De coronapandemie blijft ook Yuverta beïnvloeden. Zo zijn tijdens de persconferentie op 12 november ook voor onze onderwijsactiviteiten aanvullende maatregelen afgekondigd.  

 

Mondkapjes 

Vanaf 6 november geldt voor alle cursisten van Yuverta Leven lang ontwikkelen, de verplichting om tijdens verplaatsingen binnen de school een mondkapje te dragen. We vragen iedereen zelf een mondkapje mee te nemen. Ben je deze vergeten? Dan krijg je er een bij de receptie.  

 

Yuverta doet haar uiterste best om de trainingen door te laten gaan. Samen met collega-scholen staan we dagelijks in nauw contact met het ministerie van Onderwijs om genomen (en mogelijk te nemen) maatregelen snel naar de dagelijkse praktijk te vertalen. We volgen altijd de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Dit betekent onder andere dat we aan cursisten vragen om thuis te blijven bij ziekteverschijnselen en zich snel te laten testen. 

 

Gezondheid staat voorop

Je kunt erop vertrouwen dat de gezondheid van onze cursisten en medewerkers altijd voorop staat. Wanneer iedereen zich houdt aan de richtlijnen binnen onze schoolgebouwen, dan zorgen we met elkaar voor een veilige omgeving om te werken en leren. 

 

Heb je aanvullende vragen? Neem dan gerust contact op met onze collega's van de Office:

Yuverta Leven Lang Ontwikkelen
Telefoon: 0475-389190 
E-mail: levenlangontwikkelen@yuverta.nl