Afbeelding

Beeldbank

Fotografie bij CITAVERDE College

Momenteel zijn we druk bezig met het maken van nieuwe brochures voor VMBO of MBO, flyers, posters, het aanpassen van de website etc. voor volgend schooljaar. Daarvoor hebben wij ook nieuwe foto’s nodig. Wij zien onze studenten als onze beste ambassadeurs en daarom hebben wij studenten gevraagd voor onze camera te poseren. Het geeft nieuwe leerlingen een goed beeld van hoe het er bij ons op school aan toegaat. Het is mogelijk dat jij op een van de gemaakte foto’s staat.

Bekijk de foto's:

Liever niet?

Als jij niet op prijs stelt dat een foto van jou wordt gebruikt voor deze doeleinden, willen wij je de kans geven hier vóór 10 november 2019 bezwaar tegen aan te tekenen. Hieronder vind je een overzicht van alle foto’s die wij gemaakt hebben. Bekijk de foto's en als je bezwaar wilt maken tegen gebruik van een bepaalde foto: noteer het nummer en geef het hieronder aan ons door. Na deze datum maken wij een selectie uit de foto’s voor de wervingscampagne van volgend schooljaar en onze brochures.

Bezwaar beeldbank

Contactformulier fotografie
Heb jij de foto's doorgekeken en wil je liever niet dat we een foto gebruiken waar jij opstaat? Vul dan onderstaand formulier in.
Klik op 'verstuur' om je bezwaar aan ons kenbaar te maken.
* verplicht veld