Citaverde College in Horst is dit jaar de enige ‘superschool’ in Limburg

Dit blijkt uit het jaarlijkse scholenonderzoek van weekblad Elsevier. Het oordeel geldt voor de richting vmbo-g/t. Vorig jaar werd Citaverde in Horst ook al tot superschool uitgeroepen, toen voor vmbo-kader. Onze Basis- en Kaderberoepsgerichte leerweg zijn beoordeeld met 'goed'. In de Limburgse top-5 van het scholenonderzoek staan dit jaar overigens alleen maar Noord-Limburgse onderwijsinstellingen.

Jaarlijks onderzoek
Elsevier doet jaarlijks een scholenonderzoek waarbij het blad kijkt naar diverse elementen: waar zitten de leerlingen in leerjaar 3 ten opzichte van het schooladvies, hoeveel kinderen blijven zitten en wat is het gemiddelde eindexamencijfer? De cijfers die Elsevier gebruikt in de analyse, komen allemaal van de Onderwijsinspectie. Meer weten over de manier waarop Elsevier heeft beoordeeld. Kijk dan op de website van het weekblad.

Bezoek onze Open dagen op 6 en 7 februari 
Wil je weten hoe we aan deze topscores komen? Kom dan langs tijdens de Open dagen. We vertellen het je graag, want we zijn hartstikke trots op onze titel van superschool!