Opstellen van ontwikkel- en bijscholingsplannen

Leven Lang Ontwikkelen binnen grote MKB en (semi)overheidsorganisaties

Het bijhouden van professionele kennis en vaardigheden is belangrijker dan ooit. Dit noemen we een Leven Lang Ontwikkelen (LLO). Leren stopt niet na het behalen van een diploma.

Ook werkenden en werkzoekenden mogen zich een leven lang ontwikkelen. Het beroep verandert bijvoorbeeld of de kansen op werk in een andere sector zijn groter. Daar ligt een uitdaging voor HR-managers en adviseurs op het gebied van Leren & Ontwikkelen en Organisatieontwikkeling. Want hoe zorg je ervoor dat werknemers zich constant blijven ontwikkelen, terwijl de werkdruk alleen maar toeneemt?

Ontwikkel- bijscholingsplannen

Wij assisteren je graag bij het opstellen van ontwikkel- en bijscholingsplannen voor jouw organisatie en je medewerkers. Hierbij is ook aandacht voor de herhalings- en hercertificeringsmomenten die noodzakelijk zijn voor werkzaamheden in het vakgebied.  Wij kunnen je helpen hoe je de regie over de ontwikkeling bij jouw medewerkers neer kan leggen, zodat ze nu én in de toekomst over de juiste kennis en vaardigheden beschikken.

landscape gardener training his apprentice to use machine
Yuverta-llo-bblc-incompany-aanbod-2_1200x800

Online-leerplatform

Wij kunnen assisteren bij het opzetten van een online leeromgeving voor jouw organisatie:

  • Een totaaloverzicht, met (online) trainingen, herhalingen, hercertificeren en opleidingen passend bij de vakgebieden in de organisatie.
  • De mogelijkheid om zelf ook aandacht te besteden aan onboardingstrainingen en het aanmaken van inwerktrajecten, zodat nieuwe medewerkers snel met de juiste kennis van start gaan.
  • Het aanbod kan generiek en op maat voor de organisatie ontwikkeld worden.
  • Een helpdesk, vragenuurtje, ‘open avond‘ behoort ook tot de mogelijkheden in de leeromgeving waar vanuit de organisatie en/of in samenhang met Yuverta LLO informatie en voorlichting gegeven kan worden over de mogelijkheden voor een team of groep collega’s binnen de organisatie.
mbo praktijkleerroute op maat

Leren bij Yuverta LLO

Het werk en de wereld om ons heen veranderen continu. Net als je eigen ambities en plannen. Je wilt je aanpassen en ontwikkelen om het verschil te kunnen maken in jouw wereld of op jouw vakgebied. In deze continue reis is Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO) een vertrouwde basis voor je. Of het nu gaat om persoonlijke kennis middels een training of opleiding. Dichtbij en praktisch. Groei mee en maak steeds een stap in jouw groene vakwereld.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Yuverta llo referentie Berry

‘De brancheopleiding Aankomend Projectleider beviel mij erg goed. De manier van lesgeven was top, lekker snel, zoals het ook op de werkvloer werkt. Het was goed om Plantenkennis een boost te geven. Bij het stukje Bodemkunde komt meer kijken dan je denkt, heel interessant, ook wat het betreft het bewustzijn in wat je eigenlijk doet.’

Berry Zaad

Projectleider Dak (tuinen) & Gevelbegroeiing. Koninklijke Ginkel Groep.

Ivo staat op straat naast planten en een boom

“Plantenkennis, kleine kneepjes hoe snoei je het beste een boom, dat is wat ik tijdens de bbl-opleiding medewerker hovenier niveau 2 heb geleerd. Daarvoor was ik er een leek in en nu heb ik de vaardigheden en de basis erin zitten. Het bezig zijn vind ik daarnaast ook leuk. Ik ben er niet 1 die constant in de schoolbanken wil zitten en buiten leer je ook een hele hoop. Meer dan dat je eigenlijk van papier leert.”

Ivo

Medewerker gemeente Heerlen

Annemarie Bergsma referentie 2

"Wat was het een heerlijke tijd! Een jaar lang genoot ik wekelijks van de topopleiding Urban Green Development van Yuverta. Samen met en van elkaar leren, avontuurlijke excursies naar steden en bossen, geraakt worden door groen en goede gesprekken, groenontwerpen maken, een bredere blik op het belang van natuur in ons leven, de vrijheid om je te verdiepen in een zelfgekozen locatie, het was onverminderd waardevol. Vanmorgen geweldige presentaties en vanmiddag de uitreiking van de getuigschriften. Biodiversiteit, sociale waarden van groen, klimaatadaptatie, trends van vroeger en nu, circulariteit, het levende gebouw en eetbaar groen; wat hebben we veel geleerd om direct toe te passen en de wereld om ons heen te veranderen. Trots op ons."

Annemarie Bergsma

Nurse | Chair and Founder The Sustainable Nurse/ De Duurzame Verpleegkundige | community-led development

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Ontwikkeling- en bijscholingsplannen