Trainingen & opleidingen
Kies voor een duurzame toekomst.
Leerroute
Anderstalig
Vakgebied
Locatie
Assistent Horeca, voeding of voedingsindustrie (niveau 1)
Een goed productieproces begint met de opleiding assistent horeca, voeding en voedingsindustrie. Wij kunnen samen met jou, als werkgever, een Entree-opleiding (niveau 1) aanbieden voor medewerkers zonder diploma van het voortgezet onderwijs.
Entree-opleiding – Assistent Logistiek (niveau 1)
De opleiding is gericht op het werken in de logistieke dienstverlening. Heb jij medewerkers in jouw bedrijf werken zonder diploma van het voortgezet onderwijs? Dan is een Entree-opleiding mogelijk.
Entree Opleiding Assistent Verkoop/Retail
Heb jij medewerkers in jouw bedrijf werken zonder diploma van het voortgezet onderwijs? Maar zie je potentie in deze medewerkers? Dan kunnen wij samen met jou, als werkgever, deze medewerkers een Entree-opleiding aanbieden.
Assistent Plant, Dier of (groene)leefomgeving (niveau 1)
De opleiding is gericht op het werken in de vakgebieden plant, dier of (groene) leefomgeving. Heb jij medewerkers in jouw bedrijf werken zonder diploma van het voortgezet onderwijs?
Techniek voor voedingsoperators (basis – niveau 2)
In de levensmiddelenindustrie vindt door digitalisering en robotisering een verschuiving plaats in werkzaamheden. Zo moeten medewerkers steeds zelfstandiger storingen kunnen beoordelen en oplossen.
Inleiding in de levensmiddelentechnologie, niveau 2 en 3
Heb jij interesse in de levensmiddelenindustrie of ben je er nog maar net werkzaam, dan is deze opleiding iets voor jou. Je leert de basisbeginselen van voedselveiligheid, en het zorgdragen voor de kwaliteit van het eindproduct.
Medewerker voeding en technologie, niveau 2
Een medewerker voeding en technologie kan zelfstandig producten bereiden, verpakken en controleren. De operator let op hygiëne en kwaliteit en weet hoe te handelen bij afwijkingen.
Medewerker teelt (niveau 2)
Tijdens deze opleiding leert de medewerker alles over o.a. teelt, loopbaan en burgerschap, Nederlands en rekenen. Uiteindelijk bereik je het niveau van volwaardig medewerker op een teelt bedrijf.
Agro productie, handel en technologie (medewerker veehouderij)
Tijdens deze opleiding wordt alles geleerd rondom de basis van veehouderij. Er is aandacht voor de verzorging van dieren, maar ook van hun omgeving.
Medewerker groen en cultuurtechniek (niveau 2)
Tijdens deze opleiding leren jouw medewerkers groen en cultuurtechniek alles over werken met grote machines en gereedschappen in de openbare ruimte. Biodiversiteit en duurzaamheid staan centraal in de opleiding.
Medewerker hovenier (niveau 2)
In deze opleiding staat het aanleggen en onderhoud van groen centraal. Denk hierbij aan (dak)tuinen en groene projecten.
Medewerker natuur, water en recreatie (niveau 2)
In de opleiding als medewerker natuur, water en recreatie (NWR) leert de medewerker van alles over het onderhouden en beheren van de groene buitenruimte: publieke ruimtes zoals die van gemeentes, vakantieparken en sportvelden.