De Groen is NU doe-dag

Komen jouw leerlingen ook kennismaken met de groenbranche tijdens de Groen is NU doe-dag?

Op 17 januari 2023 organiseert Herenbos samen met Yuverta leven lang ontwikkelen en diverse groenbedrijven uit de regio de Groen is Nu doe-dag. Tijdens deze dag verwelkomen wij jou graag om samen met jouw leerlingen een kijkje in de keuken van de groenbranche te nemen. Werken in het groen biedt baanzekerheid en kansen om door te groeien. Tuinen, parken en openbaar groen worden niet alleen onderhouden, maar ook aangelegd en ontworpen! Opleidingen in het groen bieden wij dan ook op diverse niveaus.

Groene sector

Op deze doe-dag laten verschillende bedrijven in de groenbranche zien welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen de branche. In kleine groepjes nemen de leerlingen een kijkje bij de verschillende facetten van de groene sector. Ze krijgen een korte presentatie en mogen werkzaamheden ook zelf uitproberen. Denk bijvoorbeeld aan bestraten, klimtechniek of werken met de bladblazer.

Meer informatie

De doe-dag vindt plaats op dinsdag 17 januari 2023 bij het Energiehuis in Rotterdam. Deze is gevestigd op de Heindijk 350 in Rotterdam.

Wil je hierbij zijn? Neem dan telefonisch contact op met Herenbos of stuur een mail voor meer informatie.

Bel (079) 31 62 401 of mail naar zoetermeer@herenbos.nl