Afsluitende toets na het volgen van Module 4 Meer winkelbloemwerk. Je maakt een toetsopdracht met materialen die aangeleverd worden.

Inhoud 

  • Werken met tijdsdruk;
  • Werken met verrassingseffect m.b.t. materiaalgebruik;
  • Werken volgens opdracht.

Bij aanvang wordt de toetsopdracht uitgedeeld. Je krijgt inlevingstijd om de geleverde materialen en opdracht goed te bekijken en een idee te bedenken voor uitvoering van de opdracht. Je gaat met de geleverde materialen het gevraagde bloemwerk maken binnen de gestelde tijd. Na afloop ontvang je feedback en beoordeling over het bloemwerk. Indien het bloemwerk voldoende afgerond is ontvang je een verklaring van deelname.

Doel

Behalen van verklaring van deelname voor het maken van trendy winkelbloemwerk.

Doelgroep

Voor iedereen die Module 4 Meer winkelbloemwerk gevolgd heeft.

Afsluiting

We ronden af met een toets. Bij het behalen van een voldoende ontvang je een verklaring van deelname. Je bent vrij om al dan niet deel te nemen aan deze toets. 

Na het volgen van module 4 kun je verder gaan met opleiding Bloemstylist leerjaar 2.

Wil je meer informatie, of heb je vragen of dit pakket? Neem dan contact op met Yuverta llo via levenlangontwikkelen@yuverta.nl.

@Startdata Vind een datum die past
Hier komt dat iets aan de hand van de data vanuit viper.@

Bijzonderheden

Deelname aan deze toetsing is optioneel, en dus niet verplicht. De materialen voor deze toetsing worden geleverd door opleidingsinstituut. Deze toetsing moet voldoende afgerond worden om deel te nemen aan overige modules.