Gewasbescherming licentie verlenging – adviseren

3 uur (1 dagdeel)
Horst
€109,75 p.p. 0% btw

Wat komt er kijken bij de verlenging van je gewasbestrijding adviseren?

Een Bewijs van Vakbekwaamheid Adviseren Gewasbescherming kan verlengd worden door het volgen van de verplichte kennisbijeenkomsten via de training Gewasbescherming licentie verlenging – adviseren. Deze vinden verspreid plaats over een periode van vijf jaar. Op je persoonlijke pagina bij Bureau Erkenningen kun je zien wat de verplichtingen zijn voor jouw licentie. De verlengingsbijeenkomsten bedoeld voor de verlenging bedrijfsvoeren gelden niet voor adviseren.

Doel

Verlengen van je licentie gewasbescherming adviseren.

Je moet al in het bezit zijn van een geldige licentie Gewasbescherming Adviseren.

Voor wie is Gewasbescherming licentie verlenging – adviseren?

Deze verlenging is uitsluitend voor professionele adviseurs, voor de licentie adviseren (dus niet voor uitvoeren en bedrijfsvoeren).

Wat leer je?

Je leert hoe je telers het beste maatwerkadvies geeft. Ook wordt er getraind hoe je dit advies op een overtuigende manier kunt overbrengen.

Opbouw, werkwijze en leerroute

Voor de verlenging van het bewijs van vakbekwaamheid adviseren gewasbescherming gelden drie verplichte thema’s:

  • Teelt
  • Communicatie
  • Onderzoek

Yuverta LLO biedt bijeenkomsten aan op het gebied van deze thema’s. Per bijeenkomst wordt aangegeven voor welk thema deze meetelt.

Afronding en vervolg

De licenties voor gewasbescherming zijn vijf jaar geldig. Binnen deze vijf jaar dienen voldoende verlengingsbijeenkomsten bijgewoond te worden. Indien de licentie niet tijdig verlengd wordt, dient er opnieuw een examen afgelegd te worden. De licentiehouder is zelf verantwoordelijk voor tijdig verlengen van de licentie. Voor meer informatie voor jouw situatie kun je inloggen bij www.erkenningen.nl. Hiervoor gebruik je de inlogcode die mee verstuurd is met het huidige pasje.

Indien je volledig aanwezig bent geweest wordt dit door Yuverta LLO gemeld bij Bureau Erkenningen, je behaalde punt zal worden toegekend.

Informatie

Training en hercertificering
3 uur (1 dagdeel)
Horst
€109,75 p.p. 0% btw
Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Krijg direct opleidingsadvies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij je doelstelling past.

Betaalmethodes

Op factuur
Voor de startdatum van de training/opleiding ontvang je de factuur per mail.
IDEAL
Binnenkort beschikbaar.

Meer weten over de trainingen en opleidingen van Yuverta LLO?

Wij vertellen je graag wat Yuverta Leven Lang Ontwikkelen voor jou kan betekenen.  Download of bekijk dan nu de brochure. Onze brochure biedt uitgebreide informatie over ons aanbod, zodat jij de juiste keuze kunt maken die past bij jouw doelstellingen.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte opleiding of training die jouw carrière in de groene sector naar een hoger niveau tilt.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Yuverta llo referentie Yvonne

Na bijna 25 jaar softwareontwikkeling besluit Yvonne Kramer de VHG brancheopleiding Vakbekwaam Hovenier te volgen. Drie jaar later start ze haar eigen bureau in ecologisch tuinontwerp. ‘Zonder de kennis die ik bij Yuverta LLO heb opgedaan, had ik de stap niet gezet.’

Yvonne Kramer

Ecologisch tuinontwerper LushGardens

Jos Jonkers referentie

"Ons vak wordt ook steeds belangrijker. Als je kijkt naar de uitdagingen waarvoor de samenleving staat en de rol die wij daarbij hebben als groene branche, dan zie je dat er heel veel kansen voor ons zijn en nog komen."

Jos Jonkers

Jonkers hoveniers

Gosse Jilderda referentie

"Gisteren de topopleiding Urban Green development van Yuverta Houten mogen afronden. Zeer inspirerende opleiding, leerzaam, prachtige excursies, boeiende leerkrachten, waar we verder mee kunnen. En zeker niet te vergeten de leuke klasgenoten die heb mogen leren kennen."

Gosse Jilderda

Hoofduitvoerder en ecologisch adviseur bij Frisia Groep

Startdata

Er zijn op dit geen startdata beschikbaar. Schrijf je in voor de wachtlijst.

Staat je gewenste startdatum of locatie er niet tussen? Schrijf je in voor de wachtlijst of neem contact op.

Gerelateerde trainingen

Gewasbescherming licentie 1 uitvoeren - examen

Gewasbescherming licentie 1 uitvoeren

In deze training leer je wat er bij gewasbestrijding komt kijken. We wisselen hierbij theoretische kennis af met het oefenen in de praktijk.

Training
24 uur (4 dagen)
€ 729,00 p.p.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Gewasbescherming licentie verlenging – adviseren