Nieuws
25 oktober 2022

Kom naar de Groen is NU doe-dag!

Groen is nu doe-dag

Komen jouw leerlingen ook kennismaken met de groenbranche tijdens de Groen is NU doe-dag?

Op 17 januari 2023 organiseert Herenbos samen met Yuverta leven lang ontwikkelen en diverse groenbedrijven uit de regio de Groen is Nu doe-dag. Tijdens deze dag verwelkomen wij jou graag om samen met jouw leerlingen een kijkje in de keuken van de groenbranche te nemen. Werken in het groen biedt baanzekerheid en kansen om door te groeien. Tuinen, parken en openbaar groen worden niet alleen onderhouden, maar ook aangelegd en ontworpen! Opleidingen in het groen bieden wij dan ook op diverse niveaus.

Groene sector

Op deze doe-dag laten verschillende bedrijven in de groenbranche zien welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen de branche. In kleine groepjes nemen de leerlingen een kijkje bij de verschillende facetten van de groene sector. Ze krijgen een korte presentatie en mogen werkzaamheden ook zelf uitproberen. Denk bijvoorbeeld aan bestraten, klimtechniek of werken met de bladblazer.

Meer informatie

De doe-dag vindt plaats op dinsdag 17 januari 2023 bij het Energiehuis in Rotterdam. Deze is gevestigd op de Heindijk 350 in Rotterdam.

Wil je hierbij zijn? Neem dan telefonisch contact op met Herenbos of stuur een mail voor meer informatie.

Bel (079) 31 62 401 of mail naar zoetermeer@herenbos.nl.

Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

Stad van de Toekomst

Lancering nieuwe blogserie Stad van de Toekomst

Groen, de groene omgeving, de groene stad, staat volop in de belangstelling. Klimaatverandering en het verlies van biodiversiteit is steeds meer zichtbaar om ons heen. Dit geeft tegelijkertijd kansen voor groene stadslandschappen. Meer groen geeft steden en dorpen de capaciteit om te blijven functioneren na extreme weersomstandigheden
Gewasbeschermingsonderwijs - Herman Janssen

40 Jaar Gewasbeschermingsonderwijs

Als bevlogen docent met 40 jaar ervaring in het gewasbeschermingsonderwijs heeft Herman Janssen wel wat te melden dacht de redactie. En dus vroegen we de afzwaaiend docent – per 1 september 2023 heeft hij afscheid genomen bij Yuverta – om een interview.
Blauwe Hotspot Dordrecht

Blauwe Hotspot Dordrecht

De Blauwe Hotspot Dordrecht is dé community voor studenten, docenten en professionals uit het blauwgroene domein die zich specifiek richt op de thema's Water, Bodem & klimaat'.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Kom naar de Groen is NU doe-dag!