Opbrengst speculaasactie Stichting Nativitas en CITAVERDE College: € 15.000!

Op 30 januari werd de 20ste speculaasactie van Stichting Nativitas en het CITAVERDE College afgesloten. Daarbij is bekend gemaakt dat leerlingen van de school ruim 7000 pakken speculaas hebben verkocht. De 3 topverkopers Loes van Helden, Sophie Donkers en Ilse Baetsen werden extra in het zonnetje gezet. Zij waren goed voor 15% van de totale verkoop. Samen met de opbrengst van de actie van de Stichting Harapan uit Best kwam het totaal uit op € 15.000.

Theo en Lies Dinnissen van Stichting Nativitas namen de mooie cheque in ontvangst. Zij noemden de leerlingen stuk voor stuk kanjers van een superexcellente school of excellente superschool. Daarbij refererend aan de predicaten die het CITAVERDE College onlangs heeft gekregen. De school is op haar beurt blij dat de leerlingen hun steentje bijdragen aan een betere wereld. 

Opbrengst naar mama België op Flores
De opbrengst van de actie gaat naar het project van mama België op het Indonesische eiland Flores. Dat bestaat uit de tijdelijke opvang van ‘probleemkinderen; kinderen van straatarme ouders of zelfs zonder ouders. Het geld wordt specifiek besteed aan de zorgkosten voor kinderen met een beperking, zoals aan operaties, medische verzorging en protheses.