Media

Op deze pagina vind je het logo, informatie en de geplaatste advertorials, en advertenties van Yuverta Leven Lang Ontwikkelen.

Ben je op zoek naar ander beeldmateriaal of heb je meer vragen? Dan kun je contact met ons opnemen via het volgende e-mail adres: marketing.llo@yuverta.nl, t.a.v. Anita Holthuis, manager Business en Marketing.

Mensen buiten bij Yuverta park

Korte inleiding van Yuverta Leven Lang Ontwikkelen

Yuverta leven lang ontwikkelingen biedt praktijkgerichte en professionele cursussen, trainingen en opleidingen aan binnen het groene werkveld. Zowel de professional als de beginner kan bij Yuverta LLO terecht.

Wat is Leven lang ontwikkelen (LLO)?
Het bijhouden van professionele kennis en vaardigheden is dan ook belangrijker dan ooit. Dit is letterlijk een Leven Lang Ontwikkelen (LLO). Leren stopt niet na het behalen van een diploma. Ook werkenden en werkzoekenden moeten zich een leven lang ontwikkelen. Bijvoorbeeld omdat het beroep verandert of omdat de kansen op werk in een andere sector groter zijn. Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO) assisteren je graag bij het maken van de juiste en passende keuzes.

Logo Yuverta Leven Lang Ontwikkelen

Logo Yuverta Leven Lang Ontwikkelen

Neem te allen tijde contact op met marketing.llo@yuverta.nl bij het gebruik van het logo.

Mensen zitten aan tafel in de natuur in Yuverta Park

Beeldmateriaal

Heb je beeldmateriaal nodig voor een artikel of uiting. Neem dan contact op met de collega’s van marketing Yuverta LLO.

Advertenties en artikelen

Bekijk hier per vakblad geplaatste advertorials en artikelen.

Logo Boom in Business

Boom in Business

Logo Boomzorg

Boomzorg

Logo De Hovenier

De Hovenier

Logo Stad+Groen

Stad & Groen

Handen met verf - mbo praktijkleerroute op maat

Meer over Yuverta LLO

Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO) biedt praktijkgerichte en professionele trainingen en opleidingen aan binnen het groene en blauwe werkveld. Zowel de professional als de beginner kan bij ons terecht.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Martine Niks kijkt naar een Boom

“De topopleiding UGD sloot inhoudelijk precies aan op wat ik nodig had als beleidsadviseur klimaatadaptie en biodiversiteit.”

Martine Niks-Cuijten

Beleidsadviseur klimaatadaptie en biodiversiteit Gemeente Laarbeek

Gosse Jilderda

"Gisteren de topopleiding Urban Green development van Yuverta Houten mogen afronden. Zeer inspirerende opleiding, leerzaam, prachtige excursies, boeiende leerkrachten, waar we verder mee kunnen. En zeker niet te vergeten de leuke klasgenoten die heb mogen leren kennen."

Gosse Jilderda

Hoofduitvoerder en ecologisch adviseur bij Frisia Groep

Ivo staat op straat naast planten en een boom

“Plantenkennis, kleine kneepjes hoe snoei je het beste een boom, dat is wat ik tijdens de bbl-opleiding medewerker hovenier niveau 2 heb geleerd. Daarvoor was ik er een leek in en nu heb ik de vaardigheden en de basis erin zitten. Het bezig zijn vind ik daarnaast ook leuk. Ik ben er niet 1 die constant in de schoolbanken wil zitten en buiten leer je ook een hele hoop. Meer dan dat je eigenlijk van papier leert.”

Ivo

Medewerker gemeente Heerlen

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Media