Colofon

De website https://www.citaverde.nl/ is het officiële orgaan van CITAVERDE College.

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website van CITAVERDE College. Alle teksten, informatie, foto's en video's op deze website vallen onder het copyright van CITAVERDE College. Ondanks de toegewijde aandacht die wij aan het samenstellen van onze website besteden, is het mogelijk dat er ooit onjuiste of onvolledige informatie wordt gepubliceerd. Er kunnen géén rechten worden ontleend aan de op deze website aanwezige teksten, foto's of video's. CITAVERDE College is dan ook niet aansprakelijk voor schade (direct of indirect), van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze website. Dit is ook van toepassing op een tijdelijke onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen, mocht dit voorkomen.

Auteursrecht

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud, foto’s of afbeeldingen van de website maken inbreuk op de intellectuele rechten van CITAVERDE College. Zonder schriftelijke toestemming van CITAVERDE College is het overnemen van deze inhoud (of delen hiervan) niet toegestaan.

Privacy

Bekijk hiervoor onze privacy verklaring.

Totstandkoming van de website

In de periode 2016 / 2017 is na nauwe samenwerking met online marketing bureau Cross Internet een nieuwe website gerealiseerd. Om vervolgens bij te blijven in de constant veranderende online wereld, is een vernieuwde website gelanceerd in 2019. Dit wederom na nauwe samewerking tussen beide partijen. Hiermee past de website ook bij de vernieuwde huisstijl van CITAVERDE College, is deze duidelijker gestructureerd én is deze weer gereed voor de toekomst.

Redactie

Deze website wordt onderhouden door zowel de marketingafdeling van CITAVERDE College als door de werknemers van Cross Internet.

Uitgaande links

Op verschillende pagina's van deze website worden nuttige uitgaande links geplaatst naar websites van derden. CITAVERDE College tracht enkel te linken naar organisaties die een meerwaarde voor onze bezoekers kunnen bieden. Deze links vallen echter buiten de controle van CITAVERDE College. Onze organisatie kan dan ook nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud op de websites van derden waarnaar op verschillende pagina's verwezen wordt.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van het colofon? Neem dan hier contact met ons op.