BOL = BeroepsOpleidende Leerweg

BOL is een combinatie van leren op school en leren in de praktijk. Met deze leerweg volg je een fulltime opleiding en ga je 5 dagen per week naar school. Daar maak je op een afwisselende manier kennis met de theorie. Zo krijg je naast de beroepsgerichte modules, ook algemeen vormend onderwijs zoals taal, rekenen of loopbaan en burgerschap.

Daarnaast doe je uiteraard ook praktijkervaring op tijdens de praktijkvakken en beroepspraktijkvorming (BPV), ofwel stage. Ook bij BOL-opleidingen leer je veel in de praktijk. Zo ga je op excursies, nodigen we gastdocenten en sprekers uit en bezoeken we bedrijven. Tijdens de stage leer je om de theorie die je op school hebt gehad in de praktijk toe te passen. BOL opleidingen zijn te volgen in niveau 1, niveau 2, niveau 3 én niveau 4.

Door het leren in de praktijk maximaal in de opleiding in te bouwen, wordt je opleiding bij CITAVERDE College leuker en interessanter. Zo sluit jouw opleiding goed aan op het bedrijfsleven! 

Opleidingen die bijvoorbeeld in voltijdsvorm te volgen zijn, zijn onder andere de paardenopleidingen, creatieve MBO opleidingen en een aantal van onze management opleidingen.