Werken bij CITAVERDE College

Groen onderwijs

CITAVERDE biedt VMBO-leerlingen, MBO-studenten en volwassenen kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Van oorsprong staan we dicht bij de groene leefomgeving. Bij ons werken professionals die jongeren en vakmensen opleiden die zich in de meest brede zin van het woord bezighouden met mens, dier en natuur. We helpen hen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Maar ook medewerkers van CITAVERDE College worden hier gestimuleerd. Hier kan iedereen op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo excelleren. Wij snappen heel goed dat aandacht geven, maatwerk is. Juist door het kleine te waarderen, biedt CITAVERDE een vertrouwd en veilig thuis. Wellantcollege, Citaverde en Helicon gaan met ingang van het nieuwe schooljaar samen verder, kijk voor meer informatie en onze gezamenlijke vacatures op yuverta.nl

Voor het leven

Bij CITAVERDE voelen leerlingen, studenten en medewerkers zich voor het leven verbonden met hun vak, met hun school en met hun omgeving. De vaardigheden die hier worden geleerd, zijn voor het leven. Voor een beter, mooier en leuker leven, voor vandaag én voor morgen.

Meer weten?

Bekijk de missie en visie van CITAVERDE College of lees hieronder verder. 

Gezonde werkgever

De gezondheid van onze medewerkers staat hoog op de agenda. We leven langer en werken dus ook langer door. Dat kan alleen als er op persoonlijk niveau voldoende aandacht is voor werkplezier, gezondheid en ontwikkeling. Gezondheid is breder dan het voorkomen of genezen van een ziekte. Het gaat tevens om zaken als: goed voelen, spanning verminderen, veiligheid, goede conditie en arbeidsomstandigheden. CITAVERDE College streeft er dan ook naar niet alleen een gezonde school voor haar deelnemers te zijn maar ook een gezonde werkgever voor haar medewerkers te zijn.

Professionalisering

Voor de portrettenbundel LEES, HERKEN EN ONTDEK!, een uitgave van de MBO Raad, werden vier medewerkers CITAVERDE College geïnterviewd over professionalisering in het MBO. Lees hun verhalen hier.