Filter Verfijn de resultaten
Vakgebied
Leerweg
Kennisvariant
Locatie

Management opleiding MBO

Organiseren, coördineren en alles in goede banen leiden: iets voor jou? Misschien heb je wel de ambitie om door te groeien naar de boeiende functie als manager? Dan is een management opleiding op MBO niveau bijzonder interessant. Na het behalen van je diploma kun je direct aan de slag bij een bedrijf naar keuze. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om door te studeren.

Manager in spee

Je bent van veel markten thuis. Zo heb je een inspirerende visie op de toekomst van een bedrijf, ben je ambitieus, gestructureerd en zorgvuldig. Ook heb je oog voor de te verrichten taken, prioriteiten, planning en taakverdeling. Het kost je ook weinig moeite om mensen in beweging te brengen. Je kunt je gemakkelijk in de gevoelens van anderen plaatsen. Kortom: organiseren en leidinggeven staat op je lijf geschreven.

Wat leer je? 

Tijdens de opleiding MBO leidinggeven leer je plannen en coördineren. Later ben jij verantwoordelijk voor de verdeling van de werkzaamheden, voor de organisatie en de kwaliteit. Daarnaast leer je toezicht houden. Jij coördineert, stuurt aan, adviseert en voert uit. Ten slotte leren wij jou om kansen te zien. Jij gaat zelfstandig projecten ontwikkelen, waarbij je kunt afwijken van standaard werkwijzen. 

Waar je later komt te werken met een management opleiding MBO kan heel divers zijn. Het is maar net welke richting jij kiest. Ligt retail jou? Of trekt juist natuur, water en recreatie jou meer? De keus is volledig aan jou! Met een MBO management opleiding kun je alle kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de kopopleiding Leidinggevende team / afdeling / project of de BOL-opleiding Bedrijfsleider dierverzorging. Er is keuze uit een aantal leuke opleidingen, waarvan je bij sommige ook de keuze hebt om deze deeltijd te volgen.

MBO management opleiding volgen op het CITAVERDE College?

Op het CITAVERDE College leer je met veel praktijk. Wij proberen het onderwijs namelijk zo leuk en leerzaam mogelijk te maken voor je. Je volgt onderwijs dat op jou persoonlijk is toegesneden en je werkt vanuit praktijksituaties. Daarbij doe je ook praktijkervaring op in Nederland en/of in het buitenland. De weg naar jouw diploma is een ontdekkingsreis, waarbij jouw ontwikkeling centraal staat. Wij stomen jou klaar voor de toekomst! 

Bekijk ons aanbod management opleidingen op MBO niveau en schrijf je in!