Toonaangevend in het bereiken van de juiste mensen met krachtige e-mailmarketing.

Met e-mailmarketing kan je specifieke content naar een gesegmenteerde doelgroep sturen. Door inschrijvingen te werven en je adressenlijst te laten groeien kan je jouw publiek bereiken en de klanttevredenheid verhogen. Dat maakt e-mailadressen bijzonder interessant voor jou.

Inhoud

Tijdens deze masterclass E-mailmarketing ontwikkel je de vaardigheden om e-mailadressen te werven (met oog voor de relevante wetgeving) en succesvol e-mailberichten te creëren. Je leert om succesvolle nieuwsbrieven te versturen en e-mailmarketing volwaardig te integreren binnen je marketing- en communicatiemix. Je leert e-mailcampagnes direct te managen, optimaliseren en segmenteren. Hierdoor hebben je mailings het meeste effect.

  • Ontwikkel basiskennis van efficiënte, succesvolle en slimme e-mailmarketing automation en inbound marketing.
  • Krijg inzicht in, en ga aan de slag met, de e-mailmarketing software van Mailchimp. Leer jouw commerciële mailings meten, analyseren, testen en optimaliseren.
  • Werk aan het automatiseren en inzetten van slimme e-mailmarketing automations.
  • Personaliseer de inhoud van mailings zodat je op een slimme manier een commercieel interessante doelgroep aanspreekt, verleidt en bindt.

Masterclasses

Je kunt ervoor kiezen om de gehele opleiding te volgen of deel te nemen aan de afzonderlijke masterclasses. Indien je de gehele opleiding volgt dan zijn er naast de masterclasses een startbijeenkomst en twee afrondende bijeenkomsten.

Wil je liever deelnemen aan één of meerdere masterclasses? Hieronder kun je doorklikken naar de verschillende losse modules voor meer informatie of om je in te schrijven.

E-commerce 
Social media 
Zoekmachine optimalisatie 
Webanalyse, conversie optimalisatie en usability
Online Advertising
Internetstrategie

Doel

Met e-mailmarketing kan je specifieke content naar een gesegmenteerde doelgroep sturen. Door inschrijvingen te werven en je adressenlijst te laten groeien kan je jouw publiek bereiken en
de klanttevredenheid verhogen. Dat maakt e-mailmarketing bijzonder interessant voor jou.

Doelgroep

Marketingmedewerkers en medewerkers die zich intern bezig houden met E-commerce, online en communicatie. Besteed je jouw online marketing of e-commerce uit? Dan is het nog steeds goed om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen om gesprekspartner te zijn voor de specialisten in jouw bedrijf of die je inhuurt.

Afsluiting

Bij het volgen van de gehele opleiding word je gecoached en begeleid in je praktijkomgeving. Aan het einde van de opleiding staat er een plan van aanpak en verzorg je een eindpresentatie. Het resultaat van deze opleiding is een getuigschrift.

@Startdata Vind een datum die past
Hier komt dat iets aan de hand van de data vanuit viper.@

Voorkennis

Je werkt in of voor de groene of technische sector en bent in het bezit van een mbo niveau 4 diploma of een niveau 4 werk- en denkniveau.
Daarnaast ben je in staat om een presentatie te verzorgen met visuele ondersteuning; rapportages en een planning te maken; informatie te verzamelen uit diverse bronnen.

Om optimaal rendement uit de opleiding te halen, is ons advies ervoor te zorgen dat je toegang hebt tot de website van jouw organisatie of opdrachtgever.

Voldoe je niet aan deze eisen en wil je toch deelnemen, neem dan even contact op met levenlangontwikkelen@yuverta.nl.

Locatie

De opleiding vindt ca. 50% online plaats en er zijn fysieke lesavonden bij Yuverta Leven Lang Ontwikkelen in Aalsmeer. In overleg eventueel ook op een andere (bedrijfs)locatie.