Trainingen & opleidingen
Kies voor een duurzame toekomst.
Leerroute
Anderstalig
Vakgebied
Locatie
Examens Bewijs van Vakbekwaamheid – Besluithouders van Dieren
Werk je bedrijfsmatig met één of meerdere van de volgende diergroepen; Hond en Kat, Overige Zoogdieren, Herpeten, Vissen of Vogels? Dan is het verplicht om in het bezit te zijn van een Bewijs van Vakbekwaamheid hiervoor. Je kunt dit bewijs behalen door een kennis- en vaardigheidsexamen voor de betreffende diergroep te volbrengen en positief af te ronden. Let op: het betreft hier enkel examens!
Online training Herpeten
Werk je bedrijfsmatig met Herpeten, dan is het verplicht om in het bezit te zijn van een bewijs van vakbekwaamheid voor Herpeten. Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven.
Online training Hond & Kat
Werk je bedrijfsmatig met honden en/of katten, dan is het verplicht om in het bezit te zijn van een bewijs van vakbekwaamheid voor hond & kat. Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven.
Online training Overige Zoogdieren
Werk je bedrijfsmatig met overige zoogdieren (gezelschapsdieren), zoals bijvoorbeeld met konijnen, cavia’s, hamsters of andere gezelschapsdieren? Dan is het verplicht om in het bezit te zijn van een bewijs van vakbekwaamheid voor overige zoogdieren. Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven.
Online training Vissen
Werk je bedrijfsmatig met vissen, zoals het kweken, de handel of de verkoop van vissen? Dan is het verplicht om in het bezit te zijn van een bewijs van vakbekwaamheid voor vissen. Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven.
Online training Vogels
Werk je bedrijfsmatig met vogels? Dan is het verplicht om in het bezit te zijn van een bewijs van vakbekwaamheid voor vogels. Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven.
Knaagdierbeheersing IPM-KBA inclusief examen
In deze training leer je hoe je op je gecertificeerde bedrijf veilig en efficiënt knaagdieren kunt beheersen.
MBO Praktijkleerroute op maat (individueel traject)
Goed in werken met je handen in de praktijk? Start dan met Praktijkleren op een erkend leerbedrijf in je eigen regio en haal je mbo-Praktijkverklaring!
Biotechniek (Gespecialiseerde proefdierverzorging)
We leiden proefdierverzorgers (n3) op tot biotechnici (n4). Een biotechnicus: • verzorgt en fokt proefdieren • voert (complexe) proefdierwerkzaamheden uit • coördineert werkzaamheden
Basiskennis varkenshouderij
Vergroot jouw basiskennis over het varken! In deze online-module maak je kennis met de basisprincipes en leer je alles over de levenscyclus en verzorging van varkens. Je leert ook kenmerken en signalen herkennen.