Media

Op deze pagina vind je het logo, informatie en de geplaatste advertorials, en advertenties van Yuverta Leven Lang Ontwikkelen.

Ben je op zoek naar ander beeldmateriaal of heb je meer vragen? Dan kun je contact met ons opnemen via het volgende e-mail adres: marketing.llo@yuverta.nl, t.a.v. Anita Holthuis, manager Business en Marketing.

Yuverta over collegas leven lang ontwikkelen

Korte inleiding van Yuverta Leven Lang Ontwikkelen

Yuverta leven lang ontwikkelingen biedt praktijkgerichte en professionele cursussen, trainingen en opleidingen aan binnen het groene werkveld. Zowel de professional als de beginner kan bij Yuverta LLO terecht.

Wat is Leven lang ontwikkelen (LLO)?
Het bijhouden van professionele kennis en vaardigheden is dan ook belangrijker dan ooit. Dit is letterlijk een Leven Lang Ontwikkelen (LLO). Leren stopt niet na het behalen van een diploma. Ook werkenden en werkzoekenden moeten zich een leven lang ontwikkelen. Bijvoorbeeld omdat het beroep verandert of omdat de kansen op werk in een andere sector groter zijn. Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO) assisteren je graag bij het maken van de juiste en passende keuzes.

Yuverta llo logo cmyk

Logo Yuverta Leven Lang Ontwikkelen

Neem te allen tijde contact op met marketing.llo@yuverta.nl bij het gebruik van het logo.

Yuverta-llo-home-leven-lang-ontwikkelen

Beeldmateriaal

Heb je beeldmateriaal nodig voor een artikel of uiting. Neem dan contact op met de collega’s van marketing Yuverta LLO.

Advertenties en artikelen 2023

Advertenties en artikelen 2022

mbo praktijkleerroute op maat

Meer over Yuverta LLO

Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO) biedt praktijkgerichte en professionele trainingen en opleidingen aan binnen het groene en blauwe werkveld. Zowel de professional als de beginner kan bij ons terecht.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Yuverta llo referentie Colin

“Je leert veel meer nieuwe dingen, vaste planten, bomen etc. Hoe je de heg recht moet scheren, hoe je het bos moet maaien of hoe je moet schoffelen. Ik vind de opleiding wel leuk. Het helpt me nu wel met het werk dat ik doe.”

Colin

Deelnemer bbl opleiding Medewerker natuur, water en recreatie (niveau 2)

Yuverta llo referentie Kevin

“Kennis over de benamingen van planten voor mezelf en voor mijn collega’s heeft de opleiding mij echt mee geholpen, omdat sommige collega’s echt niet weten hoe het heet. Het heeft ook geholpen met het klantgericht uitleggen als mensen naar ons toekomen, waarom we zo laat iets doen. Het leren en werken is ook zeer gevarieerd.”

Kevin

Medewerker Vebego

Gosse Jilderda referentie

"Gisteren de topopleiding Urban Green development van Yuverta Houten mogen afronden. Zeer inspirerende opleiding, leerzaam, prachtige excursies, boeiende leerkrachten, waar we verder mee kunnen. En zeker niet te vergeten de leuke klasgenoten die heb mogen leren kennen."

Gosse Jilderda

Hoofduitvoerder en ecologisch adviseur bij Frisia Groep

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Media