Bijeenkomst Oogst uw Colland-bijdrage (uitgesteld)


DIT EVENT IS UITGESTELD TOT NA DE ZOMER. 
De opzet blijft hetzelfde als bij de aanvankelijke bijeenkomst. 

We nodigen onze relaties in de glastuinbouw graag uit voor een inspiratiesessie om ontwikkelingen in glastuinbouw in onze regio te stimuleren.

INFO
Wanneer? Donderdag 1 juli 2021 van 14.30 - 17.30 uur
Waar: Hotel Asteria Venray, Maasheseweg 80A, 5804 AD Venray
Mede mogelijk gemaakt door: AgroLeeft, Glastuinbouw Nederland en LLTBAls ondernemer draagt u premie af aan het opleidings- en ontwikkelingsfonds Colland Arbeidsmarkt. Deze middelen worden gebruikt om projecten op het gebied van scholing en arbeidsmarkt uit te voeren en daarmee de glastuinbouwsector sterk en aantrekkelijk te maken. In deze interactieve bijeenkomst willen we samen onderzoeken hoe we ook in deze regio dergelijke projecten kunnen opzetten. Daarmee wordt uw inleg besteed aan de versterking van uw onderneming.

PROGRAMMA:
• Pitches - diverse projecten in de glastuinbouw worden gepresenteerd door betrokken deelnemers
• Inventarisatie - gelegenheid om meer informatie te vragen, nieuwe ideeën aan te dragen of om u aan te
melden voor een initiatief
• Concretisering - verdieping in de projecten waar veel belangstelling voor is en afspraken voor vervolg
• Netwerkborrel - gelegenheid tot napraten

Na afloop bent u op de hoogte van de mogelijkheden om deel te nemen aan ontwikkelprojecten, heeft u nieuwe ideeën kunnen aandragen en heeft u van gedachten kunnen wisselen met andere ondernemers in de glastuinbouw. 

FIJN OM ELKAAR NA LANGE TIJD WEER TE KUNNEN TREFFEN!

Aanmelden
Om veilig bij elkaar te kunnen komen, hanteren we een maximaal aantal deelnemers. Meldt u dus nu aan om uw plaats in deze bijeenkomst te garanderen:

 

01-07-2021 14.30 - 17.30 uur 01-07-2021 Apeldoorn,Aalsmeer,Eindhoven,Geldermalsen,Helmond,Dordrecht,Boxtel,Den Bosch,Horst,Houten,Heerlen,Nijmegen,Ottoland,Rijswijk,Roermond,Tilburg,Velp,Oegstgeest,Klaaswaal