Online leeroplossingen

Blended learning, complete leertrajecten en leerplatformen

Het team Online leren is gespecialiseerd in het creëren van leeroplossingen, het ontwikkelen van e-learningmodules en leerplatformen, produceren van ondersteunende middelen, en het beheren van een Leer Management Systeem (LMS). Daarbij ontwikkelen, beheren en supporten zij onze eigen webshop met meer dan 70 e-learnings. Het team heeft dankzij hun technische, grafische en didactische specialisme de afgelopen 15 jaar al veel mooie producten opgeleverd. Dit is ook te danken aan een netwerk van inhoudsdeskundigen en freelancers, waardoor een product volledig in huis geproduceerd kan worden.

Topopleiding Marketing & E-commerce

Eigen leer aanbod?

Online blended learning

Ben je op zoek naar een (online) modulair aanbod voor een bepaald vakgebied? Wil je je naslagwerk op een innovatieve manier wegzetten? Of zie je mogelijkheden voor gamification? Laat het ons weten. We denken graag mee.

Yuverta-llo-online-leren-leertraject_1200x800

Blended learning

Complete leertrajecten

Bij ons kun je terecht voor uitgewerkte online en/of blended leertrajecten, algemene strategie support en workshops & trainingen.

Yuverta-llo-online-leren-leerplatform_1200x800

Online leeromgeving

Leerplatform

Whitelabel, externe opdrachten, extra functionaliteiten, speciale vormgeving en een leerbibliotheek met onderwerpen.

Yuverta llo team online leren

Aanbod met eigen ontwikkelde e-learnings

In onze webshop staan meer dan 70 e-learnings. Niet alleen studenten en cursisten van Yuverta maken hier gebruik van, maar ook professionals die zich verder willen ontwikkelen.

Zelf ook een eigen platform nodig? Wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Project: Faunabeheer in de praktijk

bestemd voor: mbo-studenten en het bedrijfsleven

In het project Faunabeheer in de praktijk wordt wetenschappelijke kennis over faunabeheer en biodiversiteit toegankelijk gemaakt voor de mbo-student en het bedrijfsleven. Samen met twee onderzoekers van Wageningen University & Research en een klankbordgroep met docenten en het bedrijfsleven hebben wij een mooi online product kunnen inrichten. Hierin zijn modules te vinden over o.a. de wetgeving en faunabeheer in verschillende omgeving, maar er zijn ook 21 diersoorten uitgewerkt.

Yuverta llo online
Yuverta llo onboarding team online leren

Onboarding Yuverta Leven Lang Ontwikkelen

Deze online module is onderdeel van het programma waarin alle onderdelen rondom LLO en het gedachtegoed van onderwijsconcept Education as a Service (EaaS) aan bod komen. Het is een module met een visueel aantrekkelijke online ‘wereld’ met animaties.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Martine Niks Cuijten referentie

“Kijk dit blije ei hoofd! Als je me een paar jaar geleden had gezegd dat ik vrijwillig nog een opleiding zou volgen en het ook nog eens superleuk zou vinden, had ik je niet geloofd. Maar wat was dit een leuk jaar zeg! Ik keek uit naar iedere woensdag dat ik naar het Yuvertapark kon voor de opleiding Urban Green Development. Ik heb genoten van iedere studiedag! Ik heb zoveel inspiratie opgedaan en nieuwe vriendschappen gesloten met klasgenoten. Gelukkig ben ik nog niet helemaal klaar. Dan volg ik nog 1 module en lever ik mijn rode draadopdracht in (er kwam even een bevalling tussendoor ????)."

Martine Niks-Cuijten

Beleidsadviseur Klimaatadaptatie en Biodiversiteit bij Gemeente Laarbeek

Stephan Ros referentie

"Ik heb Koen onlangs geïntroduceerd bij andere woningcorporaties. Want wat wij doen, moet bij alle woningcorporaties op de agenda staan."

Stephan Ros

Projectleider bij woningcorporatie Staedion

Maaike van Leeuwaarden referentie

"Wat een feestje! ... waren alle 24 cursusdagen Topopleiding Urban Green Development, heel veel geleerd van de experts, de interessante excursies en de inspirerende groep medecursisten. ... was het om vandaag mijn adviesrapport te mogen presenteren en mijn getuigschrift in ontvangst te mogen nemen! ... wordt het volgend schooljaar, als ik zelf aan de slag mag als coach en coördinator van de Topopleiding!! Enorm veel zin in! ????"

Maaike van Leeuwarden

Docent paraveterinair | Projectleider Hotspot Diermanagement en Welzijn

Populaire e-learnings

Houders van Dieren - Honden en Katten

Houders van Dieren – Honden en Katten

Met deze online-cursus bereid je jezelf voor op het examen Besluit Houders van Dieren - Honden en Katten.

E-learning
€ 126,00 p.p.
Houders van Dieren - Herpeten

Houders van Dieren – Herpeten

Met deze online-cursus bereid je jezelf voor op het examen Besluit Houders van Dieren - Herpeten.

E-learning
€ 126,00 p.p.
Houders van dieren Overige zoogdieren

Houders van Dieren – Overige zoogdieren

Met deze online-cursus bereid je jezelf voor op het examen Besluit Houders van Dieren - Overige zoogdieren.

E-learning
€ 126,00 p.p.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Online leeroplossingen