Gouverneur en wethouders op bezoek bij leervoorziening Vorster Hand

Leervoorziening Vorster Hand is een initiatief en samenwerking tussen Boerderij Vorster Hand, CITAVERDE College en de gemeenten Horst aan de Maas, Venray, Venlo en Peel en Maas. Zij biedt onderwijs aan jongeren die zonder onderwijs thuis zitten of dreigen uit te vallen.

Deze week hebben de eerste gediplomeerden hun diploma in ontvangst genomen. Deze studenten mochten woensdag 8 juli vrij hun mening geven over hun ervaringen bij Vorster Hand. Dat leverde veel mooie inzichten op zoals “ze geloven hier echt in mij” en “ik voel me zelfverzekerder dan eerst en weet nu beter hoe ik problemen kan oplossen”. Natuurlijk waren er ook verbeterpunten. Niet alleen voor het onderwijs, maar ook voor praktische punten zoals een bushalte in de buurt van Vorster Hand.

Wat deze dag extra speciaal maakte was het bezoek van gouverneur Theo Bovens en de wethouders Thijs Kuijpers (Horst aan de Maas) en Anne Thielen (Venray). Zij werden getrakteerd op een lekkere lunch waarbij ze gezellig bij de leerlingen aan tafel aanschoven. De leerlingen vonden het geweldig dat er zoveel persoonlijke vragen werden gesteld en voelden zich erg op hun gemak bij hen.
 

Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!