Heb je ook een biodome ontvangen?

Namens Wellantcollege hebben wij onze relaties een cadeau toegezonden om o.a. stil te staan bij onze nieuwe naam Yuverta. Het betreft een glazen ‘do-it-yourself’ Biodome. Het pakket bevat duurzame materialen en alle benodigdheden met een stap-voor-stap-instructie om zelf aan de slag te gaan.

Verzorging

  • De plantjes komen rechtstreeks bij de kweker vandaan, toch is het advies haal ze spoedig uit de verpakking – om te voorkomen dat ze geen lucht en vocht krijgen. Wanneer de plantjes in de gesloten Biodome zijn gezet creëert dit Growing Concept zijn eigen mini-ecosysteem. Hierdoor houden de planten zichzelf in leven (door het water in het glas te recyclen). Wanneer de grond heel droog aanvoelt, is het raadzaam om eens in het half jaar een beetje water (5 tot 10 cl) te geven. Zie voor meer verzorgingstips www.growingconcepts.nl/pages/verzorging  
  • Het pakket is samengesteld door het team van Growing Concepts. Zij organiseren dit met de grootste zorgvuldigheid en geven de verzending hiervan uiteraard uithanden. In het geval van een onverhoopt gebroken Biodome zullen zij deze, of dit onderdeel, als service vervangen!

Glas onverhoopt gebroken?

Dit koepelvormige terrarium is gemaakt van gerecycled glas en is geschikt voor binnenshuis. Growing Concepts staat dus paraat om dit op te lossen en dat werkt het meest gestroomlijnd wanneer u een mail wilt sturen naar de klantenservice via support@growingconcepts.zendesk.com.
Binnen twee tot vijf werkdagen na ontvangst mag een inhoudelijke reactie verwacht worden.

Graag toelichten:

  • Wat er kapot is (zodat er niet onnodig extra onderdelen worden toegezonden).
  • Voor de volledigheid bedrijfsnaam, naam en adres erbij vermelden.
Afbeelding

Voor wie is dit cadeau binnen mijn organisatie?

Mocht je de Biodome hebben aangenomen en niet weten voor wie deze binnen uw bedrijf precies bedoelt is? Geen punt neem dan contact op met Marleen van Arendonk, accountmanager via 06 - 18 11 13 00 of mail naar m.van.arendonk@yuverta.nl

Een groene habitat maakt gelukkig!

Namens Wellantcollege / Yuverta wensen wij je veel plezier van deze unieke Biodome.

Afbeelding

Aanbod Topopleidingen 2021-2022

Goed opgeleide professionals (werkgevers en werknemers) zijn de spil en de basis van het werk. Is er bijvoorbeeld een personeelstekort en moeten er daarom mensen geworven en opgeleid worden? Of is het nodig om medewerkers de kans te geven zich verder te ontwikkelen zodat ze optimaal inzetbaar worden en blijven?

Graag brengen wij ons opleidingsaanbod en de mogelijkheden onder de aandacht. Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste opleidingen en denken mee voor mogelijkheden in trainingen en maatwerktrajecten. Dit jaar wordt er gewerkt aan de Topopleiding Water en zijn er nog meer vakgebieden die de gewenste aandacht krijgen in ons aanbod. Naast deze topopleidingen is het altijd mogelijk om een korte praktijkgerichte masterclass, cursus of training te volgen.

Afbeelding

EPLUG

Wij zijn trotse partner van het European Platform of Urban Greening. Wij houden je komend jaar graag op de hoogte van de ontwikkelingen die op Europees niveau uitgevoerd worden. Interessante ontwikkelingen delen wij met informatie via een nieuwsbrief en via nieuwsitems op onze website.

Het European Platform of Urban Greening heeft als doel om een centra voor excellent beroepsonderwijs te vormen en om de samenwerking en professionele expertise te vergroten. Zij ondersteunen hiermee het omgaan met de veranderingen in het klimaat, biodiversiteit en welzijn in de groene stad en leefomgeving. Kijk voor meer informatie over EPLUG op 
www.platformurbangreening.eu

Afbeelding

Contact binnendienst

Yuverta leven lang ontwikkelen
Telefoon: 0475-389190
E-mail: levenlangontwikkelen@yuverta.nl