Nieuws
25 oktober 2022

Kom naar de Groen is NU doe-dag!

Groen is nu doe-dag - man in een graafmachine

Komen jouw leerlingen ook kennismaken met de groenbranche tijdens de Groen is NU doe-dag?

Op 17 januari 2023 organiseert Herenbos samen met Yuverta leven lang ontwikkelen en diverse groenbedrijven uit de regio de Groen is Nu doe-dag. Tijdens deze dag verwelkomen wij jou graag om samen met jouw leerlingen een kijkje in de keuken van de groenbranche te nemen. Werken in het groen biedt baanzekerheid en kansen om door te groeien. Tuinen, parken en openbaar groen worden niet alleen onderhouden, maar ook aangelegd en ontworpen! Opleidingen in het groen bieden wij dan ook op diverse niveaus.

Groene sector

Op deze doe-dag laten verschillende bedrijven in de groenbranche zien welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen de branche. In kleine groepjes nemen de leerlingen een kijkje bij de verschillende facetten van de groene sector. Ze krijgen een korte presentatie en mogen werkzaamheden ook zelf uitproberen. Denk bijvoorbeeld aan bestraten, klimtechniek of werken met de bladblazer.

Meer informatie

De doe-dag vindt plaats op dinsdag 17 januari 2023 bij het Energiehuis in Rotterdam. Deze is gevestigd op de Heindijk 350 in Rotterdam.

Wil je hierbij zijn? Neem dan telefonisch contact op met Herenbos of stuur een mail voor meer informatie.

Bel (079) 31 62 401 of mail naar zoetermeer@herenbos.nl.

Huisje voor biodiversiteit

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

Arno de Jong aan het werk in de tuin - Topopleiding Urban Green Development levert waaraan behoefte is

Topopleiding Urban Green Development levert kennis waaraan behoefte is

Topopleiding Urban Green Development levert kennis waaraan behoefte is. De topopleiding Urban Green Development van Yuverta LLO trekt een gemêleerde groep mensen: van hoveniers die graag een bredere blik willen tot zij-instromers uit bijvoorbeeld zorg en welzijn.
Man houdt planten in een bak vast - VHG Brancheopleiding bij Yuverta LLO

VHG Brancheopleiding bij Yuverta LLO

Na de zomer, in september, starten de lessen weer voor de VHG Brancheopleiding bij Yuverta LLO. In Boxtel, Roermond en Houten kunnen aankomend hoveniers terecht voor het eerste jaar van de driejarige opleiding tot Vakbekwaam Hovenier.
Hotspot teelt - 2 mannen bij een boom

Hotspot teelt

De Hotspot Teelt is hét groene netwerk voor studenten, professionals en partners. Samen leren, innoveren en onderzoeken. De hotspot heeft als missie om duurzaamheid en circulariteit in de (sier)teeltsector te bevorderen door samen te werken, innovaties toe te passen en door het onderwijs.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Kom naar de Groen is NU doe-dag!