Nieuws
24 oktober 2023

Groene Sector Vakbeurs

Jongen klimt in een boom

We willen je heel graag uitnodigen voor de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Samen met de Hotspot Boom, bos en natuur is Yuverta LLO van 9 t/m 11 januari 2024 exposant.  

De Groene Sector Vakbeurs

De Groene Sector Vakbeurs is niet alleen een goed moment om het nieuwe jaar te starten, maar ook hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Jaarlijks komen gemiddeld 18.000 professionals uit de groensector op de driedaagse vakbeurs af. Het is een kans om te netwerken, kennis te delen en inspiratie op te doen.  

Spreken wij je daar?

We kijken ernaar uit om je in stand 327 te inspireren en te informeren over ons aanbod en de uitdagingen en kansen binnen het groenblauwe domein. 

Registreer je hier.

Openingstijden:  

Dinsdag  9 januari 2024  13:00 – 21:00 uur 
Woensdag  10 januari 2024  13:00 – 21:00 uur 
Donderdag  11 januari 2024  13:00 – 21:00 uur 

Adres 

Evenementenhal Hardenberg 

Energieweg 2 

7772 TV Hardenberg 

Vragen?

Huisje voor biodiversiteit

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

Natuurgebied - Natuurbescherming binnen de omgevingswet

Verandering naamgeving Wet Natuurbescherming naar Natuurbescherming binnen de omgevingswet

De naamgeving van de Wet Natuurbescherming trainingen is aangepast naar een nieuw naam: Natuurbescherming binnen de Omgevingswet (NbO). De Wet Natuurbescherming is sinds 1 januari 2024 opgegaan in de Omgevingswet. De naamgeving en de naam op het certificaat AOC Keurmerk is hierdoor veranderd.
Strand en zee

Zomervakantie 2024

Vanaf maandag 22 juli tot en met 16 augustus is Yuverta LLO gesloten wegens de zomervakantie. Wij zijn in deze periode minder goed bereikbaar. Heb je tussentijds vragen? Dan kan je altijd een mail sturen naar levenlangontwikkelen@yuverta.nl. Let hierbij er wel op dat de reactie langer op zich kan laten wachten.
Tractor die gewasbeschermingsmiddelen op het land spuit

Fysieke bijeenkomst verplicht voor het verlengen van de licentie gewasbescherming

Vanaf 1 augustus moeten licentiehouders minstens één van de vier benodigde punten voor de verlenging van hun spuitlicentie (vakbekwaamheidsbewijs Gewasbescherming) behalen door deel te nemen aan een fysieke bijeenkomst.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Groene Sector Vakbeurs