VCA B – examen (studenten)

Houten, Velp Gld, Nijmegen
€71,00 p.p. 0% btw

Het vergroten van de basiskennis over veiligheid, gezondheid en milieu.

Wil jij je VCA Basis examen halen zonder de training voorafgaand te volgen? Wij bieden je de mogelijkheid om je VCA Basis diploma te behalen, door alleen een los examen bij ons af te leggen. Wel raden we je aan om jezelf goed voor te bereiden met een cursusboek en/of e-learning van ARBO centrum. Hierdoor vergoot je de kans op slagen enorm.

Doel

Het vergroten van de basiskennis over veiligheid, gezondheid en milieu. Je maakt kennis met wet- en regelgeving en leert gevaarlijke situaties en handelingen herkennen en voorkomen. Hierdoor wordt zowel jouw eigen veiligheid als die van de mensen waarmee jij werkt, vergroot.

Voor wie?

Het Basis examen is bedoeld voor iedereen die op het werk te maken heeft met veiligheid en voor werknemers van bedrijven die aan de eisen van de certificering “Veiligheids Checklist voor Aannemers” (VCA) willen voldoen.

Voorkennis

Een goede voorbereiding d.m.v. zelfstudie is een vereiste.

Wat leer je?

Je maakt zonder trainingsdag een VCA Basis examen.

Opbouw, werkwijze en leerroute

Het examen wordt afgenomen via een erkende exameninstelling.

Bijzonderheden

Om aan het examen deel te mogen nemen moet de deelnemer een geldig legitimatiebewijs kunnen tonen aan de examinator, voor aanvang van het examen.

Voorlees-examen

Voor deelnemer die moeite hebben met lezen kan een VCA-voorleesexamen worden geboekt. Dit is uitsluitend mogelijk bij VCA Basis. De deelnemer krijgt hiervoor een headset bij aanvang van het digitale examen. Elk VCA Basis examen kan afgenomen worden als voorlees-examen.

Zinnen of woorden die geselecteerd worden, worden voorgelezen door een computerstem. Het is vervolgens aan de deelnemer om een antwoord te kiezen. Tevens krijgt de deelnemers maximaal 15 minuten extra tijd om het examen te maken (totaal 75 minuten).

Afronding en vervolg

VCA Basis certificaat met bijbehorend pasje (geldigheid van 10 jaar).

Na 10 jaar verloopt je certificaat, welke je vervolgens kan vernieuwen door opnieuw deze training te volgen.

Informatie

Upgrade je diploma
Houten, Velp Gld, Nijmegen
€71,00 p.p. 0% btw
Huisje voor biodiversiteit

Krijg direct opleidingsadvies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij je doelstelling past.

Betaalmethodes

Op factuur
Voor de startdatum van de training/opleiding ontvang je de factuur per mail.
IDEAL
Binnenkort beschikbaar.

Meer weten over de trainingen en opleidingen van Yuverta LLO?

Wij vertellen je graag wat Yuverta Leven Lang Ontwikkelen voor jou kan betekenen.  Download of bekijk dan nu de brochure. Onze brochure biedt uitgebreide informatie over ons aanbod, zodat jij de juiste keuze kunt maken die past bij jouw doelstellingen.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte opleiding of training die jouw carrière in de groene sector naar een hoger niveau tilt.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Tim Salet aan het werk in de tuin

‘Dat vuur voor groen en natuur zit in mij; de studie heeft dit vuur verder aangewakkerd, zodat ik mijn overtuiging en mijn ideeën nu beter kan overbrengen.’

Tim Salet

Medewerker Natuurhuisje.nl

Yvonne Kramer

Na bijna 25 jaar softwareontwikkeling besluit Yvonne Kramer de VHG brancheopleiding Vakbekwaam Hovenier te volgen. Drie jaar later start ze haar eigen bureau in ecologisch tuinontwerp. ‘Zonder de kennis die ik bij Yuverta LLO heb opgedaan, had ik de stap niet gezet.’

Yvonne Kramer

Ecologisch tuinontwerper LushGardens

Rachelle staat naast planten en bomen

“Ik kan toepassen wat ik op school leer en ik kan het op het werk toepassen. De afgelopen week mocht ik op het werk een opdracht uitvoeren dat ik de rest mocht aansturen.”

Rachelle

Medewerkster gemeente Beek

Startdata

Naam + locatieBeschrijvingPrijsInschrijven
VCA B – examen (studenten) – 28 juni 2024 – Velp Gld

VE-B-BN31X en VE-B-WG31X28-06-2024 - 09:00 tot 10:00 uur

71,00
VCA B – examen (studenten) – 28 juni 2024 – Nader te bepalen

Amsterdam Sloten28-06-2024 - 13:00 tot 14:00 uur

71,00
VCA B – examen (studenten) – 3 september 2024 – Houten

GGI Houten03-09-2024 - 14:00 tot 15:00 uur

71,00

Staat je gewenste startdatum of locatie er niet tussen? Schrijf je in voor de wachtlijst of neem contact op.

Gerelateerde trainingen

VCA VOL - examen (studenten - veiligheidshesjes

VCA VOL – examen (studenten)

Wil jij je VCA VOL examen halen zonder de training voorafgaand te volgen? Wij bieden je de mogelijkheid om je VCA VOL diploma te behalen, door alleen een los examen bij ons af te leggen.

Upgrade je diploma
€ 71,00 p.p.
EHBO - examen (studenten) - reanimatie oefenen op een pop

EHBO – examen (studenten)

Het examen EHBO is een onafhankelijk praktijkexamen dat wordt afgenomen. Het betreft een individueel praktijkexamen, waarin het verzorgen van het slachtoffer en het uitvoeren van eerste hulp handelingen centraal staat.

Upgrade je diploma
€ 57,00 p.p.
Klimtechniek in bomen - basis - man klimt in een boom

Klimtechniek in bomen – basis (studenten)

Daar waar hoogwerkers niet ingezet kunnen worden voor het werken in of aan bomen, wordt klimtechniek ingezet. Je leert klimmateriaal beoordelen en gebruiken, waardoor je later op een veilige wijze het werk uit kunt voeren.

Upgrade je diploma
€ 681,00 p.p.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor VCA B – examen (studenten)