Big Data in de tuinbouw – module 1 Introductie

15 uur
Aalsmeer
€901,00 p.p. 0% btw

Maak kennis met de facetten van Big Data.

Deze vijfdaagse introductie combineert theorie en praktijk. Een onderdeel van de module zijn veldbezoeken bij bedrijven om te ervaren hoe Big Data in de praktijk werkt.

Doel

In de module maak je kennis met de belangrijkste facetten van Big Data. Je leert hoe data kan worden verzameld, hoe je data bewerkt en op welke manieren je de data kunt analyseren.

Voor wie?

Voor iedereen die onderneemt en werkzaam is in de sector voeding en teelt. En voor organisaties die actief zijn in de sector voeding en teelt.

Wat leer je?

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is Big Data?
  • Wat kun je met Big Data?
  • Verzamelen van Big Data
  • Big Data visualiseren
  • Big Data analyseren
  • Big Data in de tuinbouw
  • Kunstmatige intelligentie

Opbouw, werkwijze en leerroute

De module “Big Data – Introductie” neemt je mee in de wereld van Big Data en maak je kennis met de verschillende elementen.

Deze nieuwe training is ontwikkeld samen met het bedrijfsleven. De training wordt verzorgd door Bastiaan Vroegindeweij, eigenaar van Livestockrobotics en verbonden aan de Wageningen Universiteit.

Afronding en vervolg

Aan het einde van de training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname.

Informatie

Module
15 uur
Aalsmeer
€901,00 p.p. 0% btw
Huisje voor biodiversiteit

Krijg direct opleidingsadvies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij je doelstelling past.

Betaalmethodes

Op factuur
Voor de startdatum van de training/opleiding ontvang je de factuur per mail.
IDEAL
Binnenkort beschikbaar.

Meer weten over de trainingen en opleidingen van Yuverta LLO?

Wij vertellen je graag wat Yuverta Leven Lang Ontwikkelen voor jou kan betekenen.  Download of bekijk dan nu de brochure. Onze brochure biedt uitgebreide informatie over ons aanbod, zodat jij de juiste keuze kunt maken die past bij jouw doelstellingen.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte opleiding of training die jouw carrière in de groene sector naar een hoger niveau tilt.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Martine Niks-Cuijten

“Kijk dit blije ei hoofd! Als je me een paar jaar geleden had gezegd dat ik vrijwillig nog een opleiding zou volgen en het ook nog eens superleuk zou vinden, had ik je niet geloofd. Maar wat was dit een leuk jaar zeg! Ik keek uit naar iedere woensdag dat ik naar het Yuvertapark kon voor de opleiding Urban Green Development. Ik heb genoten van iedere studiedag! Ik heb zoveel inspiratie opgedaan en nieuwe vriendschappen gesloten met klasgenoten. Gelukkig ben ik nog niet helemaal klaar. Dan volg ik nog 1 module en lever ik mijn rode draadopdracht in (er kwam even een bevalling tussendoor ????)."

Martine Niks-Cuijten

Beleidsadviseur Klimaatadaptatie en Biodiversiteit bij Gemeente Laarbeek

Yvonne Kramer

Na bijna 25 jaar softwareontwikkeling besluit Yvonne Kramer de VHG brancheopleiding Vakbekwaam Hovenier te volgen. Drie jaar later start ze haar eigen bureau in ecologisch tuinontwerp. ‘Zonder de kennis die ik bij Yuverta LLO heb opgedaan, had ik de stap niet gezet.’

Yvonne Kramer

Ecologisch tuinontwerper LushGardens

Jan Knevelbaard

"Ik heb in de Topopleiding UGD een boeiende dag van Karel Eigenraam mogen ervaren. In mei/juni is het mogelijk om in Houten en Klaaswaal, de wereld onder onze voeten te leren kennen."

Jan Knevelbaard

Docent groen-blauw mbo bij Yuverta

Startdata

Er zijn op dit geen startdata beschikbaar. Schrijf je in voor de wachtlijst.

Staat je gewenste startdatum of locatie er niet tussen? Schrijf je in voor de wachtlijst of neem contact op.

Gerelateerde trainingen

Big data in de tuinbouw module II

Big Data in de tuinbouw – module 2 verwerking en analyse

Deze vijfdaagse introductie combineert theorie en praktijk. Een onderdeel van de module zijn veldbezoeken bij bedrijven om de toepassing van Big Data in de praktijk te observeren en analyseren.

Module
15 uur
€ 901,00 p.p.
Big data in de tuinbouw

Big Data in de tuinbouw – introductie, verwerking en analyse

Deze complete training behelst de modules “Big data – Introductie” en “Big Data – Verwerking & analyse. De training combineert theorie en praktijk waaronder veldbezoeken bij bedrijven.

Training
30 uur
€ 1.557,00 p.p.
Toegepaste plantenfysiologie tuinbouw

Online training BASIS Plantenfysiologie tuinbouw – met individuele coaching

Dit is een online module die individueel wordt doorlopen. De docent begeleidt en beoordeeld op afstand de gemaakte opdrachten.

E-learning
21 uur. Zelfstudie + begeleiding
€ 858,00 p.p.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Big Data in de tuinbouw – module 1 Introductie