Klein grondverzet (minigraver)

12 uur (2 dagen)
Incompany
€319,00 p.p. 0% btw

Haal je certificaat.

Een minigraver is een veelzijdige machine, ook wel ‘bobcat’ genoemd. De inzetmogelijkheden zijn zeer divers, van traditionele bouw tot inrichting en onderhoud van onze groene omgeving. Door zijn veelzijdigheid is de minigraver een complexe machine wat betreft de bediening. De minigraver is snel en wendbaar waardoor het werken ermee een risicovolle bezigheid is.

Doel

In deze training leer je op een veilige en verantwoorde manier te werken met een minigraver.

Voor wie?

Voor iedereen die wil leren werken met de minigraver.

Wat leer je?

Je leert omgaan met de minigraver, en gaat oefenen met basiswerktechnieken. Na afronding van deze training ben je dan ook in staat om hier verantwoord en veilig mee om te gaan. Ook komen specifieke arbeidsomstandigheden, zoals locatie en ondergrond, aan bod. Middels het certificaat dat je ontvangt voldoe je aan de minimale randvoorwaarden van de Arbowet en aan de eisen van sommige opdrachtgevers, werkgevers en verzekeringen.

Opbouw, werkwijze en leerroute

Dag 1:

In de ochtend begin je met theorie, en in de middag ga je je verdiepen in de veiligheidsaspecten rondom de machine.

Dag 2:

Praktijk en het oefenen van de werktechnieken.

Afronding en vervolg

Bij voldoende resultaat ontvang je het certificaat ‘Klein Grondverzet (minigraver)’.

Informatie

Training
12 uur (2 dagen)
Incompany
Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Krijg direct opleidingsadvies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij je doelstelling past.

Betaalmethodes

Op factuur
Voor de startdatum van de training/opleiding ontvang je de factuur per mail.
IDEAL
Binnenkort beschikbaar.

Meer weten over de trainingen en opleidingen van Yuverta LLO?

Wij vertellen je graag wat Yuverta Leven Lang Ontwikkelen voor jou kan betekenen.  Download of bekijk dan nu de brochure. Onze brochure biedt uitgebreide informatie over ons aanbod, zodat jij de juiste keuze kunt maken die past bij jouw doelstellingen.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte opleiding of training die jouw carrière in de groene sector naar een hoger niveau tilt.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Yuverta llo referentie Simon

Doordat ik merk dat ik meer weet, ga ik zelfverzekerder te werk. Ik kan verantwoorden wat ik doe, waar ik ook aan het werk ben. Ook als ik gewoon bij mensen thuis de tuin doe.”

Simon

Deelnemer bbl opleiding vakbekwaam medewerker Natuur, water en recreatie (niveau 3)

Yuverta llo referentie Kevin

“Kennis over de benamingen van planten voor mezelf en voor mijn collega’s heeft de opleiding mij echt mee geholpen, omdat sommige collega’s echt niet weten hoe het heet. Het heeft ook geholpen met het klantgericht uitleggen als mensen naar ons toekomen, waarom we zo laat iets doen. Het leren en werken is ook zeer gevarieerd.”

Kevin

Medewerker Vebego

Martine Niks Cuijten referentie

“Kijk dit blije ei hoofd! Als je me een paar jaar geleden had gezegd dat ik vrijwillig nog een opleiding zou volgen en het ook nog eens superleuk zou vinden, had ik je niet geloofd. Maar wat was dit een leuk jaar zeg! Ik keek uit naar iedere woensdag dat ik naar het Yuvertapark kon voor de opleiding Urban Green Development. Ik heb genoten van iedere studiedag! Ik heb zoveel inspiratie opgedaan en nieuwe vriendschappen gesloten met klasgenoten. Gelukkig ben ik nog niet helemaal klaar. Dan volg ik nog 1 module en lever ik mijn rode draadopdracht in (er kwam even een bevalling tussendoor ????)."

Martine Niks-Cuijten

Beleidsadviseur Klimaatadaptatie en Biodiversiteit bij Gemeente Laarbeek

Gerelateerde trainingen

Yuverta llo nkc1 afzetten kleine bomen struiken 1200x800 1

Motorkettingzagen NKC 1 + 2

Kettingzagen worden voor allerlei doeleinden ingezet. Van houtbewerking, lichte snoeiwerkzaamheden of het korten van brandhout tot het vellen van zware, moeilijke bomen.

Training
12 uur (2 dagen)
€ 437,00 p.p.
Bosmaaien maaien

Bosmaaien maaien

In deze training leer je veilig maaien met de bosmaaier. Denk aan veiligheid, gebruiksvoorschriften, je houding, het gebruik van draadmaaikop, slagmes en hakselmes. Het maaien van gras, riet en ruigten en gewassen.

Training en hercertificering
6 uur (1 dag)
€ 201,00 p.p.
Bosmaaien maaien en zagen

Bosmaaien maaien en zagen

Deze training heeft tot doel om medewerkers verantwoord om te laten gaan met de bosmaaier tijdens zaagwerkzaamheden. Naast de technische vaardigheid staan veiligheid van de uitvoerende personen en van de omgeving centraal.

Training en hercertificering
12 uur (2 dagen)
€ 394,00 p.p.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Klein grondverzet (minigraver)