Nieuws
24 oktober 2023

Groene Sector Vakbeurs

_Yuerta-llo-Groene sector Vakbeurs blog

We willen je heel graag uitnodigen voor de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Samen met de Hotspot Boom, bos en natuur is Yuverta LLO van 9 t/m 11 januari 2024 exposant.  

De Groene Sector Vakbeurs

De Groene Sector Vakbeurs is niet alleen een goed moment om het nieuwe jaar te starten, maar ook hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Jaarlijks komen gemiddeld 18.000 professionals uit de groensector op de driedaagse vakbeurs af. Het is een kans om te netwerken, kennis te delen en inspiratie op te doen.  

Spreken wij je daar?

We kijken ernaar uit om je in stand 327 te inspireren en te informeren over ons aanbod en de uitdagingen en kansen binnen het groenblauwe domein. 

Registreer je hier.

Openingstijden:  

Dinsdag  9 januari 2024  13:00 – 21:00 uur 
Woensdag  10 januari 2024  13:00 – 21:00 uur 
Donderdag  11 januari 2024  13:00 – 21:00 uur 

Adres 

Evenementenhal Hardenberg 

Energieweg 2 

7772 TV Hardenberg 

Vragen?

Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

subsidies en regelingen voor leven lang ontwikkelen 2024

Subsidies en Regelingen voor Leven Lang Ontwikkelen in 2024

Welke subsidies en regelingen zijn er? In 2024 zijn er diverse regelingen beschikbaar voor het volgen van scholing en andere leervormen, waaronder subsidies. In dit overzicht vind je ze handig bij elkaar, inclusief de aanvraagperiodes.
Brochure beroepsbegeleidende leerweg bbl

NIEUW: Brochure beroepsbegeleidende leerweg (bbl)

In de nieuw ontwikkelde brochure beroepsbegeleidende leerweg (bbl) vind je alle informatie over onze bbl + maatwerkopleidingen en de praktijkleerroutes.
Persbericht sbs6 helden van nu

Een Greenhero van Yuverta LLO in de spotlight bij SBS6 Helden van Nu

Productiehuis Stay in Touch Media BV kondigt met trots het nieuwe seizoen aan van "De Helden van Nu", het hartverwarmende programma waarin Nederlandse docenten en leerkrachten die het verschil maken, in het zonnetje worden gezet. Het spraakmakende seizoen gaat van start op zondag 3 december om 16.30 uur bij SBS6.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Groene Sector Vakbeurs