bbl + maatwerk

Bij een bbl-opleiding (beroepsbegeleidende leerweg) leer je het vak terwijl je werkt. Het onderwijsdeel beslaat ongeveer één dag per week. De rest van de tijd ben je aan het werk in de praktijk en doe je kennis op terwijl je werkt. Om een bbl-opleiding te kunnen volgen, moet je dus een baan hebben in het vakgebied waar je voor opgeleid wilt worden.

Yuverta-llo-leren-bij-stap-budget

bbl + maatwerk

bbl + maatwerk (niveau 1 t/m 4)

Yuverta Leven Lang Ontwikkelen biedt veel bbl-opleidingen aan voor groepen medewerkers van bedrijven: niveau 1 (entree) t/m 4. Wij bespreken samen met jou als werkgever de inhoud. Wij zorgen ook voor de inschrijving van jouw medewerkers.

Yuverta-llo-bblc-incompany-aanbod-3_1500x800

Regioklas bbl + maatwerk

Regioklas bbl + maatwerk (niveau 1 t/m 4)

Wij begrijpen dat je als bedrijf je medewerkers niet in één keer allemaal tegelijkertijd kunt opleiden. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om een ‘regioklas’ van bbl + maatwerk’ deelnemers samen te stellen. Dit doen we in samenspraak met bedrijven uit ons regionale netwerk.

Plantenkennis - verdieping

Geen diploma toch leren

Entreeopleiding (niveau 1)

Een entreeopleiding is een opleiding op maat. Heb je geen diploma van je middelbare school, dan kan je beginnen met het volgen van een entreeopleiding. Het duurt een half jaar tot een jaar, afhankelijk van jouw tempo en mogelijkheden.

Yuverta llo bblc incompany aanbod

Voor- en nadelen bbl + maatwerk

Voordelen bbl + maatwerk: 

  • Je leert vooral op de werkvloer (veel praktijkervaring);
  • Je werkt en leert bij een bedrijf en ontvangt in de meeste gevallen een salaris;
  • Je werkgever betaalt in veel gevallen je bbl-opleiding;
  • Je krijgt zowel begeleiding vanuit de opleiding als vanuit het leerbedrijf;
  • Je doet brede werkervaring op (werkprocessen, organisatiecultuur).

Nadelen bbl + maatwerk: 

  • Je hebt minder theoretische vakken.

Samenwerken

Wij beschikken over een ruime databank aan expertise. Hierdoor kunnen wij een training of opleiding precies opbouwen naar jouw wens. Voor elke training of opleiding hebben wij een professionele trainer, coach of docent. Groen en blauw zijn onze vakgebieden. Onze trainings- en opleidingsmethodes zijn praktijkgericht en ‘hands on’. Al onze trainers zijn zelf werkzaam in de praktijk of zijn dit jarenlang geweest. Wij nemen ruim de tijd om jou als werkgever te leren kennen en te kijken op welke manier wij iets kunnen toevoegen aan de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Yuverta llo bbl c entree opleiding
yuverta llo topopleiding ecommerce marketing 1200x800 1

(Online) Academy ontwikkelen

Laat je medewerkers onbeperkt online trainingen volgen via je eigen (Online) Academy. Een (eigen) online leerplatform voor je bedrijf. Zo kunnen de medewerkers onbeperkt online trainingen en opleidingen volgen. Dit zorgt voor betere prestaties, meer werkplezier en een grotere loyaliteit naar jou als werkgever. Met de collega’s van team online leren denken wij graag mee naar de meest passende oplossing.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Martine Niks Cuijten referentie

“Kijk dit blije ei hoofd! Als je me een paar jaar geleden had gezegd dat ik vrijwillig nog een opleiding zou volgen en het ook nog eens superleuk zou vinden, had ik je niet geloofd. Maar wat was dit een leuk jaar zeg! Ik keek uit naar iedere woensdag dat ik naar het Yuvertapark kon voor de opleiding Urban Green Development. Ik heb genoten van iedere studiedag! Ik heb zoveel inspiratie opgedaan en nieuwe vriendschappen gesloten met klasgenoten. Gelukkig ben ik nog niet helemaal klaar. Dan volg ik nog 1 module en lever ik mijn rode draadopdracht in (er kwam even een bevalling tussendoor ????)."

Martine Niks-Cuijten

Beleidsadviseur Klimaatadaptatie en Biodiversiteit bij Gemeente Laarbeek

Jan Knevelbaard referentie

"Ik heb in de Topopleiding UGD een boeiende dag van Karel Eigenraam mogen ervaren. In mei/juni is het mogelijk om in Houten en Klaaswaal, de wereld onder onze voeten te leren kennen."

Jan Knevelbaard

Docent groen-blauw mbo bij Yuverta

Gosse Jilderda referentie

"Gisteren de topopleiding Urban Green development van Yuverta Houten mogen afronden. Zeer inspirerende opleiding, leerzaam, prachtige excursies, boeiende leerkrachten, waar we verder mee kunnen. En zeker niet te vergeten de leuke klasgenoten die heb mogen leren kennen."

Gosse Jilderda

Hoofduitvoerder en ecologisch adviseur bij Frisia Groep

Populaire trainingen en opleidingen

HoveniersopleidingYuverta leven lang ontwikkelen logo vhg

VHG – Aankomend Hovenier

Wil jij je laten omscholen tot hovenier of ben je al werkzaam in de sector? In deze praktijkgerichte opleiding leer je van vakdocenten hoe een aankomend hovenier werkt en denkt.

Brancheopleiding
1 jaar (+/- 30 avonden)
€ 2.525,00 p.p.
Topopleiding Urban Green Development

Urban Green Development (UGD) – topopleiding

In de topopleiding UGD leer je met een toekomstgerichte blik naar de leefomgeving kijken waarin groen en water een belangrijke rol spelen. Je weet hoe je kunt aansluiten bij de Sustainable Development Goals (SDG's).

Yuverta opleiding
De opleiding duurt 9 maanden en bestaat uit 24 cursusdagen.
€ 3.928,00 p.p.
Topopleiding watermanagement

Watermanagement – Topopleiding

Deze topopleiding wordt aangeboden vanuit een toekomstgerichte blik waarin groen, water en de omgeving een grote rol spelen. Aan de hand van casussen word je uitgedaagd na te denken over actuele vraagstukken, problemen en oplossingen.

Yuverta opleiding
8 dagen / 2 dagen per masterclass (totaal 4 masterclasses)
€ 3.079,00 p.p.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor bbl + maatwerk