Media

Op deze pagina vind je het logo, informatie en de geplaatste advertorials, en advertenties van Yuverta Leven Lang Ontwikkelen.

Ben je op zoek naar ander beeldmateriaal of heb je meer vragen? Dan kun je contact met ons opnemen via het volgende e-mail adres: marketing.llo@yuverta.nl, t.a.v. Anita Holthuis, manager Business en Marketing.

Yuverta over collegas leven lang ontwikkelen

Korte inleiding van Yuverta Leven Lang Ontwikkelen

Yuverta leven lang ontwikkelingen biedt praktijkgerichte en professionele cursussen, trainingen en opleidingen aan binnen het groene werkveld. Zowel de professional als de beginner kan bij Yuverta LLO terecht.

Wat is Leven lang ontwikkelen (LLO)?
Het bijhouden van professionele kennis en vaardigheden is dan ook belangrijker dan ooit. Dit is letterlijk een Leven Lang Ontwikkelen (LLO). Leren stopt niet na het behalen van een diploma. Ook werkenden en werkzoekenden moeten zich een leven lang ontwikkelen. Bijvoorbeeld omdat het beroep verandert of omdat de kansen op werk in een andere sector groter zijn. Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO) assisteren je graag bij het maken van de juiste en passende keuzes.

Yuverta llo logo cmyk

Logo Yuverta Leven Lang Ontwikkelen

Neem te allen tijde contact op met marketing.llo@yuverta.nl bij het gebruik van het logo.

Yuverta-llo-home-leven-lang-ontwikkelen

Beeldmateriaal

Heb je beeldmateriaal nodig voor een artikel of uiting. Neem dan contact op met de collega’s van marketing Yuverta LLO.

Advertenties en artikelen 2023

Advertenties en artikelen 2022

mbo praktijkleerroute op maat

Meer over Yuverta LLO

Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO) biedt praktijkgerichte en professionele trainingen en opleidingen aan binnen het groene en blauwe werkveld. Zowel de professional als de beginner kan bij ons terecht.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Maaike van Leeuwaarden referentie

"Wat een feestje! ... waren alle 24 cursusdagen Topopleiding Urban Green Development, heel veel geleerd van de experts, de interessante excursies en de inspirerende groep medecursisten. ... was het om vandaag mijn adviesrapport te mogen presenteren en mijn getuigschrift in ontvangst te mogen nemen! ... wordt het volgend schooljaar, als ik zelf aan de slag mag als coach en coördinator van de Topopleiding!! Enorm veel zin in! ????"

Maaike van Leeuwarden

Docent paraveterinair | Projectleider Hotspot Diermanagement en Welzijn

Jos Jonkers referentie

"Ons vak wordt ook steeds belangrijker. Als je kijkt naar de uitdagingen waarvoor de samenleving staat en de rol die wij daarbij hebben als groene branche, dan zie je dat er heel veel kansen voor ons zijn en nog komen."

Jos Jonkers

Jonkers hoveniers

Jan Knevelbaard referentie

"Ik heb in de Topopleiding UGD een boeiende dag van Karel Eigenraam mogen ervaren. In mei/juni is het mogelijk om in Houten en Klaaswaal, de wereld onder onze voeten te leren kennen."

Jan Knevelbaard

Docent groen-blauw mbo bij Yuverta

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Media