Nieuws
25 oktober 2022

Kom naar de Groen is NU doe-dag!

Groen is nu doe-dag

Komen jouw leerlingen ook kennismaken met de groenbranche tijdens de Groen is NU doe-dag?

Op 17 januari 2023 organiseert Herenbos samen met Yuverta leven lang ontwikkelen en diverse groenbedrijven uit de regio de Groen is Nu doe-dag. Tijdens deze dag verwelkomen wij jou graag om samen met jouw leerlingen een kijkje in de keuken van de groenbranche te nemen. Werken in het groen biedt baanzekerheid en kansen om door te groeien. Tuinen, parken en openbaar groen worden niet alleen onderhouden, maar ook aangelegd en ontworpen! Opleidingen in het groen bieden wij dan ook op diverse niveaus.

Groene sector

Op deze doe-dag laten verschillende bedrijven in de groenbranche zien welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen de branche. In kleine groepjes nemen de leerlingen een kijkje bij de verschillende facetten van de groene sector. Ze krijgen een korte presentatie en mogen werkzaamheden ook zelf uitproberen. Denk bijvoorbeeld aan bestraten, klimtechniek of werken met de bladblazer.

Meer informatie

De doe-dag vindt plaats op dinsdag 17 januari 2023 bij het Energiehuis in Rotterdam. Deze is gevestigd op de Heindijk 350 in Rotterdam.

Wil je hierbij zijn? Neem dan telefonisch contact op met Herenbos of stuur een mail voor meer informatie.

Bel (079) 31 62 401 of mail naar zoetermeer@herenbos.nl.

Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

European Quality Frame

European Quality Frame

Het European Quality Framework, ook wel het Europees Kwalificatieraamwerk (EQF) is een initiatief om binnen de Europese landen opleidingen (globaal) in te kunnen schatten op het niveau. Dit kwalificatieraamwerk is opgedeeld in 8 niveaus. Het dient als vertaalinstrument tussen verschillende nationale kwalificatiekaders.
Bijblijven in een veranderende wereld

Bijblijven in een veranderende wereld

Een leven lang leren en ontwikkelen is in steeds meer beroepen noodzaak. Zo ook in de hoveniersbranche. Gingen we eerder van motor-naar accumachines, er wordt nu kennis gevraagd van bodemleven, klimaatadaptatie en verticale begroeiing. Yuverta LLO speelt voortdurend in op de behoeftes van de sector en past het trainingsaanbod daarop aan.
Brancheopleiding Boomteelt breder beschikbaar

Brancheopleiding Boomteelt breder beschikbaar

Binnenkort gaat de Brancheopleiding Boomteelt bij Yuverta Leven Lang Ontwikkelen weer van start.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Kom naar de Groen is NU doe-dag!