Boost je opleiding

Docent, voor jouw studenten binnen het mbo van Yuverta

Yuverta verzorgt onderwijs, trainingen en opleidingen voor bedrijven en (semi) overheidsinstellingen voor (toekomstig) werkenden in de groene- en blauwe sector. Hierbij maken wij gebruik van specialisten in vakgebieden, externen maar vooral ook internen, docenten en trainers.

Yuverta moet publieke en private activiteiten (financieel) scheiden bij het aanbieden van haar onderwijs. Dit geldt ook activiteiten die we verzorgen voor leerlingen en studenten. Naast het aanbieden van de reguliere opleidingen willen we ook graag dat deze doelgroep kan profiteren van alle mogelijkheden, die wij als Yuverta LLO aanbieden. Voor deze doelgroepen is Boost je opleiding ontwikkeld.

Upgrade je diploma - toets op een tafel

Aanvraag (her)examens

Examens

Wij bieden (her)examens voor diverse trainingen aan. Deze worden afgesloten met een certificaat of diploma, van een externe organisatie of van Yuverta LLO. De activiteit vindt plaats op de onderwijslocatie. Om de activiteit op de website te krijgen en open te stellen voor de leerlingen of studenten is het nodig dat de locatie voor (of aan het begin) van een schooljaar aan de office van LLO doorgeeft welke activiteiten wanneer plaatsvinden. Een activiteit gaat alleen door als de minimale groepsgrootte wordt gehaald.

Groep mensen met eten, drinken en een gitaar in de natuur - Sociale waarden van groen

Aanbod

Trainingen

We bieden voor 11 verschillende vakgebieden en op meerdere locaties trainingen en (her)examens aan. Dit is een open-inschrijving. Een student kan zich inschrijven en wordt door de backoffice van LLO vervolgens uitgenodigd. Vanuit LLO ontvangt hij of zij een factuur. Een student ontvangt 20% korting op de factuur indien zij haar of zijn studentennummer aan ons doorgeeft. De activiteit vindt veelal plaats op een doordeweekse dag. Dit betekent dat er vooraf afstemming plaatsvindt met de locatie, indien de training en/of het examen op een reguliere onderwijsdag plaatsvindt.

Beschermingshelm - VCA basis

Flexibel en op maat

Maatwerk

Het kan zijn dat je als docent een vraag hebt rondom activiteiten voor je leerlingen of studenten. Bijvoorbeeld je wilt een training laten verzorgen op een locatie of je hebt voor je reguliere onderwijs specifieke expertise nodig. In deze gevallen is er sprake van maatwerk. Op basis van een persoonlijk contactmoment maken wij graag een voorstel hoe en met welke activiteiten wij je kunnen assisteren. Wij nodigen je graag uit voor een nadere kennismaking. De collega’s van de frontoffice van LLO staan je graag te woord via e-mail of telefoon.

Hoe kunnen wij je assisteren bij het aanvragen van een training, opleiding of examen via Yuverta llo:

Afstemming

Docent stemt met Frontoffice LLO gewenste (examen)datum af.

Planning

Frontoffice zet (examen)datum open op website.

Inschrijven

Studenten kunnen zich inschrijven.

Ruimte op locatie

Docent regelt lokaal en faciliteiten.

Office

Office stuurt presentielijsten naar docent. Docent stuurt ingevulde presentielijsten en uitslagen naar levenlangontwikkelen@yuverta.nl

Afronding

Office verstuurt pasjes/certificaten etc. naar vestiging/student.

Heidi Kamerling met een groep buiten in de natuur

Subsidies en financiering

De overheid, het bedrijfsleven, UWV en gemeenten stimuleren werkend leren met financiële regelingen. Voor werkenden, werkzoekenden en studenten hebben wij de financiële regelingen op een rij gezet. Jouw situatie bepaalt welke regelingen er voor jou gelden.

Heidi Kamerling geeft les aan een groep op Yuverta park

Vernieuwing onderwijs

Sinds 2019 werken we als Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO) samen aan de ontwikkeling van een onderwijsconcept: Education as a Service (EaaS). Hierbij wordt gekeken naar een flexibele aanpak met de focus op leeruitkomsten en beroepshandelingen op:

  • competentiegericht;
  • modulair bouwen;
  • flexibele en leertrajecten op maat;
  • en een didactische uitwerking voor online, offline of hybride leeroplossingen.

Boost je opleiding

Klimtechniek in bomen - basis - man klimt in een boom

Klimtechniek in bomen – basis (studenten)

Daar waar hoogwerkers niet ingezet kunnen worden voor het werken in of aan bomen, wordt klimtechniek ingezet. Je leert klimmateriaal beoordelen en gebruiken, waardoor je later op een veilige wijze het werk uit kunt voeren.

Upgrade je diploma
€ 770,00 p.p.
VCA B - examen - man met een helm op

VCA B – examen (studenten)

Wil jij je VCA Basis examen halen zonder de training voorafgaand te volgen? Wij bieden je de mogelijkheid om je VCA Basis diploma te behalen, door alleen een los examen bij ons af te leggen.

Upgrade je diploma
€ 80,23 p.p.
Boom zagen met een kettingzaag - NKC 1 + 2 (studenten)

Motorkettingzagen NKC 1 + 2 studenten)

Kettingzagen worden voor allerlei doeleinden ingezet. Van houtbewerking, lichte snoeiwerkzaamheden of het korten van brandhout tot het vellen van zware, moeilijke bomen.

Upgrade je diploma
12 uur (2 dagen)
€ 396,00 p.p.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Rachelle staat naast planten en bomen

“Ik kan toepassen wat ik op school leer en ik kan het op het werk toepassen. De afgelopen week mocht ik op het werk een opdracht uitvoeren dat ik de rest mocht aansturen.”

Rachelle

Medewerkster gemeente Beek

Simon staat in de natuur met zijn handen in zijn zakken

Doordat ik merk dat ik meer weet, ga ik zelfverzekerder te werk. Ik kan verantwoorden wat ik doe, waar ik ook aan het werk ben. Ook als ik gewoon bij mensen thuis de tuin doe.”

Simon

Deelnemer bbl opleiding vakbekwaam medewerker Natuur, water en recreatie (niveau 3)

Martine Niks kijkt naar een Boom

“De topopleiding UGD sloot inhoudelijk precies aan op wat ik nodig had als beleidsadviseur klimaatadaptie en biodiversiteit.”

Martine Niks-Cuijten

Beleidsadviseur klimaatadaptie en biodiversiteit Gemeente Laarbeek

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Boost je opleiding