Online training Vissen

Zelfstudie (tijdsduur afhankelijk van voorkennis en ervaring) + examens (3 uur)
E-learning
Inschrijven niet mogelijk
In verband met de grote vraag naar de trainingen voor het behalen van het bewijs van vakbekwaamheid voor al onze diergroepen, is het op dit moment niet mogelijk om je hiervoor in te schrijven als nieuwe deelnemer. Wij streven ernaar om onze huidige deelnemers zo goed mogelijk te kunnen bedienen en zullen via deze plek op de website eventuele toekomstige deelnemers informeren. Heb je toch vragen, neem dan telefonisch contact met ons op.

Haal je bewijs van vakbekwaamheid

In verband met de grote vraag naar de trainingen voor het behalen van het bewijs van vakbekwaamheid voor al onze diergroepen, is het op dit moment niet mogelijk om je hiervoor in te schrijven als nieuwe deelnemer.
Wij streven ernaar om onze huidige deelnemers zo goed mogelijk te kunnen bedienen en zullen via deze plek op de website eventuele toekomstige deelnemers informeren.
Heb je toch vragen, neem dan telefonisch contact met ons op.

Werk je bedrijfsmatig met vissen, zoals het kweken, de handel of de verkoop van vissen? Dan is het verplicht om in het bezit te zijn van een bewijs van vakbekwaamheid voor vissen. Middels deze online training leer je kennis en vaardigheden met betrekking tot deze diersoort(en). De training sluit je af met een kennis- en vaardigheidsexamen.

Doel

Je leert wat er komt kijken bij het bedrijfsmatig houden van vissen met als doel het bewijs van vakbekwaamheid voor vissen te halen.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die bedrijfsmatig werkt met vissen. Voor de specifieke doelgroepen kun je terecht op www.rvo.nl.

Voorkennis

Een niveau 3+/4 denkniveau en/of relevante ervaring is gewenst.

Wat leer je?

In deze online training komen belangrijke onderwerpen als dierenwelzijn, verzorging, huisvesting, voeding, voortplanting en wet- en regelgeving aan bod. Kortom, je leert alles wat bij een goede verzorging van vissen komt kijken.

Opbouw, werkwijze en leerroute

  • Zelfstudie met e-learning
  • Kennisexamen van 1 uur
  • Vaardigheidsexamen van 2 uur

Je sluit de cursus af met een vaardigheidsexamen en een kennisexamen, waarna je het bewijs van vakbekwaamheid voor de diergroep vissen ontvangt.

Na de aanmelding kan je contact met ons opnemen via 088 435 43 50 om de examens in te plannen.

Bijzonderheden

Je moet de mogelijkheid hebben om digitaal te werk te kunnen gaan.

De online training leidt alleen op voor het kennisexamen, niet voor het vaardigheidsexamen. Voor het vaardigheidsexamen ben je niet verplicht om een stage te volgen. Wel is het belangrijk dat je voldoende praktijkkennis en –ervaring hebt. Dit wordt getest tijdens het examen. De examens vinden plaats op meerdere locaties. Tijdens de inschrijving kies je zelf de locatie hiervoor. Er zit geen herexamen inbegrepen.

Wens je eerst de e-learning los aan te kopen is dat mogelijk via onze webshop, klik hier voor meer informatie.

Afronding en vervolg

Bewijs van bekwaamheid voor de diergroep vissen met een onbeperkte geldigheid (onder voorbehoud van wetswijzigingen).

Informatie

E-learning
Zelfstudie (tijdsduur afhankelijk van voorkennis en ervaring) + examens (3 uur)
E-learning
Huisje voor biodiversiteit

Krijg direct opleidingsadvies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij je doelstelling past.

Betaalmethodes

Op factuur
Voor de startdatum van de training/opleiding ontvang je de factuur per mail.
IDEAL
Binnenkort beschikbaar.

Meer weten over de trainingen en opleidingen van Yuverta LLO?

Wij vertellen je graag wat Yuverta Leven Lang Ontwikkelen voor jou kan betekenen.  Download of bekijk dan nu de brochure. Onze brochure biedt uitgebreide informatie over ons aanbod, zodat jij de juiste keuze kunt maken die past bij jouw doelstellingen.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte opleiding of training die jouw carrière in de groene sector naar een hoger niveau tilt.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Colin staat in de tuin naast een boom

“Je leert veel meer nieuwe dingen, vaste planten, bomen etc. Hoe je de heg recht moet scheren, hoe je het bos moet maaien of hoe je moet schoffelen. Ik vind de opleiding wel leuk. Het helpt me nu wel met het werk dat ik doe.”

Colin

Deelnemer bbl opleiding Medewerker natuur, water en recreatie (niveau 2)

Maaike van Leeuwarden

"Wat een feestje! ... waren alle 24 cursusdagen Topopleiding Urban Green Development, heel veel geleerd van de experts, de interessante excursies en de inspirerende groep medecursisten. ... was het om vandaag mijn adviesrapport te mogen presenteren en mijn getuigschrift in ontvangst te mogen nemen! ... wordt het volgend schooljaar, als ik zelf aan de slag mag als coach en coördinator van de Topopleiding!! Enorm veel zin in! ????"

Maaike van Leeuwarden

Docent paraveterinair | Projectleider Hotspot Diermanagement en Welzijn

Groene gevel van een gebouw

"Samen met en van elkaar leren, avontuurlijke excursies naar steden en bossen, geraakt worden door groen en goede gesprekken, groenontwerpen maken, een bredere blok op het belang van natuur in ons leven, het was onverminderd waardevol"

Annemarie Bergsma

Urban Green Development

Gerelateerde trainingen

Hond en een kat - online training Hond & kat

Online training Hond & Kat

Werk je bedrijfsmatig met honden en/of katten, dan is het verplicht om in het bezit te zijn van een bewijs van vakbekwaamheid voor hond & kat. Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven.

E-learning
Zelfstudie (tijdsduur afhankelijk van voorkennis en ervaring) + examens (3 uur)
Cavia - online training Overige zoogdieren

Online training Overige Zoogdieren

Werk je bedrijfsmatig met overige zoogdieren (gezelschapsdieren), zoals bijvoorbeeld met konijnen, cavia’s, hamsters of andere gezelschapsdieren? Dan is het verplicht om in het bezit te zijn van een bewijs van vakbekwaamheid voor overige zoogdieren. Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven.

E-learning
Zelfstudie (tijdsduur afhankelijk van voorkennis en ervaring) + examens (3 uur)
Groene parkiet - online training Vogels

Online training Vogels

Werk je bedrijfsmatig met vogels? Dan is het verplicht om in het bezit te zijn van een bewijs van vakbekwaamheid voor vogels. Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven.

E-learning
Zelfstudie (tijdsduur afhankelijk van voorkennis en ervaring) + examens (3 uur)

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Inschrijven voor Online training Vissen

Vul de officiële gegevens zoals vermeld op ID-kaart of paspoort in.

Wachtlijst inschrijven voor Online training Vissen