Veldbiologische dagen

De Veldbiologische dagen 2024 komen er weer aan!

Dit jaar vinden de Veldbiologische dagen plaats op OF maandag 3 en dinsdag 4 juni OF woensdag 5 en donderdag 6 juni 2024.

De tweedaagse wordt al ruim 40 jaar georganiseerd voor en door biologie docenten uit het voortgezet onderwijs. Dit jaar hebben de docenten van Yuverta Heerlen invulling gegeven aan het programma. Het belooft opnieuw een interessante tweedaagse te worden waarbij verschillende aspecten van veldbiologie en toegepaste biologie in het programma aan bod komen, ook de koppeling en toepassing voor het onderwijs zal bij verschillende activiteiten centraal staan.

Tijdens deze tweedaagse ben je samen met vakcollega’s uit het hele land. Naast de diverse workshops en activiteiten over de lokale flora en fauna biedt de avond en ochtend juist de ruimte om met vakgenoten te praten over examenanalyses, (nieuwe) methodes, uitleg diverse didactische werkwijzen en allerlei andere bruikbare tips en adviezen om de biologie lessen te verbeteren en vernieuwen.

Het programma beperkt zich dit jaar tot twee sessies van elk maximaal 25 deelnemers.

Heb je vragen neem dan contact op met Etienne Beckers, e.beckers@yuverta.nl

We zien je graag begin juni in ons mooie Heuvelland!

Aanvullende informatie
Datum: maandag 3 en dinsdag 4 juni OF woensdag 5 en 6 juni 2024
Locatie: Heuvelland
Overnachting locatie: Eyserhof, Wittemerweg, 7 in Eys
Kosten: €550

Huisje voor biodiversiteit

Wil je direct een passend advies?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Volg ons

Wachtlijst inschrijven voor Veldbiologische dagen 2024