Opstellen van ontwikkel- en bijscholingsplannen

Leven Lang Ontwikkelen binnen grote MKB en (semi)overheidsorganisaties

Het bijhouden van professionele kennis en vaardigheden is belangrijker dan ooit. Dit noemen we een Leven Lang Ontwikkelen (LLO). Leren stopt niet na het behalen van een diploma.

Ook werkenden en werkzoekenden mogen zich een leven lang ontwikkelen. Het beroep verandert bijvoorbeeld of de kansen op werk in een andere sector zijn groter. Daar ligt een uitdaging voor HR-managers en adviseurs op het gebied van Leren & Ontwikkelen en Organisatieontwikkeling. Want hoe zorg je ervoor dat werknemers zich constant blijven ontwikkelen, terwijl de werkdruk alleen maar toeneemt?

Ontwikkel- bijscholingsplannen

Wij assisteren je graag bij het opstellen van ontwikkel- en bijscholingsplannen voor jouw organisatie en je medewerkers. Hierbij is ook aandacht voor de herhalings- en hercertificeringsmomenten die noodzakelijk zijn voor werkzaamheden in het vakgebied.  Wij kunnen je helpen hoe je de regie over de ontwikkeling bij jouw medewerkers neer kan leggen, zodat ze nu én in de toekomst over de juiste kennis en vaardigheden beschikken.

landscape gardener training his apprentice to use machine
Yuverta-llo-bblc-incompany-aanbod-2_1200x800

Online-leerplatform

Wij kunnen assisteren bij het opzetten van een online leeromgeving voor jouw organisatie:

  • Een totaaloverzicht, met (online) trainingen, herhalingen, hercertificeren en opleidingen passend bij de vakgebieden in de organisatie.
  • De mogelijkheid om zelf ook aandacht te besteden aan onboardingstrainingen en het aanmaken van inwerktrajecten, zodat nieuwe medewerkers snel met de juiste kennis van start gaan.
  • Het aanbod kan generiek en op maat voor de organisatie ontwikkeld worden.
  • Een helpdesk, vragenuurtje, ‘open avond‘ behoort ook tot de mogelijkheden in de leeromgeving waar vanuit de organisatie en/of in samenhang met Yuverta LLO informatie en voorlichting gegeven kan worden over de mogelijkheden voor een team of groep collega’s binnen de organisatie.
mbo praktijkleerroute op maat

Leren bij Yuverta LLO

Het werk en de wereld om ons heen veranderen continu. Net als je eigen ambities en plannen. Je wilt je aanpassen en ontwikkelen om het verschil te kunnen maken in jouw wereld of op jouw vakgebied. In deze continue reis is Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO) een vertrouwde basis voor je. Of het nu gaat om persoonlijke kennis middels een training of opleiding. Dichtbij en praktisch. Groei mee en maak steeds een stap in jouw groene vakwereld.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Yuverta llo referentie Yvonne

Na bijna 25 jaar softwareontwikkeling besluit Yvonne Kramer de VHG brancheopleiding Vakbekwaam Hovenier te volgen. Drie jaar later start ze haar eigen bureau in ecologisch tuinontwerp. ‘Zonder de kennis die ik bij Yuverta LLO heb opgedaan, had ik de stap niet gezet.’

Yvonne Kramer

Ecologisch tuinontwerper LushGardens

Martine Niks Cuijten referentie

“Kijk dit blije ei hoofd! Als je me een paar jaar geleden had gezegd dat ik vrijwillig nog een opleiding zou volgen en het ook nog eens superleuk zou vinden, had ik je niet geloofd. Maar wat was dit een leuk jaar zeg! Ik keek uit naar iedere woensdag dat ik naar het Yuvertapark kon voor de opleiding Urban Green Development. Ik heb genoten van iedere studiedag! Ik heb zoveel inspiratie opgedaan en nieuwe vriendschappen gesloten met klasgenoten. Gelukkig ben ik nog niet helemaal klaar. Dan volg ik nog 1 module en lever ik mijn rode draadopdracht in (er kwam even een bevalling tussendoor ????)."

Martine Niks-Cuijten

Beleidsadviseur Klimaatadaptatie en Biodiversiteit bij Gemeente Laarbeek

Yuverta llo referentie Berry

‘De brancheopleiding Aankomend Projectleider beviel mij erg goed. De manier van lesgeven was top, lekker snel, zoals het ook op de werkvloer werkt. Het was goed om Plantenkennis een boost te geven. Bij het stukje Bodemkunde komt meer kijken dan je denkt, heel interessant, ook wat het betreft het bewustzijn in wat je eigenlijk doet.’

Berry Zaad

Projectleider Dak (tuinen) & Gevelbegroeiing. Koninklijke Ginkel Groep.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Ontwikkeling- en bijscholingsplannen