CITAVERDE en Helicon werken al langere tijd samen in de uitvoering van cursussen en trainingen. Met ingang van cursusjaar 2020 - 2021 verzorgt CITAVERDE de administratieve afhandeling en examinering voor de cursussen Besluit houders van dieren, Gewasbescherming en Ongediertebestrijding, ook namens Helicon.

Besluit houders van dieren
Via de (online) cursussen van CITAVERDE en Helicon kun je het erkende vakbekwaamheidsbewijs Besluit houders van dieren behalen. Het programma bestaat uit een E-learning module, een kennisexamen en een vaardigheidsexamen. Werk jij bedrijfsmatig met dieren en heb je nog een of meerdere certificaten nodig? Ga dan vandaag nog naar onze website. Klik hier.  

Gewasbescherming
Daarnaast bieden we diverse mogelijkheden om je licentie voor Gewasbescherming en Ongediertebestrijding (zoals Knaagdierbeheersing, Mollen- en woelrattenbestrijding) te behalen. Ook kun je deelnemen aan verschillende (online) bijeenkomsten om je licentie te verlengen. Voor meer informatie of om je direct in te schrijven, klik hier.

Van samenwerking naar fusie
CITAVERDE en Helicon en hebben de intentie om met Wellantcollege verder te gaan als unieke blauw-groene onderwijsorganisatie voor vmbo, mbo en leven lang ontwikkelen. Samen zijn ze dé experts in beroepsonderwijs over lucht, water en de groene leefomgeving. Daarmee hebben we een antwoord op de vraagstukken voor de toekomst, zowel in de groene regio’s als in de grootstedelijke omgeving. Door samen verder te gaan bundelen we krachten en kennis. Zo kunnen we onze onderwijskwaliteit verder versterken en - ook in de toekomst - ons unieke, persoonlijke onderwijs blijven bieden. Kijk voor meer informatie op wellant.citaverde.helicon.nl.