Met opleiden aan de slag in jouw bedrijf?

Medewerkers zijn het grootste kapitaal van het bedrijf. Het is daarom noodzakelijk om te investeren in medewerkers. Hoe behoud je goede medewerkers, hoe motiveer je ze en hoe haal je het meest uit hun potentie? Wat heeft opleiden verder voor waarde?  

De opleidingen van de Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO) zorgen voor persoonlijke ontwikkeling of vergroten de vakkennis van jouw medewerkers. Onze opleidingen zijn praktijkgericht en actief, waardoor het geleerde direct kan worden toegepast op de werkvloer.  

Wil je één medewerker aan jouw bedrijf binden door middel van een opleiding, jouw team een boost geven of wil je een hele groep medewerkers opleiden? Wij komen graag bij je op bezoek om je meer te vertellen over alle mogelijkheden.  

Afbeelding

Yuverta als kennispartner in opleiden?

Wij beschikken over een ruime databank aan expertise. Hierdoor kunnen wij een training precies opbouwen naar jouw wens. Voor elke training of opleiding hebben wij een professionele trainer, coach of docent. Groen en blauw zijn ons vakgebieden. Onze trainings- en opleidingsmethodes zijn praktijkgericht en ‘hands on’ Al onze trainers zijn zelf werkzaam in de praktijk of zijn dit jarenlang geweest. Wij nemen ruim de tijd om jou als werkgever te leren kennen en te kijken op welke manier wij iets kunnen toevoegen aan de ontwikkeling van jouw bedrijf. 

Waarom incompany opleiden?

Als je in je eigen bedrijf opleidt (incompany) kan je opleidingstrajecten volledig op maat laten aanvullen. Dit betekent dat de waarden van jouw bedrijf in acht worden genomen tijdens de ontwikkeling van de opleiding of training. 

Afbeelding

Ons incompany aanbod

Trainingen en Opleidingen

Ons aanbod trainingen en opleidingen kunnen wij op maat binnen jouw bedrijf of organisatie organiseren.

 

Afbeelding

bbl-incompany (niv.1-4)

Je leert je vak terwijl je werkt. Het onderwijsdeel beslaat ongeveer één dag per week. De rest van de tijd ben je aan het werk in de praktijk.

Lees meer

Afbeelding

Derde leerweg

De derde leerweg is een variant van leren en werken. De opleiding wordt flexibeler en sneller aangeboden. 

Lees meer