Pegasus & Flex-chair- basis

9 uur
Houten
€355,00 p.p. 0% btw

Ontwikkel jezelf tot een goede ruiter.

Wil jij groei maken en je ontwikkelen tot goede ruiter? Tijdens deze driedaagse training breng je jouw ontwikkeling in beeld! Op 3 momenten krijg je een meting. Tussendoor ga je aan de slag met jouw ontwikkelpunten.

Doel

Aan het eind van de training ben je gegroeid, ken je je aandachtspunten en weet je oefeningen die je helpen om deze te verbeteren!

Voor wie?

Voor iedereen die groei wil maken en zich wil ontwikkelen tot goede ruiter.

Wat leer je?

Pegasus

Met de meting op Pegasus breng je jouw houding en zit in beeld. Je ziet duidelijk hoe je balans, evenwicht en inwerking van het lichaam is. De instructeur vult deze meting aan. En legt het verband tussen je zit, houding, been- en teugelhulp. Je krijgt gelijk concrete tips om je houding en zit te verbeteren!

Flex-chair

Wil je je gewichtsverdeling en ritme verbeteren? Vul het arrangement aan met de flex-chair! Je leert meer over je eigen houding, zit, gewichtsverdeling en ritme op de flex-chair. De expert vult deze meting aan met tips die jij gelijk kunt toepassen.

Opbouw, werkwijze en leerroute

Dagdeel 1

Je begint met een eerste meting en ontdekt jouw verbeterpunten en gaat aan de slag met oefeningen. Op de eerste meting op Pegasus zie je duidelijk hoe je balans, evenwicht en inwerking van het lichaam is. Ook breng je de hulpgeving in kaart. Met de flex chair meet je vervolgens je ritme en beweging. Je ontdekt welk effect ze hebben op jouw rijstijl. De uitkomsten bespreek je met de instructeur en de expert. Je krijgt concrete ontwikkelpunten die jij kunt toepassen.

Dagdeel 2

Het tweede dagdeel krijg je een nieuwe meting. En vergelijk je de resultaten met de eerste meting. Met de instructeur en de flex-chair bekijk je je groei. Ook krijg je oefeningen waarmee jij jezelf verder ontwikkelt. Kies je voor ruitervitaliteit? Dan krijg je nieuwe oefeningen die passen bij jouw voortgang!

Dagdeel 3

Het laatste dagdeel ga je gericht meten: wat zijn nog aandachtspunten? Je oefent de aspecten waarin jij wil groeien. Je eerdere metingen worden met elkaar vergeleken. Zo breng je je ontwikkeling in beeld.

De instructeur geeft je tips hoe jij jezelf blijft ontwikkelen tijdens het rijden, aangevuld met de meting van de flex-chair en de tips die daarop aansluiten.

Praktische informatie

Er zijn 3 dagdelen en ieder dagdeel duurt 4 uur. De training gaat door bij 12 deelnemers. Voor je deelname ontvang je een vragenlijst over jouw rijvaardigheid. Deze bespreek je met de instructeur.

Afronding en vervolg

Voor deze training is er geen examen.

Informatie

Training
9 uur
Houten
€355,00 p.p. 0% btw
Het is niet mogelijk om gebruik te maken van het STAP-Budget.
Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Krijg direct opleidingsadvies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij je doelstelling past.

Betaalmethodes

Op factuur
Voor de startdatum van de training/opleiding ontvang je de factuur per mail.
IDEAL
Binnenkort beschikbaar.

Meer weten over de trainingen en opleidingen van Yuverta LLO?

Wij vertellen je graag wat Yuverta Leven Lang Ontwikkelen voor jou kan betekenen.  Download of bekijk dan nu de brochure. Onze brochure biedt uitgebreide informatie over ons aanbod, zodat jij de juiste keuze kunt maken die past bij jouw doelstellingen.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte opleiding of training die jouw carrière in de groene sector naar een hoger niveau tilt.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Maaike van Leeuwaarden referentie

"Wat een feestje! ... waren alle 24 cursusdagen Topopleiding Urban Green Development, heel veel geleerd van de experts, de interessante excursies en de inspirerende groep medecursisten. ... was het om vandaag mijn adviesrapport te mogen presenteren en mijn getuigschrift in ontvangst te mogen nemen! ... wordt het volgend schooljaar, als ik zelf aan de slag mag als coach en coördinator van de Topopleiding!! Enorm veel zin in! ????"

Maaike van Leeuwarden

Docent paraveterinair | Projectleider Hotspot Diermanagement en Welzijn

Gosse Jilderda referentie

"Gisteren de topopleiding Urban Green development van Yuverta Houten mogen afronden. Zeer inspirerende opleiding, leerzaam, prachtige excursies, boeiende leerkrachten, waar we verder mee kunnen. En zeker niet te vergeten de leuke klasgenoten die heb mogen leren kennen."

Gosse Jilderda

Hoofduitvoerder en ecologisch adviseur bij Frisia Groep

Annemarie Bergsma referentie 2

"Wat was het een heerlijke tijd! Een jaar lang genoot ik wekelijks van de topopleiding Urban Green Development van Yuverta. Samen met en van elkaar leren, avontuurlijke excursies naar steden en bossen, geraakt worden door groen en goede gesprekken, groenontwerpen maken, een bredere blik op het belang van natuur in ons leven, de vrijheid om je te verdiepen in een zelfgekozen locatie, het was onverminderd waardevol. Vanmorgen geweldige presentaties en vanmiddag de uitreiking van de getuigschriften. Biodiversiteit, sociale waarden van groen, klimaatadaptatie, trends van vroeger en nu, circulariteit, het levende gebouw en eetbaar groen; wat hebben we veel geleerd om direct toe te passen en de wereld om ons heen te veranderen. Trots op ons."

Annemarie Bergsma

Nurse | Chair and Founder The Sustainable Nurse/ De Duurzame Verpleegkundige | community-led development

Startdata

Er zijn op dit geen startdata beschikbaar. Schrijf je in voor de wachtlijst.

Staat je gewenste startdatum of locatie er niet tussen? Schrijf je in voor de wachtlijst of neem contact op.

Gerelateerde opleidingen

Basis pegasus & flex-chair

Basis Pegasus & Flex-chair & Ruiterfitheid

Wil jij groei maken en je ontwikkelen tot goede ruiter? Tijdens deze driedaagse training breng je jouw ontwikkeling in beeld! Op 3 momenten krijg je een meting. Tussendoor ga je aan de slag met jouw ontwikkelpunten.

Training
9 uur
€ 575,00 p.p.
Yuverta llo bblc leidinggevende team afdeling

Leidinggevende team / afdeling / project (Niveau 4)

Ben jij in het bezit van een niveau 3 diploma, en heb je de wens om door te groeien, vanuit werkervaring, naar niveau 4? Dan bieden we de éénjarige kopopleiding aan zodat je je kan door ontwikkelen tot leidinggevende.

bbl + maatwerk
1 jaar
Vakexpert voeding en technologie

Vakexpert voeding en technologie, niveau 4

In deze opleiding verschuift de focus van het bedienen naar het volledig begrijpen van het proces en de eigen rol daarin. Je ziet de samenhang en invloed van de verschillende bedrijfsprocessen.

bbl + maatwerk
1,5 tot 2,5 jaar afhankelijk van de vooropleiding. Er wordt van 30 lesdagen van 8 uur per jaar uitgegaan.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Pegasus & Flex-chair- basis