Kennismaken met het VMBO

Het is toch heel spannend om van groep 8 naar de middelbare school te gaan. Een andere school, met andere kinderen, een andere manier van leren en daarnaast andere dingen leren... het is wel even wennen! Daarom heeft CITAVERDE College een meeloopdag! Dit is een leerprogramma waarin groep 8 leerlingen kennis kunnen maken met de middelbare school en wat ze daar allemaal gaan beleven. Ook leerlingen die van middelbare school willen switchen zijn van harte welkom.

Wat is de meeloopdag?

Het doel van meeloopdag is toekomstige VMBO-leerlingen kennis laten maken met CITAVERDE College Nederweert. Zij komen een dagdeel een kijkje nemen in de brugklas. Door écht op CITAVERDE een dag mee te lopen kun je al een beetje proeven hoe het is om naar een middelbare school te gaan. 

Helaas!

Helaas kunnen de geplande meeloopdagen niet doorgaan vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus.  Leerlingen die zich al aangemeld hadden, hebben van ons een mail  ontvangen met daarin informatie hierover.

Zodra onze deuren weer open mogen, hopen wij de meeloopdagen weer op te kunnen pakken en is het op deze pagina weer mogelijk om aan te melden. 

Bedankt voor jullie begrip en vertrouwen!