Collega’s Yuverta Leven Lang Ontwikkelen

Graag stellen wij onze prachtige collega’s binnen Yuverta Leven Lang Ontwikkelen aan je voor. Wie zijn wij? Hoe kunnen wij je assisteren bij je uitdagingen als het gaat om praktijkgerichte en professionele trainingen en opleidingen aan binnen het groene en blauwe werkveld? Wij assisteren je graag.

Vier mannen die praten in de tuin

Team Onderwijs

LLO staat voor de opgave om onderwijs te creëren die een leven lang ontwikkelen mogelijk maakt, zodat de werkende mens mee kan gaan met de veranderingen en eisen die de moderne maatschappij aan ons stelt. We streven naar een LLO-organisatie die flexibel, innovatief, professioneel en marktgericht is: de organisatie in het groen en blauw voor LLO met een maatschappelijk impact voor de lerenden.

Team Onderwijs bestaat uit zelfstandige en ondernemende docenten, trainers en instructeurs. Zij verzorgen (maatwerk-) trainingen en opleidingen voor bedrijven, (semi)overheid en studenten in onze 11 vakgebieden. Dit kan op een van de Yuverta locaties zijn, maar veelal ook op de locatie van onze klanten.

Kennismakelaars en Frontoffice

Yuverta Leven Lang Ontwikkelen biedt praktijkgerichte en professionele trainingen en opleidingen aan binnen het groene en blauwe werkveld. Zowel de professional als de beginner kan bij ons terecht. Ons team denkt graag mee over de meest passende oplossing voor jouw ontwikkelvraagstuk.

Anne-Sophie Kersten

Kennismakelaar
Midden- en West-Nederland

Anne-Sophie Kersten

Conny Kintzen

Kennismakelaar
Zuid-Nederland

Conny Kintzen

Ilona Berendsen

Kennismakelaar
Midden- en West-Nederland

Ilona Berendsen

Chantalle Verheijen

Frontoffice medewerker

Chantalle Verheijen-van den Munckhof

Miètta Orru

Frontoffice medewerker

Miètta Orru

Team Online leren

Met 15 jaar ervaring heeft het team Online leren een schat aan kennis en ervaring opgebouwd in de ontwikkeling en ondersteuning van online leeroplossingen. Dit stelt hen in staat om te anticiperen op de behoeften van hun klanten en hoogwaardige producten te leveren die aan deze behoeften voldoen. Wist je dat wij zo’n 70 e-learnings aanbieden in onze webshop?

Yuverta llo team online leren
Twee medewerkers met koptelefoons op die lachen

Van inschrijving tot factuur

Backoffice

De collega’s van de backoffice verzorgen de verwerking van de inschrijvingen, de bevestigingen t/m de voorbereiding van de facturatie.

Vrouw kijkt op beeldscherm naar de planning

Het kloppende hart van LLO

Planning en logistiek

Letterlijk het kloppende hart van onze dienstverlening. Voor elke training of opleiding is er aandacht voor locatie, bijbehorende machines en materialen, lesstof etc.

Potjes met een sticker en snoep en daarachter brochures

De strik om onze dienstverlening

Marketing & Communicatie

Een mooie website, zichtbaar op de social media, een brochure of mailing en aanwezig tijdens de beurzen en events. Wij werken nauw samen met onderwijs en business.  Heb jij informatie nodig? Laat het gerust weten.

Coördinatoren, managementteam en directie

Kies voor een duurzame toekomst.

Onderwijsmanager Manouk Brouwer

Manager onderwijs

Manouk Brouwer

Marc Drenth

Manager innovatie

Marc Drenth

Anita Holthuis

Manager business en marketing

Anita Holthuis

Nicole van der Rijst

Managementassistent

Nicole van der Rijst

Claudia Chi

Directeur Leven Lang Ontwikkelen

Claudia Chi

Ben je op zoek naar een uitdagende functie binnen een innovatieve en flexibele omgeving? Kijk dan voor 1 van onze vacatures op Yuverta ‘Werken bij’.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Team