Nieuws
1 april 2024

Start trainingen en opleidingen in mei

Man houdt planten vast in een kist - Hovenier worden

Goed nieuws! We hebben een handig overzicht samengesteld van de trainingen en opleidingen die in mei van start gaan. Zo vind je de startdata handig op een rij en kun je in 1 oogopslag zien of het past in jouw agenda! Handig toch? 

Hier zijn enkele van de trainingen en opleidingen die in mei 2024 van start gaan: 

European Tree Technician

Start: 9 mei 2024 

Zie je voor jezelf een toekomst als Boomtechnisch Adviseur dan is deze opleiding de juiste weg daar naar toe!

Binnen de opleiding Boomtechnisch Adviseur / European Tree Technician hou je je bezig met inhoudelijke kennis van boombeheer. Je vergaart informatie en gegevens door het uitvoeren van onderzoeken, geeft bevindingen weer en brengt op basis hiervan adviezen uit. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk. Je organiseert en coördineert de uitvoering van werk en houdt rekening met wettelijke-, juridische-, Arbo technische- en sociale aspecten.

VHG – Basisopleiding Interieurbeplanting 

Start: 16 mei 2024 

Wil jij je vaardigheden vergroten in het verzorgen, snoeien en onderhouden van interieurbeplanting? Je kennis over het assortiment vergroten? Of wil je meer leren waarom planten bijdragen aan een prettiger en gezondere werkomgeving? Volg dan de VHG – Basisopleiding Interieurbeplanting. De opleiding vindt plaats op een grote kwekerij waar planten voor de interieurbeplanting gekweekt worden. De training begint op 16 mei 2024 in Almelo en zal je inspireren om de natuur naar binnen te brengen. 

Gewasbescherming Licentie 2 bedrijfsvoeren

Start: 16 mei 2024 

Werk je beroepsmatig met professionele middelen voor gewasbescherming? Dan heb je een licentie nodig. In onze vierdaagse training Gewasbescherming licentie 2 bedrijfsvoeren leer je wat er bij gewasbestrijding komt kijken. We wisselen hierbij theoretische kennis af met het oefenen in de praktijk. Je sluit de training af met een examen. De startdatum is 16 mei 2024 in Boxtel. 

BHV – Basis 

Start: 15 mei 2024 

Veiligheid staat voorop, vooral in groene werkomgevingen. Onze BHV – Basis training biedt de nodige kennis en vaardigheden om adequaat te reageren op noodsituaties op de werkplek. Van eerste hulp tot brandbestrijding, deze training bereid je voor op het onverwachte. De cursus begint op 15 mei 2024 in Horst. 

Gewasbescherming verlenging

Start: 21 mei 2024 

Een gewasbeschermingslicentie is vijf jaar geldig. Een licentie kan verlengd worden door het bijwonen van vier verlengingsbijeenkomsten. Volg daarvoor de Gewasbescherming licentie verlenging. Na het volgen van de juiste bijeenkomsten wordt je licentie verlengd. Door tijdig te verlengingen voorkom je het verlopen van je licentie.  De training start op 21 mei 2024 in Gulpen met verschillende thema’s. 

Wil jij je meer informatie over de opleiding? Klik dan op de links bij de training of opleiding.  

Vragen?

Huisje voor biodiversiteit

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Start trainingen en opleidingen in mei