Filter Verfijn de resultaten
Vakgebied
Leerweg
Kennisvariant
Locatie

MBO opleidingen Horst

Wil jij studeren op een groene MBO school in Horst? En vind jij het ook zo belangrijk dat je later je mannetje kunt staan in een zeer dynamische sector? Ontdek de innovatieve wereld waar veel kansen liggen. Of je nu een dierenvriend bent en graag dierenartsassistent wilt worden of dat je graag aan je etaleer skills wilt werken: bij het CITAVERDE College is alles mogelijk! Daarbij kun je op het MBO in Horst uiteraard op je eigen niveau excelleren. 

Bekijk onderstaand de opleidingen.

Je zoekopdracht heeft niets opgeleverd. Gebruik de zoekbalk en filters hiernaast om beschikbare opleidingen te vinden.

Maak kennis met Horst!

Horst is verrassend veelzijdig! Het mooie groene plaatsje is gelegen in Noord-Limburg. Het is een regio die er mede voor zorgt dat Nederland wereldwijd de tweede grootste exporteur is van land- en tuinbouwproducten. Innovaties in de agrarische sector schieten als paddenstoelen uit de grond. Akkerbouw- en tuinbedrijven, maar ook veeteelt- en logistieke bedrijven werken hier allemaal hard aan mee. Maar ook op het gebied van dierverzorging, natuur en bloemstyling zit je in Noord-Limburg op de juiste plek.

Zoek je MBO opleiding in Venlo of omgeving? Horst ligt op een spreekwoordelijke steenworp van deze stad, dus bekijk zeker het opleidingsaanbod van CITAVERDE College in Horst!

Opleidingen

Een van de meest ondernemende sectoren in het land is toch wel echt de agrarische sector. Daar kan niemand omheen. Wat dacht je van een opleiding in de teelt? Of lijkt het werken met vee jou leuker? Bekijk dan eens de opleiding MBO Horst veehouderij! Maar ook voor mensen met groene vingers zijn de mogelijkheden uitgebreid: van opleidingen bloem, groen en styling tot aan hovenier. Leer hoe je het leven van jezelf en anderen nét een beetje groener – en ook mooier – kan maken. Ten slotte hebben wij ook dé opleidingen in huis voor mensen die graag dieren verzorgen of helpen op het moment dat ze ziek of gewond zijn. De dieren, hun baasjes én de bedrijven waar dieren gehouden worden zullen jou eeuwig dankbaar zijn.

MBO Horst op CITAVERDE College

Het CITAVERDE College in Horst is gelegen op een ideale plaats. Namelijk vlakbij het NS-station, aan de Spoorweg! Je kunt er niet omheen. Het is de enige groene MBO-school in de regio waar je op het gebied van agro, groen en dier alle kanten op kunt. Wat betekent dit voor jou? Je bent binnen 5 minuten op school vanuit het centraal station van Horst. Ideaal toch?