T-rijbewijs – intake

Houten
€144,00 p.p. 0% btw

Behaal je T-rijbewijs.

Ben jij 16 jaar of ouder en wil je graag je Trekkerrijbewijs (T) halen? Yuverta LLO bied je deze mogelijkheid. We hebben lespakketten samengesteld. Op basis van je intake kan er samen met de instructeur bepaald worden welk pakket bij jou past. Vooraf dien je in het bezit te zijn van je theorie-examen.

Doel

Het behalen van je T-rijbewijs.

Voor wie?

Voor jou die het T-rijbewijs willen behalen en 16 jaar of ouder is. Dit kunnen zowel studenten als werknemers van bedrijven, gemeenten e.d. zijn.

Voorkennis

Het is vereist om je theorie-examen vooraf te behalen.

Wat leer je?

Je leert zowel de rijvaardigheden als het omgaan met een trekker. Alle belangrijke aspecten hiervoor komen dan ook tijdens de training aan bod. De training is alleen in Houten te volgen.

Opbouw, werkwijze en leerroute

Voor je met de praktijklessen start, krijg je eerst een intake van twee uur. Na deze intake krijg je van de instructeur een advies over het aantal lessen dat je nodig hebt om het praktijkexamen te halen. De praktijklessen worden gegeven in blokken van drie uur.

Praktijklessen
Je mag deelnemen aan de praktijklessen wanneer je:

  • 16 jaar of ouder bent;
  • geslaagd bent voor het theorie-examen;
  • een goedgekeurde gezondheidsverklaring hebt van het CBR.

De praktijklessen worden gegeven in blokken van drie uur.

Bijzonderheden

Theorie-examen

Vanaf 15,5 jaar kan je theorie-examen afleggen bij het CBR voor de categorie T. Het examen bestaat uit 50 meerkeuzevragen. Het theoriecertificaat dat je hierbij behaalt is 1,5 jaar geldig. Binnen die 1,5 jaar moet je dan ook het praktijkexamen behalen. De aanvraag en de betaling van het theorie-examen regel je zelf. Het theorie-examen vindt plaats bij het CBR. Klik hier voor meer informatie. Zorg ervoor dat je dit ruim op tijd regelt.

Extra kosten

Kosten voor het behalen van het theorie-examen.
De kosten voor de gehele opleiding zijn afhankelijk van het aantal benodigde lessen. Uiteraard is het aantal lessen afhankelijk van de capaciteit van de deelnemer.

Afronding en vervolg

Na het behalen van je theorie-examen, en het volgen van voldoende praktijklessen kun je je via je contactpersoon aanmelden voor het praktijkexamen.

Informatie

Upgrade je diploma
Houten
€144,00 p.p. 0% btw
Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Krijg direct opleidingsadvies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij je doelstelling past.

Betaalmethodes

Op factuur
Voor de startdatum van de training/opleiding ontvang je de factuur per mail.
IDEAL
Binnenkort beschikbaar.

Meer weten over T-rijbewijs – intake?

Wil jij je trekker rijbewijs behalen? Download of bekijk dan nu de brochure. Onze brochure biedt uitgebreide informatie over onze opleiding, zodat jij de juiste keuze kunt maken die past bij jouw doelstellingen.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte opleiding of training die jouw carrière in de groene sector naar een hoger niveau tilt.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Annemarie Bergsma referentie

"Samen met en van elkaar leren, avontuurlijke excursies naar steden en bossen, geraakt worden door groen en goede gesprekken, groenontwerpen maken, een bredere blok op het belang van natuur in ons leven, het was onverminderd waardevol"

Annemarie Bergsma

Urban Green Development

Yuverta llo referentie Yvonne

Na bijna 25 jaar softwareontwikkeling besluit Yvonne Kramer de VHG brancheopleiding Vakbekwaam Hovenier te volgen. Drie jaar later start ze haar eigen bureau in ecologisch tuinontwerp. ‘Zonder de kennis die ik bij Yuverta LLO heb opgedaan, had ik de stap niet gezet.’

Yvonne Kramer

Ecologisch tuinontwerper LushGardens

Annemarie Bergsma referentie 2

"Wat was het een heerlijke tijd! Een jaar lang genoot ik wekelijks van de topopleiding Urban Green Development van Yuverta. Samen met en van elkaar leren, avontuurlijke excursies naar steden en bossen, geraakt worden door groen en goede gesprekken, groenontwerpen maken, een bredere blik op het belang van natuur in ons leven, de vrijheid om je te verdiepen in een zelfgekozen locatie, het was onverminderd waardevol. Vanmorgen geweldige presentaties en vanmiddag de uitreiking van de getuigschriften. Biodiversiteit, sociale waarden van groen, klimaatadaptatie, trends van vroeger en nu, circulariteit, het levende gebouw en eetbaar groen; wat hebben we veel geleerd om direct toe te passen en de wereld om ons heen te veranderen. Trots op ons."

Annemarie Bergsma

Nurse | Chair and Founder The Sustainable Nurse/ De Duurzame Verpleegkundige | community-led development

Startdata

Er zijn op dit geen startdata beschikbaar. Schrijf je in voor de wachtlijst.

Staat je gewenste startdatum of locatie er niet tussen? Schrijf je in voor de wachtlijst of neem contact op.

Gerelateerde trainingen

Gewasbescherming licentie bedrijfsvoeren - examen

Gewasbescherming licentie bedrijfsvoeren – examen (studenten)

Het behalen van een licentie die nodig is voor het werken met gewasbeschermingsmiddelen. De licenties voor gewasbescherming zijn 5 jaar geldig.

Upgrade je diploma
€ 186,00 p.p.
Wet Natuurbescherming N1 examen

Wet natuurbescherming N1 – examen (studenten)

Examen n.a.v. de lesstof Wet natuurbescherming; werken met gedragscodes N1.

Upgrade je diploma
60 minuten
€ 22,00 p.p.
EHBO - examen

EHBO – examen (studenten)

Het examen EHBO is een onafhankelijk praktijkexamen dat wordt afgenomen. Het betreft een individueel praktijkexamen, waarin het verzorgen van het slachtoffer en het uitvoeren van eerste hulp handelingen centraal staat.

Upgrade je diploma
€ 57,00 p.p.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor T-rijbewijs – intake