04Werkt, Yuverta Leven Lang Ontwikkelen en diverse groenprofessionals in de regio Eindhoven slaan de handen ineen om van jou een groene vakspecialist te maken. Door een leerwerktraject op maat te volgen, heb jij een vliegende start van je groene loopbaan!

Wat ga je doen?

1 februari 2022 start een nieuwscholingstraject bij Yuverta Eindhoven. In de eerste drie maanden ga je twee dagen in de week je vakopleiding volgen op school. De andere drie dagen in de week ga je aan de slag bij een
groenprofessional uit de regio en leer je het hoveniersvak vanuit de praktijk. Heb je nog niet eerder een MBO diploma behaald? Dan is dit scholingstraject dé manier om versneld te worden opgeleid tot assistent hovenier. 

Resulaat?

De deelnemers ronden na een intensief opleidingstraject van 3 maanden het onderwijs grotendeels af en sluiten na het opdoen van werkervaringen het traject in december af met een erkend MBO niveau 1 diploma.

Goed geregeld!

Je schoolkosten worden volledig betaald vanuit het bedrijf. Zij investeren in jouw groene toekomst! Bij aanvang (indien mogelijk start het traject de eerste twee maanden met behoud van uitkering) van het scholingstraject ontvang je een dienstverband tot ten minste december, met perspectief naar langer. De arbeidsvoorwaarden en verdiensten zijn conform CAO Hoveniersbedrijf.

Proefdag ervaren?

Ervaren hoe het is om te werken in het groen? Meld je aan voor een proefdag op 17 of 24 januari bij één van de groenspecialisten via onderstaande contactgegevens.

Interesse?

Voor meer informatie of direct inschrijven? Mail naar levenlangontwikkelen@yuverta.nl – onderwerp: proefdag assistent hovenier. Of neem contact op met Bert Diddens via 06 - 54 22 26 82