Leren bij Yuverta LLO

Het werk en de wereld om ons heen veranderen continu. Net als je eigen ambities en plannen. Je wilt je aanpassen en ontwikkelen om het verschil te kunnen maken in jouw wereld of op jouw vakgebied. In deze voortdurende reis is Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO) een vertrouwde basis voor je. Dichtbij en praktisch. Groei mee en maak steeds een stap in jouw groene vakwereld. Doe meer persoonlijke kennis op en volg een training of opleiding.

Actualiteit

Maatschappelijke opgaven, technologische ontwikkelingen, robotisering en exponentiële groei in innovatie verandert het werk zoals we dat kennen continu. Niet een verandering van tijdperk, maar een tijdperk van veranderingen! Een leven lang leren, groeien en ontwikkelen. Dat gunnen we alle werkenden.

Duurzaamheid

Door klimaatverandering gaat de ruimtelijke inrichting in ons land steeds meer knellen. Dit heeft gevolgen voor de ruimtelijke inrichting van ons land. Het antwoord hierop ligt in de natuur, duurzame economie, leefbaarheid en veiligheid.

Kwaliteit

Onze producten en diensten hebben een solide onderwijskundige onderlegging. Kennis van wet- en regelgeving staat daarnaast aan de basis van ons aanbod.

Leven Lang Ontwikkelen

De markt voor de toekomst verandert echt razendsnel. Daar moeten wij op inspelen. Dat vraagt om een verandering in de visie op leren en ontwikkelen. Een duurzame aanpak op Leven Lang Ontwikkelen (LLO).

Verbinding

In de samenwerking tussen het bedrijfsleven, overheid en onderwijs sturen we vanuit Leven Lang Ontwikkelen (LLO) op verbinding, samenhang, harmonisering en effect aan. Samen werken we aan het behalen van de ambities op een leven lang ontwikkelen.

Vernieuwing

Je hebt in de groene en blauwe sectoren te maken met grote transities. Vooral door anders denken, robotisering, techniek, samenwerking en cross-overs tussen sectoren ontstaan nieuwe verdienmodellen en innovatie.

Heidi Kamerling met een groep buiten in de natuur

Subsidies en financiering

De overheid, het bedrijfsleven, UWV en gemeenten stimuleren werkend leren met financiële regelingen. Voor werkenden, werkzoekenden en studenten hebben wij de financiële regelingen op een rij gezet. Jouw situatie bepaalt welke regelingen er voor jou gelden.

Vernieuwing onderwijs

Sinds 2019 werken we als Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO) samen aan de ontwikkeling van een onderwijsconcept: Education as a Service (EaaS). Hierbij wordt gekeken naar een flexibele aanpak met de focus op leeruitkomsten en beroepshandelingen op:

  • competentiegericht;
  • modulair bouwen;
  • flexibele en leertrajecten op maat;
  • en een didactische uitwerking voor online, offline of hybride leeroplossingen.
Heidi Kamerling geeft les aan een groep op Yuverta park

Populaire trainingen en opleidingen

VHG - Aankomend Hovenier - man aan het werk in de tuinYuverta leven lang ontwikkelen logo vhg

VHG – Aankomend hovenier

Wil jij je laten omscholen tot hovenier of ben je al werkzaam in de sector? In deze praktijkgerichte opleiding leer je van vakdocenten hoe een aankomend hovenier werkt en denkt.

Brancheopleiding
1 jaar (30 avonden)
€ 2.525,00 p.p.
Topopleiding Urban Green Development - groene gevel van een gebouw

Urban Green Development (UGD) – topopleiding

In de topopleiding UGD leer je met een toekomstgerichte blik naar de leefomgeving kijken waarin groen en water een belangrijke rol spelen. Je weet hoe je kunt aansluiten bij de Sustainable Development Goals (SDG's).

Yuverta opleiding
De opleiding duurt 9 maanden en bestaat uit 24 cursusdagen
€ 3.928,00 p.p.
Groen slingerpad/gebied met aan beide kanten water - Topopleiding watermanagement

Watermanagement – Topopleiding

Deze topopleiding wordt aangeboden vanuit een toekomstgerichte blik waarin groen, water en de omgeving een grote rol spelen. Aan de hand van casussen word je uitgedaagd na te denken over actuele vraagstukken, problemen en oplossingen.

Yuverta opleiding
8 dagen
€ 3.079,00 p.p.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Jan Knevelbaard

"Ik heb in de Topopleiding UGD een boeiende dag van Karel Eigenraam mogen ervaren. In mei/juni is het mogelijk om in Houten en Klaaswaal, de wereld onder onze voeten te leren kennen."

Jan Knevelbaard

Docent groen-blauw mbo bij Yuverta

Groene gevel van een gebouw

"Samen met en van elkaar leren, avontuurlijke excursies naar steden en bossen, geraakt worden door groen en goede gesprekken, groenontwerpen maken, een bredere blok op het belang van natuur in ons leven, het was onverminderd waardevol"

Annemarie Bergsma

Urban Green Development

Beeldscherm van een tuin met een man op de achtergrond - Referentie Berry Zaad

‘De brancheopleiding Aankomend Projectleider beviel mij erg goed. De manier van lesgeven was top, lekker snel, zoals het ook op de werkvloer werkt. Het was goed om Plantenkennis een boost te geven. Bij het stukje Bodemkunde komt meer kijken dan je denkt, heel interessant, ook wat het betreft het bewustzijn in wat je eigenlijk doet.’

Berry Zaad

Projectleider Dak (tuinen) & Gevelbegroeiing. Koninklijke Ginkel Groep.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Leren bij