Zakelijk

Medewerkers zijn het grootste kapitaal van het bedrijf. Het is daarom noodzakelijk om te investeren in medewerkers. Hoe behoud je goede medewerkers, hoe motiveer je ze en hoe haal je het meest uit hun potentie?

Wat kan opleiden voor je medewerkers betekenen? 

De trainingen en opleidingen van Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO) zorgen voor persoonlijke ontwikkeling of vergroten de vakkennis van jouw medewerkers. Onze trainingen en opleidingen zijn praktijkgericht en actief, waardoor het geleerde direct kan worden toegepast op de werkvloer.

Wil je een medewerker aan jouw bedrijf binden door middel van een training of opleiding, jouw team een boost geven of wil je een hele groep medewerkers opleiden? Wij komen graag bij je op bezoek om je meer te vertellen over alle mogelijkheden.

De opleiding Interieurbeplanting bij VLM Hydrocultuur

Ons zakelijk aanbod

Incompany opleiden en trainen

Ons aanbod trainingen en opleidingen kunnen wij op maat binnen jouw bedrijf of organisatie organiseren.

Mensen in een fabriek die tomaten aan het klaarmaken zijn - bbl+maatwerkopleidingen

Leren terwijl je werkt

bbl + maatwerk (niveau 1 t/m 4)

Een vak leren terwijl je werkt. Dat kan bij een bbl + maatwerkopleiding. Het onderwijsdeel beslaat ongeveer één dag per week. De rest van de tijd is je medewerker aan het werk in de praktijk.

Man en vrouw bij planten in een winkel - Plantenkennis - verdieping

Flexibel en snel

Derde leerweg

De derde leerweg is een variant van leren en werken. De opleiding wordt flexibeler en sneller aangeboden.

Yuverta llo bblc assistent

Samenwerken

Yuverta LLO als kennispartner in opleiden

Wij beschikken over een ruime databank aan expertise. Hierdoor kunnen wij een training precies opbouwen naar jouw wens. Voor elke training of opleiding hebben wij een professionele trainer, coach of docent. Groen en blauw zijn onze vakgebieden. Onze trainings- en opleidingsmethodes zijn praktijkgericht en ‘hands on’. Al onze trainers zijn zelf werkzaam in de praktijk of zijn dit jarenlang geweest. Wij nemen ruim de tijd om jou als werkgever te leren kennen en te kijken op welke manier wij iets kunnen toevoegen aan de ontwikkeling van jouw bedrijf.

(Online) Academy ontwikkelen

Laat je medewerkers onbeperkt online trainingen en opleidingen volgen via je eigen (Online) Academy. Een (eigen) online leerplatform voor jouw bedrijf. Zo kunnen je medewerkers onbeperkt online trainingen en opleidingen volgen. Dit zorgt voor betere prestaties, meer werkplezier en een grotere loyaliteit naar jou als werkgever. Met de collega’s van team online leren denken wij graag mee naar de meest passende oplossing.

2 mensen met een tablet en grafieken op papier
Man klimt in een boom met zekering
Logo Green flow

GreenFlow

Het regionale Greenteam gaat van start

Dit project genaamd Greenflow, ondersteund door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, richt zich op het mensen die geen werk hebben of opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Een deelnemer krijgt de kans om te ontwikkelen tot boomverzorger, greenkeeper of hovenier en te werken in de groene sector. De deelnemer behaald tijdens het doorlopen van het werkleertraject een erkende mbo-prakverklaring en vakcertificaten. Het project start in Limburg en Noord-Brabant.

Actualiteit

In het bedrijfsleven worden we voortdurend geconfronteerd met maatschappelijke uitdagingen, technologische vooruitgang, automatisering en innovatie. Dit zorgt ervoor dat de werkomgeving constant verandert. Het streven naar voortdurende professionele ontwikkeling en groei is van essentieel belang voor alle professionals.

Duurzaamheid

Met de toenemende gevolgen van klimaatverandering ondervindt de bedrijfssector steeds meer beperkingen op het gebied van ruimtelijke planning. Het antwoord hierop ligt in het bevorderen van natuurlijke oplossingen, duurzame economie, verbetering van leefbaarheid en waarborging van veiligheid.

Kwaliteit

Onze organisatie legt een sterke nadruk op educatieve kwaliteit, waardoor onze producten en diensten solide onderbouwd zijn. Daarnaast vormt grondige kennis van wet- en regelgeving de basis van ons aanbod.

Vernieuwing

Je hebt in de groene en blauwe sectoren te maken met grote transities. Innovaties en nieuwe verdienmodellen ontstaan voornamelijk door anders te denken, robotisering, technologische vooruitgang, samenwerking en het overschrijden van sectorgrenzen.

Leven Lang Ontwikkelen

De markt voor de toekomst verandert razendsnel. Dit vereist een verschuiving in onze benadering van leren en ontwikkelen. Daarom hanteren we een duurzame aanpak voor continu leren en ontwikkelen.

Verbinding

Vanuit het perspectief van Leven Lang Ontwikkelen (LLO) streven we naar verbinding, samenhang, harmonisering en effect tussen het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs. Samen werken we aan het behalen van de ambities op een leven lang ontwikkelen.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Ivo staat op straat naast planten en een boom

“Plantenkennis, kleine kneepjes hoe snoei je het beste een boom, dat is wat ik tijdens de bbl-opleiding medewerker hovenier niveau 2 heb geleerd. Daarvoor was ik er een leek in en nu heb ik de vaardigheden en de basis erin zitten. Het bezig zijn vind ik daarnaast ook leuk. Ik ben er niet 1 die constant in de schoolbanken wil zitten en buiten leer je ook een hele hoop. Meer dan dat je eigenlijk van papier leert.”

Ivo

Medewerker gemeente Heerlen

Colin staat in de tuin naast een boom

“Je leert veel meer nieuwe dingen, vaste planten, bomen etc. Hoe je de heg recht moet scheren, hoe je het bos moet maaien of hoe je moet schoffelen. Ik vind de opleiding wel leuk. Het helpt me nu wel met het werk dat ik doe.”

Colin

Deelnemer bbl opleiding Medewerker natuur, water en recreatie (niveau 2)

Groene gevel van een gebouw

"Samen met en van elkaar leren, avontuurlijke excursies naar steden en bossen, geraakt worden door groen en goede gesprekken, groenontwerpen maken, een bredere blok op het belang van natuur in ons leven, het was onverminderd waardevol"

Annemarie Bergsma

Urban Green Development

Populaire trainingen en opleidingen

VHG - Aankomend Hovenier - man aan het werk in de tuinYuverta leven lang ontwikkelen logo vhg

VHG – Aankomend hovenier

Wil jij je laten omscholen tot hovenier of ben je al werkzaam in de sector? In deze praktijkgerichte opleiding leer je van vakdocenten hoe een aankomend hovenier werkt en denkt.

Brancheopleiding
1 jaar (30 avonden)
€ 2.550,00 p.p.
Topopleiding Urban Green Development - groene gevel van een gebouw

Urban Green Development (UGD) – topopleiding

In de topopleiding UGD leer je met een toekomstgerichte blik naar de leefomgeving kijken waarin groen en water een belangrijke rol spelen. Je weet hoe je kunt aansluiten bij de Sustainable Development Goals (SDG's).

Yuverta opleiding
De opleiding duurt 9 maanden en bestaat uit 24 cursusdagen
€ 4.439,00 p.p.
Groen slingerpad/gebied met aan beide kanten water - Topopleiding watermanagement

Watermanagement – Topopleiding

Deze topopleiding wordt aangeboden vanuit een toekomstgerichte blik waarin groen, water en de omgeving een grote rol spelen. Aan de hand van casussen word je uitgedaagd na te denken over actuele vraagstukken, problemen en oplossingen.

Yuverta opleiding
8 dagen
€ 3.480,00 p.p.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Zakelijk