Hoe ziet de training eruit?

Eerste dagdeel
Je begint met een eerste meting en ontdekt jouw verbeterpunten en gaat aan de slag met oefeningen. Op de eerste meting op Pegasus zie je duidelijk hoe je balans, evenwicht en inwerking van het lichaam is. Ook breng je de hulpgeving in kaart. Met de flex chair meet je vervolgens je ritme en beweging. Je ontdekt welk effect ze hebben op jouw rijstijl. De uitkomsten bespreek je met de instructeur en de expert. Je krijgt concrete ontwikkelpunten die jij kunt toepassen.

Tweede dagdeel
Het tweede dagdeel krijg je een nieuwe meting. En vergelijk je de resultaten met de eerste meting. Met de instructeur en de flex chair bekijk je je groei. Ook krijg je oefeningen waarmee jij jezelf verder ontwikkelt. Kies je voor ruitervitaliteit? Dan krijg je nieuwe oefeningen die passen bij jouw voortgang!

Derde dagdeel
Het laatste dagdeel ga je gericht meten: wat zijn nog aandachtspunten? Je oefent de aspecten waarin jij wil groeien. Je eerdere metingen worden met elkaar vergeleken. Zo breng je je ontwikkeling in beeld.
De instructeur geeft je tips hoe jij jezelf blijft ontwikkelen tijdens het rijden, aangevuld met de meting van de flex chair en de tips die daarop aansluiten

Praktische informatie: 
Er zijn 3 dagdelen en ieder dagdeel duurt 4 uur. De training gaat door bij 12 deelnemers. Voor je deelname ontvang je een vragenlijst over jouw rijvaardigheid. Deze bespreek je met de instructeur. 

Doel

Wil jij groei maken en je ontwikkelen tot goede ruiter? Tijdens deze driedaagse cursus breng je jouw ontwikkeling in beeld! Op 3 momenten krijg je een meting. Tussendoor ga je aan de slag met jouw ontwikkelpunten. Aan het eind van de training ben je gegroeid, ken je je aandachtspunten en weet je oefeningen die je helpen om deze te verbeteren!

Doelgroep

Voor iedereen die groei wil maken en zich wil ontwikkelen tot goede ruiter.

Afsluiting

Voor deze cursus is er geen examen.

@Startdata Vind een datum die past
Hier komt dat iets aan de hand van de data vanuit viper.@