Nieuws
24 oktober 2023

Groene Sector Vakbeurs

_Yuerta-llo-Groene sector Vakbeurs blog

We willen je heel graag uitnodigen voor de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Samen met de Hotspot Boom, bos en natuur is Yuverta LLO van 9 t/m 11 januari 2024 exposant.  

De Groene Sector Vakbeurs

De Groene Sector Vakbeurs is niet alleen een goed moment om het nieuwe jaar te starten, maar ook hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Jaarlijks komen gemiddeld 18.000 professionals uit de groensector op de driedaagse vakbeurs af. Het is een kans om te netwerken, kennis te delen en inspiratie op te doen.  

Spreken wij je daar?

We kijken ernaar uit om je in stand 327 te inspireren en te informeren over ons aanbod en de uitdagingen en kansen binnen het groenblauwe domein. 

Registreer je hier.

Openingstijden:  

Dinsdag  9 januari 2024  13:00 – 21:00 uur 
Woensdag  10 januari 2024  13:00 – 21:00 uur 
Donderdag  11 januari 2024  13:00 – 21:00 uur 

Adres 

Evenementenhal Hardenberg 

Energieweg 2 

7772 TV Hardenberg 

Vragen?

Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

Lancering Hotspot Duurzaam Voedselsysteem

Lancering Hotspot Duurzaam voedselsysteem

14 maart vond de lancering plaats van de Hotspot Duurzaam voedselsysteem - powered by Yuverta - Limburg en Noord-Brabant. Dit initiatief is het epicentrum van samenwerking tussen bedrijven, docenten en studenten, gericht op het vormgeven van een toekomstbestendig, eerlijk en circulair voedselsysteem.
Stad van de Toekomst biodiversiteit

Stad van de Toekomst – We hebben heel veel vakmensen nodig

‘Wij realiseren ons allemaal dat het warmer wordt en dat er meer water naar beneden komt. Ook weten we dat het groen handvatten kan bieden. Toch zie je in steden vaak het tegenovergestelde gebeuren, vooral bij particulieren. Wij moeten nog veel meer ontstenen.
Hovenier worden

Start trainingen en opleidingen in mei

We hebben een handig overzicht samengesteld van de trainingen en opleidingen die in mei van start gaan. Zo vind je de startdata handig op een rij en kun je in 1 oogopslag zien of het past in jouw agenda! Handig toch? 

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Groene Sector Vakbeurs