Nieuws
25 oktober 2022

Kom naar de Groen is NU doe-dag!

Groen is nu doe-dag

Komen jouw leerlingen ook kennismaken met de groenbranche tijdens de Groen is NU doe-dag?

Op 17 januari 2023 organiseert Herenbos samen met Yuverta leven lang ontwikkelen en diverse groenbedrijven uit de regio de Groen is Nu doe-dag. Tijdens deze dag verwelkomen wij jou graag om samen met jouw leerlingen een kijkje in de keuken van de groenbranche te nemen. Werken in het groen biedt baanzekerheid en kansen om door te groeien. Tuinen, parken en openbaar groen worden niet alleen onderhouden, maar ook aangelegd en ontworpen! Opleidingen in het groen bieden wij dan ook op diverse niveaus.

Groene sector

Op deze doe-dag laten verschillende bedrijven in de groenbranche zien welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen de branche. In kleine groepjes nemen de leerlingen een kijkje bij de verschillende facetten van de groene sector. Ze krijgen een korte presentatie en mogen werkzaamheden ook zelf uitproberen. Denk bijvoorbeeld aan bestraten, klimtechniek of werken met de bladblazer.

Meer informatie

De doe-dag vindt plaats op dinsdag 17 januari 2023 bij het Energiehuis in Rotterdam. Deze is gevestigd op de Heindijk 350 in Rotterdam.

Wil je hierbij zijn? Neem dan telefonisch contact op met Herenbos of stuur een mail voor meer informatie.

Bel (079) 31 62 401 of mail naar zoetermeer@herenbos.nl.

Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

Stad van de Toekomst - topopleiding Watermanagement

Stad van de Toekomst – Watermanagement in de stad van de toekomst

Elina Bekking en Joost Koks zijn beiden docent Watermanagement bij Yuverta MBO Velp. Daarnaast zijn zij mede betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe Topopleiding Watermanagement van Yuverta LLO. Elina en Joost doceren beiden, naast Watermanagement, het vak Toegepaste biologie. Samen vormen zij het team ‘Water en Milieu’ bij Yuverta MBO Velp.
Topopleiding Urban Green Development - Martine Niks-Cuijten

Beleid en uitvoering kunnen elkaar versterken door topopleiding Urban Green Development

Met niet al te veel kennis van klimaatadaptatie, maar wel met liefde voor een groene samenleving startte Martine Niks-Cuijten in het voorjaar van 2021 als beleidsadviseur klimaatadaptatie en biodiversiteit bij de gemeente Laarbeek. ‘Ik wilde snel zoveel mogelijk leren over mijn nieuwe werkgebied. In de topopleiding UGD van Yuverta vond ik alles wat ik zocht.’
Trainingen en opleidingen in april 2024

Start trainingen en opleidingen in april

We hebben een handig overzicht samengesteld van de trainingen en opleidingen die in april van start gaan. Zo vind je de startdata handig op een rij en kun je in 1 oogopslag zien of het past in jouw agenda! Lekker handig toch? 

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Kom naar de Groen is NU doe-dag!