heen te veranderen. Trots op ons."

Annemarie Bergsma

Nurse | Chair and Founder The Sustainable Nurse/ De Duurzame Verpleegkundige | community-led development

Startdata

Er zijn op dit geen startdata beschikbaar. Schrijf je in voor de wachtlijst.

Staat je gewenste startdatum of locatie er niet tussen? Schrijf je in voor de wachtlijst of neem contact op.

Gerelateerde trainingen

Big data module 1

Big Data in de tuinbouw – module 1 Introductie

Deze vijfdaagse introductie combineert theorie en praktijk. Een onderdeel van de module zijn veldbezoeken bij bedrijven om te ervaren hoe Big Data in de praktijk werkt.

Module
15 uur
€ 901,00 p.p.
Big data in de tuinbouw module II

Big Data in de tuinbouw – module 2 verwerking en analyse

Deze vijfdaagse introductie combineert theorie en praktijk. Een onderdeel van de module zijn veldbezoeken bij bedrijven om de toepassing van Big Data in de praktijk te observeren en analyseren.

Module
15 uur
€ 901,00 p.p.
Toegepaste plantenfysiologie tuinbouw

Online training BASIS Plantenfysiologie tuinbouw – met individuele coaching

Dit is een online module die individueel wordt doorlopen. De docent begeleidt en beoordeeld op afstand de gemaakte opdrachten.

E-learning
21 uur. Zelfstudie + begeleiding
€ 858,00 p.p.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Big Data in de tuinbouw – introductie, verwerking en analyse