Agenda

Als team Yuverta LLO staan wij graag voor je klaar. Wil je in contact met ons komen voor trainingen en opleidingen op maat. Wij komen graag met je in contact.

Wil je meer informatie over een training of opleiding? Laat het ons via onderstaand formulier weten.

Vakbeurs Openbare Ruimte

27 & 28 september 2023

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 vindt de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht in Hal 2, 3 en 4 plaats.

De Vakbeurs Openbare Ruimte is de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte in Nederland.
De beursvloer is opgebouw in 8 sectoren: Groen, straatmeubilair, bestrating, sport- spel & recreatie, licht, bouw & infra, landschaparchitectuur & ontwerp en advies & beheer.

Meer informatie over Vakbeurs Openbare Ruimte vind je op hun website.

Meesters in de tuin

12 & 13 oktober 2023

De bestaande beurzen en events in de BeNeLux zijn helaas onvoldoende inspirerend voor de betere hovenier, tuinontwerper en tuinarchitect.

Door goed te luisteren naar de wensen van de specialist is als alternatief het Meesters in de Tuin event ontstaan. Een jaarlijks moment van Meesters voor Meesters in de Tuin. Een inspirerende wereld in festival setting, waar alles draait om innovatie, onderscheidend vermogen, noviteiten en kennis. Een uniek event wat je als vakidioot met oog voor creativiteit niet mag missen

Het event is in Ebben Inspyrium, Cuijk.

Groen is NU doe-dag

26 oktober 2023

Op 26 oktober organiseert Herenbos samen met Yuverta Leven Lang Ontwikkelen en diverse groenbedrijven uit de regio de Groen is Nu doe-dag. Tijdens deze dag verwelkomen wij jou graag om samen met jouw leerlingen een kijkje in de keuken van de groenbranche te nemen. Werken in het groen biedt baanzekerheid en kansen om door te groeien. Tuinen, parken en openbaar groen worden niet alleen onderhouden, maar ook aangelegd en ontworpen! Opleidingen in het groen bieden wij dan ook op diverse niveaus.

Groene Sector Vakbeurs

9, 10 & 11 januari 2024

De Groene Sector Vakbeurs is uitgegroeid tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Jaarlijks komen gemiddeld 16.000 professionals uit de sector op de driedaagse vakbeurs af. Meer dan 300 exposanten presenteren zich aan jou.

Raak geïnspireerd door noviteiten, schud de hand met vertrouwde zakenpartners en breid jouw groene netwerk uit.

9, 10 & 11 januari 2024 | 13:00 – 21:00 uur
Evenementenhal Hardenberg

Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Wil je direct een passend advies?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Volg ons

Wachtlijst inschrijven voor Agenda