Online GROW-platform gelanceerd 


Ook dit jaar staat het innovatieve event GROW in het teken van verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven. Middels een online platform presenteren Limburgse studenten uit de agrofoodsector hun projecten en conceptideeën aan hun potentiële werkgevers van morgen. Deze ontmoetingsplek voor studenten en ondernemers is deze week gelanceerd en te bekijken op www.growlimburg.nl. GROW wordt afgesloten met een online event op donderdag 10 juni.  

Nieuw talent bepaalt mede de toekomst van de bedrijven in de Limburgse agrofoodsector. Juist daarom is het zo belangrijk dat studenten in een vroeg stadium in contact komen en hun visie delenr met het bedrijfsleven. Deze studenten krijgen hierdoor de kans zich door te ontwikkelen in de praktijk en hun netwerk binnen de sector te vergroten. De ondernemers kunnen meteen optimaal gebruik maken van hun frisse blik.  

Meer weten over de 42 deelnemende projecten?

Klik dan op de groene knop, onderaan deze pagina. Daar vind je alle informatie over de projecten en om je aan te melden voor de verschillende onderdelen van GROW.2021.