Mollen- en woelrattenbestrijding – verlenging

3 uur (halve dag)
Horst, Incompany of als bedrijfstraject op een Yuverta locatie, Boxtel, Klimmen
€125,00 p.p. 0% btw

Verleng je Bewijs van vakbekwaamheid.

Deze verlengingsbijeenkomst dient te worden gevolgd om de geldigheid van je bewijs van vakbekwaamheid te behouden. De bijeenkomst is opgezet om ervaringen uit te wisselen met mede deelnemers. De docent geeft hierop aanvullende informatie.

Doel

Het verlengen van de licentie mollen- en woelrattenbestrijding (Licentie 4). Deze verlenging dient binnen een periode van vijf jaar te gebeuren na het uitreiken van de licentie. Datum van afgifte en verloopdatum zijn te vinden op de pas.

Voor wie?

Licentie 4 is voor personen die bij de bestrijding van mollen en woelratten gebruik maken van middelen die fosforwaterstof bevatten.

Voorkennis

Deelnemers moeten in het bezit zijn van een geldige licentie 4.

Personen met een verlopen licentie dienen opnieuw examen te doen. De licentie is verlopen op de dag die aangegeven staat op de pas.

Wat leer je?

Bureau Erkenningen stelt de volgende eisen aan een bijeenkomst:

  • Minimale tijdsduur is drie uur.
  • Maximale groepsgrootte is twaalf personen.
  • Het werken met fosforwaterstoftabletten is een verplicht onderdeel van de bijeenkomst.
  • De deelnemers brengen hun ervaring mee en delen deze ervaringen met elkaar.
  • Het uitvoeren en bespreken van diverse praktische handelingen is onderdeel van de bijeenkomst.

Na afloop van de bijeenkomst worden de deelnemers geregistreerd bij Bureau Erkenningen en ontvangen zij een nieuwe pas met een geldigheid van vijf jaar.

Opbouw, werkwijze en leerroute

Je kennis over mollen- en woelrattenbestrijding wordt tijdens deze verlengingsbijeenkomst weer opgefrist.

Bijzonderheden

De licentie is vijf jaar geldig. Binnen deze vijf jaar dien je de verlengingsbijeenkomst bij te wonen. Bij geen tijdige verlenging dien je opnieuw examen af te leggen.

Afronding en vervolg

Indien je volledig aanwezig bent geweest wordt dit door Yuverta gemeld bij Bureau Erkenningen, je behaalde punt zal worden toegekend.

Het is belangrijk om je verlenging elke keer binnen de geldigheid van vijf jaar opnieuw te volgen. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor het tijdig verlengen van jouw licentie. Voor meer informatie voor jouw situatie kun je inloggen bij www.erkenningen.nl. Hiervoor gebruik je de inlogcode die mee verstuurd is met het huidige pasje.

Informatie

Training en hercertificering
3 uur (halve dag)
Horst, Incompany of als bedrijfstraject op een Yuverta locatie, Boxtel, Klimmen
€125,00 p.p. 0% btw
Huisje voor biodiversiteit

Krijg direct opleidingsadvies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij je doelstelling past.

Betaalmethodes

Op factuur
Voor de startdatum van de training/opleiding ontvang je de factuur per mail.
IDEAL
Binnenkort beschikbaar.

Meer weten over de trainingen en opleidingen van Yuverta LLO?

Wij vertellen je graag wat Yuverta Leven Lang Ontwikkelen voor jou kan betekenen.  Download of bekijk dan nu de brochure. Onze brochure biedt uitgebreide informatie over ons aanbod, zodat jij de juiste keuze kunt maken die past bij jouw doelstellingen.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte opleiding of training die jouw carrière in de groene sector naar een hoger niveau tilt.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Groene gevel van een gebouw

"Samen met en van elkaar leren, avontuurlijke excursies naar steden en bossen, geraakt worden door groen en goede gesprekken, groenontwerpen maken, een bredere blok op het belang van natuur in ons leven, het was onverminderd waardevol"

Annemarie Bergsma

Urban Green Development

Colin staat in de tuin naast een boom

“Je leert veel meer nieuwe dingen, vaste planten, bomen etc. Hoe je de heg recht moet scheren, hoe je het bos moet maaien of hoe je moet schoffelen. Ik vind de opleiding wel leuk. Het helpt me nu wel met het werk dat ik doe.”

Colin

Deelnemer bbl opleiding Medewerker natuur, water en recreatie (niveau 2)

Annemarie Bergsma

"Wat was het een heerlijke tijd! Een jaar lang genoot ik wekelijks van de topopleiding Urban Green Development van Yuverta. Samen met en van elkaar leren, avontuurlijke excursies naar steden en bossen, geraakt worden door groen en goede gesprekken, groenontwerpen maken, een bredere blik op het belang van natuur in ons leven, de vrijheid om je te verdiepen in een zelfgekozen locatie, het was onverminderd waardevol. Vanmorgen geweldige presentaties en vanmiddag de uitreiking van de getuigschriften. Biodiversiteit, sociale waarden van groen, klimaatadaptatie, trends van vroeger en nu, circulariteit, het levende gebouw en eetbaar groen; wat hebben we veel geleerd om direct toe te passen en de wereld om ons heen te veranderen. Trots op ons."

Annemarie Bergsma

Nurse | Chair and Founder The Sustainable Nurse/ De Duurzame Verpleegkundige | community-led development

Startdata

Er zijn op dit geen startdata beschikbaar. Schrijf je in voor de wachtlijst.

Staat je gewenste startdatum of locatie er niet tussen? Schrijf je in voor de wachtlijst of neem contact op.

Gerelateerde trainingen

Een mol - Mollen- en woelrattenbestrijding - basis

Mollen- en woelrattenbestrijding – basis

Door inzicht te krijgen in de levenswijze van de mol kunnen klemmen beter geplaatst worden. Veiligheid is een belangrijk onderdeel van de training, zodat de bestrijding op een gedegen wijze toegepast kan worden met klemmen en met chemische middelen.

Training
9 uur (1,5 dag)
€ 289,00 p.p.
Een mol - Mollen- en woelrattenbestrijding examenbijeenkomst

Mollen- en woelrattenbestrijding – examenbijeenkomst

Door inzicht te krijgen in de levenswijze van de mol kunnen klemmen beter geplaatst worden. Veiligheid is een belangrijk onderdeel van de training, zodat de bestrijding op een gedegen wijze toegepast kan worden met klemmen en met chemische middelen.

Examen
6 uur (1 dag)
€ 261,00 p.p.
Rat - Knaagdierbeheersing IPM-KBA

Knaagdierbeheersing IPM-KBA inclusief examen

In deze training leer je hoe je op je gecertificeerde bedrijf veilig en efficiënt knaagdieren kunt beheersen.

Training
6 uur (1 dag)
€ 296,00 p.p.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Mollen- en woelrattenbestrijding – verlenging