T-rijbewijs – intake

Houten
€144,00 p.p. 0% btw

Behaal je T-rijbewijs.

Ben jij 16 jaar of ouder en wil je graag je Trekkerrijbewijs (T) halen? Yuverta LLO bied je deze mogelijkheid. We hebben lespakketten samengesteld. Op basis van je intake kan er samen met de instructeur bepaald worden welk pakket bij jou past. Vooraf dien je in het bezit te zijn van je theorie-examen.

Doel

Het behalen van je T-rijbewijs.

Voor wie?

Voor jou die het T-rijbewijs willen behalen en 16 jaar of ouder is. Dit kunnen zowel studenten als werknemers van bedrijven, gemeenten e.d. zijn.

Voorkennis

Het is vereist om je theorie-examen vooraf te behalen.

Wat leer je?

Je leert zowel de rijvaardigheden als het omgaan met een trekker. Alle belangrijke aspecten hiervoor komen dan ook tijdens de training aan bod. De training is alleen in Houten te volgen.

Opbouw, werkwijze en leerroute

Voor je met de praktijklessen start, krijg je eerst een intake van twee uur. Na deze intake krijg je van de instructeur een advies over het aantal lessen dat je nodig hebt om het praktijkexamen te halen. De praktijklessen worden gegeven in blokken van drie uur.

Praktijklessen
Je mag deelnemen aan de praktijklessen wanneer je:

  • 16 jaar of ouder bent;
  • geslaagd bent voor het theorie-examen;
  • een goedgekeurde gezondheidsverklaring hebt van het CBR.

De praktijklessen worden gegeven in blokken van drie uur.

Bijzonderheden

Theorie-examen

Vanaf 15,5 jaar kan je theorie-examen afleggen bij het CBR voor de categorie T. Het examen bestaat uit 50 meerkeuzevragen. Het theoriecertificaat dat je hierbij behaalt is 1,5 jaar geldig. Binnen die 1,5 jaar moet je dan ook het praktijkexamen behalen. De aanvraag en de betaling van het theorie-examen regel je zelf. Het theorie-examen vindt plaats bij het CBR. Klik hier voor meer informatie. Zorg ervoor dat je dit ruim op tijd regelt.

Extra kosten

Kosten voor het behalen van het theorie-examen.
De kosten voor de gehele opleiding zijn afhankelijk van het aantal benodigde lessen. Uiteraard is het aantal lessen afhankelijk van de capaciteit van de deelnemer.

Afronding en vervolg

Na het behalen van je theorie-examen, en het volgen van voldoende praktijklessen kun je je via je contactpersoon aanmelden voor het praktijkexamen.

Informatie

Upgrade je diploma
Houten
€144,00 p.p. 0% btw
Huisje voor biodiversiteit

Krijg direct opleidingsadvies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij je doelstelling past.

Betaalmethodes

Op factuur
Voor de startdatum van de training/opleiding ontvang je de factuur per mail.
IDEAL
Binnenkort beschikbaar.

Meer weten over T-rijbewijs – intake?

Wil jij je trekker rijbewijs behalen? Download of bekijk dan nu de brochure. Onze brochure biedt uitgebreide informatie over onze opleiding, zodat jij de juiste keuze kunt maken die past bij jouw doelstellingen.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte opleiding of training die jouw carrière in de groene sector naar een hoger niveau tilt.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Arno de Jong aan het werk in de tuin

‘Met de kennis die ik nu heb, kan ik in allerlei gezelschappen uitleggen wat ik bedoel en waarom dit waardevol is voor klimaatadaptatie en vergelijkbare thema’s. Mijn communicatie met klanten verloopt nu beter. Ik merk dat mijn kennis fors is gegroeid'.

Arno de Jong

Ecologisch Hovenier

Maaike van Leeuwarden

"Wat een feestje! ... waren alle 24 cursusdagen Topopleiding Urban Green Development, heel veel geleerd van de experts, de interessante excursies en de inspirerende groep medecursisten. ... was het om vandaag mijn adviesrapport te mogen presenteren en mijn getuigschrift in ontvangst te mogen nemen! ... wordt het volgend schooljaar, als ik zelf aan de slag mag als coach en coördinator van de Topopleiding!! Enorm veel zin in! ????"

Maaike van Leeuwarden

Docent paraveterinair | Projectleider Hotspot Diermanagement en Welzijn

Gosse Jilderda

"Gisteren de topopleiding Urban Green development van Yuverta Houten mogen afronden. Zeer inspirerende opleiding, leerzaam, prachtige excursies, boeiende leerkrachten, waar we verder mee kunnen. En zeker niet te vergeten de leuke klasgenoten die heb mogen leren kennen."

Gosse Jilderda

Hoofduitvoerder en ecologisch adviseur bij Frisia Groep

Startdata

Er zijn op dit geen startdata beschikbaar. Schrijf je in voor de wachtlijst.

Staat je gewenste startdatum of locatie er niet tussen? Schrijf je in voor de wachtlijst of neem contact op.

Gerelateerde trainingen

Tractor die het gewas bespuit - Gewasbescherming licentie 2 bedrijfsvoeren

Gewasbescherming licentie bedrijfsvoeren – examen (studenten)

Het behalen van een licentie die nodig is voor het werken met gewasbeschermingsmiddelen. De licenties voor gewasbescherming zijn 5 jaar geldig.

Upgrade je diploma
€ 186,00 p.p.
Pad in de natuur - Wet Natuurbescherming N1 examen

Wet natuurbescherming N1 – examen (studenten)

Examen n.a.v. de lesstof Wet natuurbescherming; werken met gedragscodes N1.

Upgrade je diploma
60 minuten
€ 22,00 p.p.
EHBO - examen (studenten) - reanimatie oefenen op een pop

EHBO – examen (studenten)

Het examen EHBO is een onafhankelijk praktijkexamen dat wordt afgenomen. Het betreft een individueel praktijkexamen, waarin het verzorgen van het slachtoffer en het uitvoeren van eerste hulp handelingen centraal staat.

Upgrade je diploma
€ 57,00 p.p.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor T-rijbewijs – intake