Watermanagement – Topopleiding

8 dagen
Dordrecht
€3.480,00 p.p. 0% btw

De samenhang van groen, water en de omgeving.

Nederland is een echt waterland en het beheer van al het water geeft diverse uitdagingen, zeker denkend aan de toekomst en klimaatverandering. De topopleiding Watermanagement wordt aangeboden vanuit een toekomstgerichte blik waarin groen, water en de omgeving een belangrijke rol spelen. Aan de hand van casussen en projecten worden deelnemers uitgedaagd na te denken over actuele vraagstukken, problemen en toegepaste oplossingen.

Doel

Het kennismaken met watermanagement, het verbreden en actualiseren van kennis binnen de sector.

Voor wie is de Topopleiding Watermanagement?

Voor iedereen die in de buitenlucht in een innovatieve sector wil werken waarin groen, water en de omgeving een belangrijke rol spelen.

Voorkennis

Mbo niveau 4 of een niveau 4 werk- en denkniveau. Voor een losse masterclass is er geen intake, de inschrijving staat open voor iedereen. Er kan deelgenomen worden aan een of meerdere masterclasses.

Wat leer je?

De Topopleiding Watermanagement biedt een unieke combinatie van theorie en praktijk.

Vakdocenten en experts uit de sector werken samen aan de inhoud van de modules. Je gaat bij elke masterclass direct aan de slag op je eigen bedrijf met opdrachten.

Door middel van deze opdrachten wordt de theorie zo ook meteen praktijk. Aan het eind van de opleiding is er een praktijkgericht examen. Gedurende de opleiding krijg je begeleiding van een coach en werk je aan de eindopdracht die aansluit op de organisatie waarvoor je werkt/gaat werken.

Modules Topopleiding Watermanagement

De topopleiding Watermanagement bestaat uit de volgende thema’s die in 4 masterclass aan bod komen. Elke masterclass duurt 2 dagen:

Kijk op deze pagina voor meer informatie over de opleiding watermanagement.

Opbouw, werkwijze en leerroute

Je kunt ervoor kiezen om de gehele opleiding te volgen of deel te nemen aan de afzonderlijke masterclasses. Wanneer je ervoor kiest om de gehele opleiding te volgen, neem je deel aan alle masterclasses, excursies en opdrachten die daarbij behoren.

Ondertussen werk je onder begeleiding van een coach aan je examenopdracht, die van toepassing is op de organisatie waarvoor je werkt. Aan het eind van de opleiding vindt er een praktijkgericht examen plaats. Instappen kan je bij de aanvang van elke masterclass.

De topopleiding Watermanagement wordt uitgevoerd in samenwerking met de Blauwe Hotspot in Dordrecht.

Bijzonderheden

Voor deelname aan de gehele Topopleiding zal er een intake plaats vinden om zo de verwachtingen met elkaar af te stemmen; voldoet de opleiding aan de vraag van de deelnemer en past de deelnemer qua niveau bij de opleiding?

Alle masterclasses vinden plaats bij Yuverta Dordrecht, met uitzondering van de masterclass Waterveiligheid. Deze vindt plaats bij Yuverta Velp.

Afronding en vervolg

Aan het eind van de opleiding is er een praktijkgericht examen. Wanneer je voor je examen slaagt, ontvang je een getuigschrift namens Yuverta LLO.

Wil je meer weten over de masterclasses? Klik onderaan deze pagina op een van de masterclasses.

Informatie

Yuverta opleiding
8 dagen
Dordrecht
€3.480,00 p.p. 0% btw
Huisje voor biodiversiteit

Krijg direct opleidingsadvies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij je doelstelling past.

Betaalmethodes

Op factuur
Voor de startdatum van de training/opleiding ontvang je de factuur per mail.
IDEAL
Binnenkort beschikbaar.

Meer weten over de Watermanagement – Topopleiding?

Wil jij aan de slag met Watermanagement? Download of bekijk dan nu de brochure. Onze brochure biedt uitgebreide informatie over ons aanbod, zodat jij de juiste keuze kunt maken die past bij jouw doelstellingen.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte opleiding of training die jouw carrière in de groene sector naar een hoger niveau tilt.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Martine Niks-Cuijten

“Kijk dit blije ei hoofd! Als je me een paar jaar geleden had gezegd dat ik vrijwillig nog een opleiding zou volgen en het ook nog eens superleuk zou vinden, had ik je niet geloofd. Maar wat was dit een leuk jaar zeg! Ik keek uit naar iedere woensdag dat ik naar het Yuvertapark kon voor de opleiding Urban Green Development. Ik heb genoten van iedere studiedag! Ik heb zoveel inspiratie opgedaan en nieuwe vriendschappen gesloten met klasgenoten. Gelukkig ben ik nog niet helemaal klaar. Dan volg ik nog 1 module en lever ik mijn rode draadopdracht in (er kwam even een bevalling tussendoor ????)."

Martine Niks-Cuijten

Beleidsadviseur Klimaatadaptatie en Biodiversiteit bij Gemeente Laarbeek

Vrouw aan het werk in de natuur

"Ons vak wordt ook steeds belangrijker. Als je kijkt naar de uitdagingen waarvoor de samenleving staat en de rol die wij daarbij hebben als groene branche, dan zie je dat er heel veel kansen voor ons zijn en nog komen."

Jos Jonkers

Jonkers hoveniers

Maaike van Leeuwarden

"Wat een feestje! ... waren alle 24 cursusdagen Topopleiding Urban Green Development, heel veel geleerd van de experts, de interessante excursies en de inspirerende groep medecursisten. ... was het om vandaag mijn adviesrapport te mogen presenteren en mijn getuigschrift in ontvangst te mogen nemen! ... wordt het volgend schooljaar, als ik zelf aan de slag mag als coach en coördinator van de Topopleiding!! Enorm veel zin in! ????"

Maaike van Leeuwarden

Docent paraveterinair | Projectleider Hotspot Diermanagement en Welzijn

Startdata

Er zijn op dit geen startdata beschikbaar. Schrijf je in voor de wachtlijst.

Staat je gewenste startdatum of locatie er niet tussen? Schrijf je in voor de wachtlijst of neem contact op.

Gerelateerde opleidingen

Autoweg tussen 2 wateren - Water veiligheid

Watermanagement – masterclass water veiligheid

In deze masterclass ga je je verdiepen in hoe waterveiligheid in Nederland is geregeld en breng je een bezoek aan een project om Nederland veilig te houden.

Masterclass
2 dagen
€ 994,00 p.p.
Man in een wit pak die water in een flesje doet uit een beek - Aquatische ecologie

Watermanagement – masterclass aquatische ecologie

In deze masterclass leer je meer over het functioneren en beheren van zoete aquatische ecosystemen.

Masterclass
2 dagen
€ 994,00 p.p.
Een dijk tussen 2 wateren - Watermanagement Water zuivering

Watermanagement – masterclass water zuivering

Je kunt vooruitstrevende nieuwe ideeën uit de watersector toepassen op je eigen werksituatie en op een aantrekkelijke wijze presenteren binnen de praktijk.

Masterclass
2 dagen
€ 994,00 p.p.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Watermanagement – Topopleiding