Hotspots

Hoe komt het dat onze trainingen en opleidingen zo goed aansluiten op de professionele praktijk? Doordat we intensief samenwerken met de bedrijven, instellingen en overheden in Nederland.

Hotspot Groene Leefbare Stad

Extra toelichting op de Hotspots

Via de Hotspots blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen in jouw vakgebied. Lees nuttige artikelen en bijdragen van deelnemers, of deel je kennis en duik zelf in een actueel thema of vraagstuk. Jouw bijdrage is waardevol. Ook voor trainingen, opleidingen en vacatures ben je hier aan het juiste adres. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Neem dan gerust een kijkje op de websites van de Hotspots.

Ontdek meer van Yuverta LLO

Kies voor een duurzame toekomst.

Yuverta-over-ons-leven-lang-ontwikkelen

Team

Maak kennis met onze collega’s

Wij staan voor de opgave om een omgeving en service te creëren die een leven lang ontwikkelen mogelijk maakt. Ons doel is dat de werkende mens mee kan gaan met de veranderingen en de eisen die de moderne maatschappij aan ons stelt.

Yuverta-partners-leven-lang-ontwikkelen

Partners

Bedrijfsleven, overheid en onderwijs

Samenwerken is belangrijk om innovatief en praktijkgericht, groenblauw onderwijs te ontwikkelen en uit te voeren. We geven dat vorm door samen te werken met het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven. Samen pionieren, leren van elkaar en werken aan vernieuwing is onderdeel van onze werkwijze.

Yuverta-internationaal-leven-lang-ontwikkelen

Internationaal

Zie wat wij buiten Nederland doen

Yuverta LLO biedt programma’s aan in ontwikkelingsprojecten, train de trainer-trajecten en blended learning-projecten. De opleidingen worden aangepast aan de individuele wensen van de klant en de context van de locatie (het land).

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Hotspots