Filter Verfijn de resultaten
Vakgebied
Leerweg
Kennisvariant
Locatie

Kopopleiding: MBO 4 in 1 jaar

Een sprintje trekken door het MBO? Dat kan met een kopopleiding bij CITAVERDE College!
 

In een korte tijd (1 jaar) haal jij een erkend MBO-diploma op niveau 4. Een versnelde opleiding vraagt meer van jou en daarom gelden er aanvullende toelatingsvoorwaarden. Je moet in het bezit zijn van een MBO niveau 3 diploma en werken bij een leerbedrijf dat erkend is of erkend kan worden. Benieuwd of een MBO kopopleiding bij je past? Bekijk hieronder de mogelijkheden, of gebruik de zoekfilter om alle andere MBO opleidingen te bekijken.

Weet je niet zeker wat je precies wilt? Neem dan contact op met CITAVERDE College voor een studiekeuze advies.

Je zoekopdracht heeft niets opgeleverd. Gebruik de zoekbalk en filters hiernaast om beschikbare opleidingen te vinden.

Jouw profiel

Jij bent in het bezit van een niveau 3-diploma, hebt misschien zelfs al enige werkervaring opgedaan en wil graag doorstromen naar MBO niveau 4. Je wilt je graag specialiseren in hetgeen wat je hiervoor hebt gestudeerd. Je wilt graag extra vaardigheden aanleren om door te kunnen groeien. Als je de ambitie hebt om naar het hbo te gaan, is een kopopleiding zeer zeker iets voor jou. Maar ook als je snel aan het werk wilt met meer ervaring, is een 1 jarige mbo opleiding niveau 4 een goed idee!

1-jarige MBO opleiding niveau 4: zo werkt het

Bij de kopopleiding wordt theorie met praktijk gecombineerd. Dat houdt in dat je maar één dag in de week school volgt en de rest van de week de opgedane kennis toepast in de praktijk. Op school zul je lessen gaan volgen, zoals je gewend bent. Een deskundig team van docenten zal jou begeleiden en coachen gedurende dit traject. In de praktijk ga je werken op misschien wel je toekomstige werkplek! Zo groei jij tijdens de sprintopleiding MBO 4 uit tot vakexpert in jouw beroep. 

Wat kun je met dit MBO-diploma?

Gaat jouw hart sneller kloppen van een leidinggevende functie binnen jouw gekozen vakgebied? Ook dat is mogelijk! Onze experts zorgen ervoor dat jij na het afronden van deze 1-jarige kopopleiding beschikt over voldoende vakkennis en exact weet hoe je het beste een team kunt leiden. Zo instrueer jij straks het personeel, maakt planningen en leid jij jouw team naar goede resultaten!

Kortom: de sprintopleiding MBO 4 is geschikt voor iedereen die in het bezit is van een niveau 3 vooropleiding, en daarnaast ambities heeft om door te groeien!