Filter Verfijn de resultaten
Vakgebied
Leerweg
Kennisvariant
Locatie

MBO opleidingen Roermond

Het CITAVERDE College in Roermond is onze grootste MBO-locatie. Zodoende heeft dit schoolgebouw ook de meest veelzijdige opleidingen te bieden. Dit zie je ook terug in de verschillende soorten studenten die op onze school rondlopen. Je vindt er zowel recreatie- en paardensportstudenten als hoveniers en dierenverzorgers. Allemaal zijn ze op weg naar een beroep waarin ze hun passie in kwijt kunnen. Niets is mooier dan dat! 

Bekijk onderstaand onze MBO opleidingen in Roermond.

Je zoekopdracht heeft niets opgeleverd. Gebruik de zoekbalk en filters hiernaast om beschikbare opleidingen te vinden.

MBO in Roermond op het CITAVERDE College

In Midden-Limburg wordt er hard gewerkt aan innovatie, ondernemerschap en aansluiting op de arbeidsmarkt. De economische groei is aanzienlijk hoger dan gemiddeld. Dit heeft te maken met het grote retail-aanbod, de mooie natuurgebieden en recreatieparken, waar uiteraard veel toeristen op af komen. Het CITAVERDE College wil hier graag een steentje bijdragen aan deze regionale positieve ontwikkeling. Hoe wij dit doen? Studenten opleiden in hetgeen waar ze hun passie in kwijt kunnen. Wij hebben een veelzijdig aanbod aan MBO opleidingen in Roermond!

Wat past bij jou?

Vind je het fijn om buiten te werken? Bij de hoveniersopleiding, een van de groene opleidingen in Roermond, leer je alles over aanplanting, machines, inkoop, werktekeningen en omgaan met klanten. Het werk van een hovenier is geen één dag hetzelfde!

Wil jij leren hoe je huisdieren gezond en tevreden houdt? En hoe je verwondingen het beste kunt behandelen? Je leert het allemaal bij een dierenopleiding! Gek op dieren, maar al helemaal op paarden? Bij paardensport kom je al gauw met veel nationaliteiten in aanraking. Nederlandse grooms en ruiters zijn internationaal enorm in trek.

Bij het CITAVERDE MBO in Roermond vind je ook een eigen wagenpark vol met grote, agrarische machines. Loonwerkstudenten leren deze in te zetten voor de grotere klussen op het vaste land. Innovatie en techniek is hun specialiteit!

Wie denkt er bij Roermond nu niet aan retail? Zelfs uit Duitsland komen mensen om in Roermond te shoppen in het grote retailpark. Hiervoor zijn natuurlijk goede verkopers nodig. Ontwikkel je verkooptechnieken bij de verkoopopleiding!

Kortom: op onze Midden-Limburgse locatie vind je een tal van verschillende opleidingen. Ben je nog niet helemaal zeker van welke opleiding het beste bij je past? Neem dan contact met ons op voor studiekeuzeadvies.