Trainingen & opleidingen
Kies voor een duurzame toekomst.
Leerroute
Upgrade je diploma | Student
Anderstalig
Vakgebied
Locatie
Ayurveda op je bord
In deze training leer je alles over Ayurveda en ga je Ayurvedische gerechten koken.
MBO Praktijkleerroute op maat (individueel traject)
Goed in werken met je handen in de praktijk? Start dan met Praktijkleren op een erkend leerbedrijf in je eigen regio en haal je mbo-Praktijkverklaring!
Assistent Horeca, voeding of voedingsindustrie (niveau 1)
Een goed productieproces begint met de opleiding assistent horeca, voeding en voedingsindustrie. Wij kunnen samen met jou, als werkgever, een Entree-opleiding (niveau 1) aanbieden voor medewerkers zonder diploma van het voortgezet onderwijs.
Techniek voor voedingsoperators (basis – niveau 2)
In de levensmiddelenindustrie vindt door digitalisering en robotisering een verschuiving plaats in werkzaamheden. Zo moeten medewerkers steeds zelfstandiger storingen kunnen beoordelen en oplossen.
Inleiding in de levensmiddelentechnologie, niveau 2 en 3
Heb jij interesse in de levensmiddelenindustrie of ben je er nog maar net werkzaam, dan is deze opleiding iets voor jou. Je leert de basisbeginselen van voedselveiligheid, en het zorgdragen voor de kwaliteit van het eindproduct.
Medewerker voeding en technologie, niveau 2
Een medewerker voeding en technologie kan zelfstandig producten bereiden, verpakken en controleren. De operator let op hygiëne en kwaliteit en weet hoe te handelen bij afwijkingen.
Allround operator in de mengvoederindustrie, niveau 3
Wil jij als operator in de mengvoederindustrie meer leren over onderwerpen, zoals grondstoffen en receptuur, proces en besturing, zorgsystemen, persen, malen en mengen? En zou je het verbeteren van processen nog beter willen beheersen?
Vakbekwaam medewerker voeding en technologie, niveau 3
Voor operators in de levensmiddelenindustrie. Medewerkers kunnen individueel worden aangemeld voor de opleiding of er kan een in-company traject worden gestart.
Techniek voor voedingsoperators (verdieping – niveau 3)
In de levensmiddelenindustrie vindt door digitalisering en robotisering een verschuiving plaats in werkzaamheden. Zo moeten medewerkers steeds zelfstandiger storingen kunnen beoordelen en oplossen.
Vakexpert voeding en technologie, niveau 4
In deze opleiding verschuift de focus van het bedienen naar het volledig begrijpen van het proces en de eigen rol daarin. Je ziet de samenhang en invloed van de verschillende bedrijfsprocessen.