Watermanagement – Topopleiding

8 dagen
Dordrecht
€3.079,00 p.p. 0% btw

De samenhang van groen, water en de omgeving.

Nederland is een echt waterland en het beheer van al het water geeft diverse uitdagingen, zeker denkend aan de toekomst en klimaatverandering. De topopleiding Watermanagement wordt aangeboden vanuit een toekomstgerichte blik waarin groen, water en de omgeving een belangrijke rol spelen. Aan de hand van casussen en projecten worden deelnemers uitgedaagd na te denken over actuele vraagstukken, problemen en toegepaste oplossingen.

Doel

Het kennismaken met watermanagement, het verbreden en actualiseren van kennis binnen de sector.

Voor wie is de Topopleiding Watermanagement?

Voor iedereen die in de buitenlucht in een innovatieve sector wil werken waarin groen, water en de omgeving een belangrijke rol spelen.

Voorkennis

Mbo niveau 4 of een niveau 4 werk- en denkniveau. Voor een losse masterclass is er geen intake, de inschrijving staat open voor iedereen. Er kan deelgenomen worden aan een of meerdere masterclasses.

Wat leer je?

De Topopleiding Watermanagement biedt een unieke combinatie van theorie en praktijk.

Vakdocenten en experts uit de sector werken samen aan de inhoud van de modules. Je gaat bij elke masterclass direct aan de slag op je eigen bedrijf met opdrachten.

Door middel van deze opdrachten wordt de theorie zo ook meteen praktijk. Aan het eind van de opleiding is er een praktijkgericht examen. Gedurende de opleiding krijg je begeleiding van een coach en werk je aan de eindopdracht die aansluit op de organisatie waarvoor je werkt/gaat werken.

Modules Topopleiding Watermanagement

De topopleiding Watermanagement bestaat uit de volgende thema’s die in 4 masterclass aan bod komen. Elke masterclass duurt 2 dagen:

Kijk op deze pagina voor meer informatie over de opleiding watermanagement.

Opbouw, werkwijze en leerroute

Je kunt ervoor kiezen om de gehele opleiding te volgen of deel te nemen aan de afzonderlijke masterclasses. Wanneer je ervoor kiest om de gehele opleiding te volgen, neem je deel aan alle masterclasses, excursies en opdrachten die daarbij behoren.

Ondertussen werk je onder begeleiding van een coach aan je examenopdracht, die van toepassing is op de organisatie waarvoor je werkt. Aan het eind van de opleiding vindt er een praktijkgericht examen plaats. Instappen kan je bij de aanvang van elke masterclass.

De topopleiding Watermanagement wordt uitgevoerd in samenwerking met de Blauwe Hotspot in Dordrecht.

Bijzonderheden

Voor deelname aan de gehele Topopleiding zal er een intake plaats vinden om zo de verwachtingen met elkaar af te stemmen; voldoet de opleiding aan de vraag van de deelnemer en past de deelnemer qua niveau bij de opleiding?

Alle masterclasses vinden plaats bij Yuverta Dordrecht, met uitzondering van de masterclass Waterveiligheid. Deze vindt plaats bij Yuverta Velp.

Afronding en vervolg

Aan het eind van de opleiding is er een praktijkgericht examen. Wanneer je voor je examen slaagt, ontvang je een getuigschrift namens Yuverta LLO.

Wil je meer weten over de masterclasses? Klik onderaan deze pagina op een van de masterclasses.

Informatie

Yuverta opleiding
8 dagen
Dordrecht
€3.079,00 p.p. 0% btw
Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Krijg direct opleidingsadvies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij je doelstelling past.

Betaalmethodes

Op factuur
Voor de startdatum van de training/opleiding ontvang je de factuur per mail.
IDEAL
Binnenkort beschikbaar.

Meer weten over de Watermanagement – Topopleiding?

Wil jij aan de slag met Watermanagement? Download of bekijk dan nu de brochure. Onze brochure biedt uitgebreide informatie over ons aanbod, zodat jij de juiste keuze kunt maken die past bij jouw doelstellingen.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte opleiding of training die jouw carrière in de groene sector naar een hoger niveau tilt.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Yuverta llo referentie Berry

‘De brancheopleiding Aankomend Projectleider beviel mij erg goed. De manier van lesgeven was top, lekker snel, zoals het ook op de werkvloer werkt. Het was goed om Plantenkennis een boost te geven. Bij het stukje Bodemkunde komt meer kijken dan je denkt, heel interessant, ook wat het betreft het bewustzijn in wat je eigenlijk doet.’

Berry Zaad

Projectleider Dak (tuinen) & Gevelbegroeiing. Koninklijke Ginkel Groep.

Gosse Jilderda referentie

"Gisteren de topopleiding Urban Green development van Yuverta Houten mogen afronden. Zeer inspirerende opleiding, leerzaam, prachtige excursies, boeiende leerkrachten, waar we verder mee kunnen. En zeker niet te vergeten de leuke klasgenoten die heb mogen leren kennen."

Gosse Jilderda

Hoofduitvoerder en ecologisch adviseur bij Frisia Groep

Simon staat in de natuur met zijn handen in zijn zakken

Doordat ik merk dat ik meer weet, ga ik zelfverzekerder te werk. Ik kan verantwoorden wat ik doe, waar ik ook aan het werk ben. Ook als ik gewoon bij mensen thuis de tuin doe.”

Simon

Deelnemer bbl opleiding vakbekwaam medewerker Natuur, water en recreatie (niveau 3)

Startdata

Er zijn op dit geen startdata beschikbaar. Schrijf je in voor de wachtlijst.

Staat je gewenste startdatum of locatie er niet tussen? Schrijf je in voor de wachtlijst of neem contact op.

Gerelateerde opleidingen

Water veiligheid

Watermanagement – masterclass water veiligheid

In deze masterclass ga je je verdiepen in hoe waterveiligheid in Nederland is geregeld en breng je een bezoek aan een project om Nederland veilig te houden.

Masterclass
2 dagen
€ 879,00 p.p.
Aquatische ecologie

Watermanagement – masterclass aquatische ecologie

In deze masterclass leer je meer over het functioneren en beheren van zoete aquatische ecosystemen.

Masterclass
2 dagen
€ 879,00 p.p.
Waterzuivering

Watermanagement – masterclass water zuivering

Je kunt vooruitstrevende nieuwe ideeën uit de watersector toepassen op je eigen werksituatie en op een aantrekkelijke wijze presenteren binnen de praktijk.

Masterclass
2 dagen
€ 879,00 p.p.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Watermanagement – Topopleiding